Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ben geldim dün yürüyemedim şehir dışına gittik biraz alışveriş falan derken akşam geldik.
diyetisyene gittim özel hastanede bir diyetisyen pek ilgilenmedi.
kan tahlili istedi sonra bir liste verdi bir haftada 2 kilo hedefi koydu
haftada kontrol edecem dedi.
haftaya farklı bir diyet programı verecekmiş şok diyet dedi o ne demekse...
o listeye uyacam bakalım
1 haftada 2 kilo verebilecekmiyim
harfiyen uyacam
bu hafta tatlı yasak günde 3 litre su
ara öğün olarak yoğurt veya 1 bardak ayran
Bugün başladım inşallah devamı gelir
kararlıyım ama

canım şok diyet bir haftalık yada bilmem kaç günlük ( 10 15 20 falan) o kadar zaman içerisinde normalde vermen gerekenin çok daha fazlasını vermeni sağlayan diyettir. mesela haftada 5 kilo 8 kilo kadar verdirenleri var. ancak neden böyle bir uygulama yapmış anlamadım. moral olsun diyemi acaba? genelde diyetisyenler yeme alışkanlıklarını değiştirerek sağlıklı yaşama dönüştürme ve o şekilde zayıflatma yoluna giderler. iyi bir diyetisyen olduğuna emin misin? birde hangi şehirde gittin ücret olarak ne kadardı canım? bilgilendirrimisin lütfen?:44:

bilerek gitmedim zaten gaziantepte primer özel hastane.çocuğu doktora götürecektim zaten oraya diyetisyenede gittim.
ilgilenmedi zaten yinede listeye uyacağım.
şok diyeti bilmiyodum bakalım.
fiyatı 75 lira.
haftaya neolacak merak ettim nasıl bir diyet verecek beni çok vahim gördü herhalde aşırı şişman değilim ama.
6 haftalık programımız olcak dedi.her hafta listenin değişeceğini söyledi.
yasak olan şeyler var bu hafta.haftaya bunlardeğişecek.
menüyü sana yazarım bakarsın.

aaaaaaaaaaaa yasemin sende burdasın hoşgeldin.bebiş nasıl cinsiyetini çok merak ediyorum.nezaman belli olcak.
kaç haftalık oldu.
ya aldığın kiloları rahatlıkla verirsin bence 2 çocuğa bakması kolaymı sporsuz diyetsiz verirsin bence.
yinede yemelerine dikkat et.

bravo valla.bakayım şu diyete nasılmış adını duymuştum.

ya doktorlar hep dolu cinsiyetini öğrenebilecekhaftadayız aslında ama doktor bulamıyorum ya ben zaten evdehiç durmam ama genede kilolar kendiliğinden gitmiyor illaki diyet ve spor olacak hayatımda sen naptın gittin mi diyetisyene bende doğumdan sonra hemen gideyim diyorum

gittin ha diyetisyene bizimlede paylaşsana neler söyledi nasıl bir yol çizdi merak ettim ben takip ediyom seni burdan :)

kızlar beni de alın aranıza.6 sene önce doğum yaptım ve o zamandan beri kilolar kabusum oldu.ilk başlarda tiroid sorunum vardı ama şimdi düzelmiş.2 sene önce de topuğum çatladı ve ozamandan beri yürüyüş yapamıyordum.bugün tekrar başladım 45 dk yürüyüşe.3 dk yavaş,7 dk hızlı.3 dk yavaş 7 dk hızlı.... bu arada özelde diyetisyene gittim,çok güzel bir liste verdi bana ama bir arkadaşımdan dukan diyetini duydum 5 günlük atağın 3. gününde çok midem bulandı ve vazgeçtim.şimdi diyetisyenimin verdiği listeye uymaya çalışacağım.diyetim günlük 1400 kalorilikti.banada destek olsanız keşke. :13:

aramıza hoşgeldin canım :) dukanı bende denedim atak evresinden sonra annem sağolsun bıraktığı için bende bırakmak zorunda kaldım o ne yaprsa onu yiyorum yemeyince o benim başımın etini yiyor çünkü :) listeni hergün bizimle paylaşırsan seviniriz :) bizde yazıyoruz listelerimizi buraya :) ve sporunu içtiğin su miktarınıda yaz. yanlışlar doğrular destekler oldukça fazla var. ben 1 haftadır kadınlar klübünden aldığım destekle yaklaşık 2 kilo verdim :) eminim sende buradaki arkadaşlarla birlikte ilerleyeceksin ve kilolarından kurtulacaksın :) tanışalım hemen :) adım büşra 21 yaşındayım :) yeni üyelerden sayılırım :) üni.4. sınıf öğrencisiyim :) sen????

kızlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak şekersiz çay
1 bardak 5in1 çay
4/3 dilim ekmek
1 kk peynir
4 dilim pastırma ( yağlarını ayıkladım özellikle)

---ara---
3 erik

---öğlen---
1 kase lahana çorbası
1/2 karnıyarık

---ara---
1 tablet bitter çikolata
3 erik

---akşam---
ızgara et
1 kase lahana çorbası
bolca salata

---ara---
erik yada şeftali

spor olarak:
30 dakika leslie
1 saat koşu bandında yürüyüş
25 düz mekik
15 15 ten 30 yan mekik

su henüz 2.5 litrede yatmadan önce 3 olacak inşallah

hoş geldin canım ben hülya.hep beraber yürüyelim.

Dünkü menüm
SABAH
Domates salatalık
5 zeytin
şekersiz çay
1 dilim kepekli ekmek

ARA:
1 Bardak ayran

ÖĞLEN
1 Tane biber dolması
1 bardak ayran
1 tane biber turşusu

ARA
1 Bardak ayran ve 1 tane elme

AKŞAM
1 tane patlıcan dolması
1 kase yoğurt

ARA
1 Bardak ayran
yarım şeftali

Gün boyunca 3 litre SU

30 DAKİKA KOŞU BANDINDA YÜRÜYÜŞ

BEN DİYET UYGULUYORUM AMA ÇAYI ÇOK İÇİYORUM AMA ŞEKERSİZ
BAYA FAZLA AMA
BİR OTURUNCA 1 DEMLİK BİTER YANİ
DİYETİSYENE SORMAYI UNUTMUŞUM ACABA BİR SAKINCASI OLUR MU
BİLEN VARSA YORUM BEKLİYORUM
(HOŞ sakıncalı denilse bile vazgeçemem herhalde)
sadece içim rahatlicak.
şekersiz olunca inş.bir zararı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…