selamlar bende yenı kosu bandı aldım 1 haftadır gunde 2 saat yuruyorum su ıcmezdım suyada basladım 2 kupada yesıl cay ıcıyorum bakalım kılomda ne degısıklık olacak merakla beklıyorum gunde 3 ogun beslenıyorum doyana kadar ekmek seker pırınc bulgur patates makarna yok gerı kalan tum yemekler serbest salı gunu tartılacagım 86 kıloyum sızınle palasacagım
hosbulduk canım cok dogru ben cok hareketsızdım sımdı gunde 2 saat yurumek benım ıcın cok farklı hedefım 63 ınsaallah ulasırımcanım öncelikle hoşgeldin ama şundan eminolki çok sabretmen gerekiyorben 1bucuk senedir bu işin içindeyim 74 den 58 e düştüm ama hemen mücizeler bekleme moralini bozmadan yürü benim sık sık bozuluyorda:)kaç kiloya inmek istiyorsun hedefin kaç
Ahh koşu bandıı. Benim çocukluk hayalim :) Ve bu ay kısmet olursa inşallah alcam arkadaşlar çok hevesliyim. ama şimdi burdaki yorumlara da göz atınca alıp bir kenara koyanların cok oldugunu grnce biraz endişelendim acıkcası . benm bi sorum olcaktı koşu bandı gerçekten zayıflatıyor mu benm üst değilde basen problemim çok acaba koşu bandında ince bacaklara kavusur muyumm ?
kızlar ya ben misafirdi v.s 1 haftadır ara vermiştim bugün koşu bandına bindim 2 km yürüdüm sıkılıp bıraktım hemen silkelenmem lazım ara verince olmuyormuş bunu anladım yarın zorlada olsa yürücem bırakmıcam[/QUO
1 ayda 5 kilo verecektin neoldu?azimliydin baya.idda falandanda bahsediyodun.bittimi hepsi.
selamlar bende yenı kosu bandı aldım 1 haftadır gunde 2 saat yuruyorum su ıcmezdım suyada basladım 2 kupada yesıl cay ıcıyorum bakalım kılomda ne degısıklık olacak merakla beklıyorum gunde 3 ogun beslenıyorum doyana kadar ekmek seker pırınc bulgur patates makarna yok gerı kalan tum yemekler serbest salı gunu tartılacagım 86 kıloyum sızınle palasacagım
guya alıntı yapacaktım olmamıs tekrar hos buldukhoşgeldin canım hayırlı olsun bu şekilde eminimki kilo verirsin birde akşam 7 den sonra soda ve yeşil çay haricinde bişey yememeye çalış kolay gelsin
yürüyüşümü tamamladım bu günüde atlattık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?