Ben cumartesi gününden beri biniyorum ve 2 kilo verdim diyetle tabi. Günde yarım saat rampa 8 hız 5.5 ile
maşallah 4 günde 2 kilo çok iyiymiş
nasıl bir diyet uyguluyon yazsana
şok diyet falan mı
kızlar bende de var koşu bantı ,hep birlikte halledelim şu kiloları ,benim bacaklar felaket durumda 15 kilo verdim bacaklar ve kollar vahim halde ,hergün ne kadar yürüdüğümü yazacağım ,bu arada bu koşu bandının göstergelerinden hangisi yürüdüğüm mesafeyi gösteriyor anlayamadım ,benim band dynamic gold 240 m
bilen söylesin lütfen kaç km yürüdüğümü nerden bakacağım
hadi bakalım hepimize hayırlı olsun
l
kızlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak şekersiz çay
1 bardak 5in1 çay
4/3 dilim ekmek
1 kk peynir
4 dilim pastırma ( yağlarını ayıkladım özellikle)
---ara---
3 erik
---öğlen---
1 kase lahana çorbası
1/2 karnıyarık
---ara---
1 tablet bitter çikolata
3 erik
---akşam---
ızgara et
1 kase lahana çorbası
bolca salata
---ara---
erik yada şeftali
spor olarak:
30 dakika leslie
1 saat koşu bandında yürüyüş
25 düz mekik
15 15 ten 30 yan mekik
su henüz 2.5 litrede yatmadan önce 3 olacak inşallah
Merhabalar,
Uzun zamandır pilates yapmak için evime yakın yerleri araştırıyorum ancak saatler uymuyor maalesef. Evde demonte şekilde duran bir koşu bandım var şimdi onu yeniden kurdurma sevdasındayım. Kendime bir program hazırlamak için siteleri araştırırken yeni başlayanlar için koşu bandı egzersizlerine rastladım. Bütün profesyoneller alıştıra alıştıra başlamanın kalp için önemini vurgulamışlar. Örneğin 12 haftalık bir plan var buna göre ilk hafta günde 3-4 kez 15-20 dak düz yürüyüş yaparak başlanması öneriliyor. 12 hafta sonunda 60 dakikaya çıkıyorsunuz. 3. hafta eğim yürüyüşlerini de programa dahil ediyorsunuz.
Uzmanlar sürekli aynı hızda veya aynı eğimde yürümenin doğru olmadığını belirtiyorlar. Hatta bie yavaş bir hızlı yürümek yağ yakımına yardımcı oluyormuş.
Basenlerden göbekten kurtulucaz derken kalpten gitmeyelim yani
Bunlar benim araştırırken okuduklarımın özeti, takdir ve uygulama sizlere kalmış hanımlar
diyete devam ediyorum günde 3 litre su içiyorum.
bugün 4.gün bakalım7.günün sonunda 2 kilo gidecek mi.
diyetisyenim 2 kilo hedefi koydu.şuan 900 gr gitmiş gözüküyo.
selam kızlar uzun zamandır bu topicte yoktum:26: sanırım unutmuşum :18::18:nasılsınız görüşmeyeli? hulyako nasıl gidiyor diyet??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?