ben geldim dün yürüyemedim şehir dışına gittik biraz alışveriş falan derken akşam geldik.
diyetisyene gittim özel hastanede bir diyetisyen pek ilgilenmedi.
kan tahlili istedi sonra bir liste verdi bir haftada 2 kilo hedefi koydu
haftada kontrol edecem dedi.
haftaya farklı bir diyet programı verecekmiş şok diyet dedi o ne demekse...
o listeye uyacam bakalım
1 haftada 2 kilo verebilecekmiyim
harfiyen uyacam
bu hafta tatlı yasak günde 3 litre su
ara öğün olarak yoğurt veya 1 bardak ayran
Bugün başladım inşallah devamı gelir
kararlıyım ama
canım şok diyet bir haftalık yada bilmem kaç günlük ( 10 15 20 falan) o kadar zaman içerisinde normalde vermen gerekenin çok daha fazlasını vermeni sağlayan diyettir. mesela haftada 5 kilo 8 kilo kadar verdirenleri var. ancak neden böyle bir uygulama yapmış anlamadım. moral olsun diyemi acaba? genelde diyetisyenler yeme alışkanlıklarını değiştirerek sağlıklı yaşama dönüştürme ve o şekilde zayıflatma yoluna giderler. iyi bir diyetisyen olduğuna emin misin? birde hangi şehirde gittin ücret olarak ne kadardı canım? bilgilendirrimisin lütfen?:44:
hülyaaaaaaaa şu anda yürümeyi diyet yapmayı o kadar çok istiyorum kigeçen sene aynaya her baktıgımda zayıfladığımı görüyordum ama şimdi aynaya her baktığımda şişiyourmgüzel bir şişme ama yürümeyi özledim diyorum ah okul açılmadan ne toparlanırdım şimdi diye neyse 2. dönem artık sizi takip ediyorum:)
canım ben dukan diyetiyle 10 kilo verdim ,bu diyete başlamadan önce de kendi çabamla 5 kilo vermiştim ,toplam 15 kilo eder bu ,3 ayda başardım hem de ,ama doğal olarak biraz sarktım ve yumuşadım ,şimdi sıra fit olmaya ggeldi ,hedefim 50 olmak ,şuan 57 kiloyum ,hatta bu sabah 56.8 çıktım ,hedefe kilitlendim ,hiç kimse hiçbir olay engel olamaz artık bana ,çok kararlıyım ,kendime geldim ,cicişler almaya başladım bile ,bu halimle bile fıstık gibiyim ,azmedersen ve işe yarayan bir diyete başlarsan gerisi gelir canım ,dukanı öneriyorum sana ,al kitabını oku ve karar ver ne istediğine ,ve hırs yap kendine bunu
aaaaaaaaaaaa yasemin sende burdasın hoşgeldin.bebiş nasıl cinsiyetini çok merak ediyorum.nezaman belli olcak.
kaç haftalık oldu.
ya aldığın kiloları rahatlıkla verirsin bence 2 çocuğa bakması kolaymı sporsuz diyetsiz verirsin bence.
yinede yemelerine dikkat et.
bilerek gitmedim zaten gaziantepte primer özel hastane.çocuğu doktora götürecektim zaten oraya diyetisyenede gittim.
ilgilenmedi zaten yinede listeye uyacağım.
şok diyeti bilmiyodum bakalım.
fiyatı 75 lira.
haftaya neolacak merak ettim nasıl bir diyet verecek beni çok vahim gördü herhalde aşırı şişman değilim ama.
6 haftalık programımız olcak dedi.her hafta listenin değişeceğini söyledi.
yasak olan şeyler var bu hafta.haftaya bunlardeğişecek.
menüyü sana yazarım bakarsın.
kızlar beni de alın aranıza.6 sene önce doğum yaptım ve o zamandan beri kilolar kabusum oldu.ilk başlarda tiroid sorunum vardı ama şimdi düzelmiş.2 sene önce de topuğum çatladı ve ozamandan beri yürüyüş yapamıyordum.bugün tekrar başladım 45 dk yürüyüşe.3 dk yavaş,7 dk hızlı.3 dk yavaş 7 dk hızlı.... bu arada özelde diyetisyene gittim,çok güzel bir liste verdi bana ama bir arkadaşımdan dukan diyetini duydum 5 günlük atağın 3. gününde çok midem bulandı ve vazgeçtim.şimdi diyetisyenimin verdiği listeye uymaya çalışacağım.diyetim günlük 1400 kalorilikti.banada destek olsanız keşke. :13:
kızlar beni de alın aranıza.6 sene önce doğum yaptım ve o zamandan beri kilolar kabusum oldu.ilk başlarda tiroid sorunum vardı ama şimdi düzelmiş.2 sene önce de topuğum çatladı ve ozamandan beri yürüyüş yapamıyordum.bugün tekrar başladım 45 dk yürüyüşe.3 dk yavaş,7 dk hızlı.3 dk yavaş 7 dk hızlı.... bu arada özelde diyetisyene gittim,çok güzel bir liste verdi bana ama bir arkadaşımdan dukan diyetini duydum 5 günlük atağın 3. gününde çok midem bulandı ve vazgeçtim.şimdi diyetisyenimin verdiği listeye uymaya çalışacağım.diyetim günlük 1400 kalorilikti.banada destek olsanız keşke. :13:
Benide alınnnn
Benide alınnnn
hoş geldin canım aldık bile.ben hülya.hemen bugün başla koşuya bize rapor ver bekliyorum tabi bandın var dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?