canımm bende ara vermiştim yarın baaşlıyorum bekliyorum seni bana kucak açmıştın kaldığımız yerden devam ne dersin
evet 2 saatim bugünde bitti şükürrrrrrrrrrr
2 saat hiç aralıksızmı yürüyorsun benim koşu bandını kuran servis 1 saatten fazla çalıştırmayın dedi
herzaman birlikteyiz canım 10 gün kadar ara verdim aslında çok kızdım kendime ama bugün başladım dediğin gibi devam
2 saat hiç aralıksızmı yürüyorsun benim koşu bandını kuran servis 1 saatten fazla çalıştırmayın dedi
ideal kilo hesaplamaBoy kilo endeksi
Bu ölçüm çok saçma. 163 boyda 70 kiloya kadar normal kilo hesaplıyor. L ve XL normal bir beden değil.
Zayıflama konusunda da koşu bandı gerçekten çok sıkıcı. Ayrıca çok uzun süre yürüdükten sonra yakmaya başlıyorsunuz. Yapabildiğiniz kadar ip atlayın daha eğlenceli ve etkili oluyor. Kısa sürede çok fazla terleyebiliyorsunuz.
arkadaşlar ben 1.60 boyundayım ve 77 kilodayım. evde koşu bandım var. ama tembellikten bir türlü yürüyemiyorum. sıkılıyorum sanırım. motivasyonumu sağlıyacak güçlü bir şey arıyorum. bana yardı edin lütfen. nasıl motive olurum.
hulyako canım benim iddaa devam ediyor tabiki şuanki kilom 60 iyi gidiyorum anlayacağın :))) en son 62.6 dı hatırlarsan
Slm kızlar bugün koşu bandında ilk günüm ve bugün itibariyle diyetede başladım 5.5 hızda yürüdüm bugün yarım saat 1 saat sonrada 40 dakika daha yürücem 15 gün sonra tartılıcam bakalım gidecekmi bu kilolar
her gün ne kadar yürüyebilirsen burada paylaş eminim yalnız olmadığını görünce motive olursun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?