teşekkür ederim. evet bu faydalı olabilir. bu kilo cetvelini nasıl koyuyorsunuz???
burdaki daha ayrıntılı[SUP]http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html[/SUP]
5 km yürüdüm 20 dakikada spor bugünde tamamdır ama neden kimseler yok arkadaşlar nerdesiniiiizzz.....:))
teşekkür ederim
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
20 dakika spor dediğim işte bu vidyolar çok eylenceli koşudan sonra bunları yapıyorum
hülyacım senin planlar ne oldu mayıs ayı geldi :)ben kararsızım sen ne düşünüyorsun :)
ben kararlıydım ama olmadı.diş problemim çıktı. diş çektirdim öncesinde iltihab kurutucu kullandım bir dişimde kanal tedavisi olcak.2 hafta sonra kanal ted.başlicak.2 hafta sürecek tedavi.diş doktoruna sordum riskli dedi.17 mayısta tekrar .... olcam .ondan sonra Allah KISMET EDERSE DÜŞÜNÜYOZ.tavsiye ederim iyi olur.sen neden kararsızsın.
ya aslında bu ayı kaçırmak istemiyorum . oğluşum yeni daha 2 yaşına bastı daha tüvalet eğitimi falan var birde tayin isteyeceğiz yeni ortam yeni okul ev taşınması falan birde bunun üstüne hamilelik bilmemki nasıl olur kararsızım tabi bunun kilo verdim bunun tadını çıkarmadan tekrar hamilelik gerçi hamilelikte kilo almadım bende ay ne bileyim kararsızım bakalım bu ay olmaz ise zaten seneye ertelenir ta oda çok uzun olur çin takvimine göremayısta kız olma ihtimalide var Rabbim bilir tabiki ama :)
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
20 dakika spor dediğim işte bu vidyolar çok eylenceli koşudan sonra bunları yapıyorum
Baktim videolara. Birsey sorcam, sen bunlari ne zamandir yapiyorsun? Ve faydasini gordun mu? Benim fazla kilolarim da gobek ve belde toplandigi icin oralari eritmeye calisiyorum. Mekik cekmek filan iyi geliyor, denemistim. Bunlari yapmak da etkili mi merak ettim.
Bugun de 2.5 mil (4 km) yurudum. Daha fazlasina vaktim yetmedi, ise gidecegim. Neyse arkasindan 100 tane karin kasi calistiran egzersiz ve 100 tane beli incelen egzersiz yaptim. Kaslarim agriyor valla. Birazdan ise gitcem. Ilk defa is oncesi spor yapiyorum, insallah is yerinde yorgunluktan olmem.
Baktim videolara. Birsey sorcam, sen bunlari ne zamandir yapiyorsun? Ve faydasini gordun mu? Benim fazla kilolarim da gobek ve belde toplandigi icin oralari eritmeye calisiyorum. Mekik cekmek filan iyi geliyor, denemistim. Bunlari yapmak da etkili mi merak ettim.
1 aydır yapıyorum koşu bandını yeni aldım diyet ve bu vidyoları yaparak 3 kilo verdim simitler gitti 2 vidyoyuda 3 kere tekrarlayıp yapıyordum
ne güzel valla iyi yapıyosunuz.ne iş yapıyon o saatte işe gidecem demişsin merak ettim.
Oncelikle sunu soyliyim, ABD'deyim. Cok saat farki oldugu icin, kk'de yazan saat, is saati olmak icin cok aburd gorunebilir size.
Kat hemsiresiyim. Gece vardiyasinda calisiyorum, aksam 19:00- sabah 07:00 is saatlerim.
Bu gece ise gitmeden once tekrar spor yapmak istiyorum; insallah vaktinde uyanabilirsem spora gidicem. Off, keske evimde kosu bandi olsa, super olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?