Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

hülyacım tebrik ederim 1 kilo 1kilo ne güzel artık yok devam et pes etme bak seni takip ediyom ben nasıl verdin kaç kilo gitti ayda 3kilo bile versen 3 ayda 9 kilo yapar düşünsene bence çok güzeldevam:):)

nerdesin sen ya niye yazmadın.önceleri yazıyodun bıraktınmı yoksa.lütfen yazalım ya.

yok canım bırakmadım da dersanem vardı hafta sonu cuma ve perşembe günleride misafirim vardı çok düşemedim üstüne diyetin 70.4 üm şuanda ama bugün kalori sayımıyla diyete başladım inşallah güzel gidecek :) hftada 1 er kilo 1.5 er kilo atmayı planlıyorum :) sporumuda yapıyorum bu hafta biraz fazla yükleneceğim :) sonra okul başlıyor çünkü düzen kurana kadar biraz sıkıntı çekerim ancak sonradan yine oturturum rayına.. bu haftaa sevdiceğiminde yanına gidicem bakalım oradanda kilo almadan dönersem benden iyisi yok :):):):) sen neler yaptın???

bugünde yürüyüşümü tamamladım.
30 dakika 3 km.
benden başka yürüyen yok sanırım.
benide aranıza alın diyenler kayboldular.

Herkese merhabalar, Hülya kusura bakma bana seslenmişsin ama yeni bağlanma şansım oldu. size ayın 13 ünde başlamıştım yazmaya ve 69.4 kilo idim. Bugün sabah itibari ile 66.3 kilo idim... gerçi tartıya ilk çıktığımda 66.9 gibi bişey yazıyordu, azıcık ağırlık verince sanki tartı daha az gösteriyor, bende yüklendim:) tabi tartıya... sonuç 66.3 kendimi kandırıyor da olabilirim:)
öğlen bir bardak süte ve cornflakes ile yarım sandviç yedim. akşamı salata ile geçirebilirsem ne mutlu bana. akşam evde bir sürü iş seni beklerken koşu bandına çıkmak öyle zor ki. Koşu bandından indikten sonra banyo yapmaya, saçımı taramaya bile mecalim kalmıyor. ama 60 dakikayı başarmış olmak öyle güzel bir duygu ki:) lütfen şu fazlalıklarımızı verelim. ve birbirimize destek olalım....

3 kilo çok güzel.bendede 2 kilo gitti.
benim metobolizmam yavaş .bugün 10. günüm diyette bu metobolizmaya göre yinede iyi.
ben sabahları yürüyorum çocuk kalkmadan 7.30 gibi.sonra kahvaltı yapıyorum.
çocuk rahatsız ediyo yürürken.
bir haftada nasıl verdin ya söylesene sırrını.

Sanırım ilk hafta sudan gitmiş. dün tartıldım 100 gr almışım. halbuki dün gayet dikkat ettiğimi düşünüyordum. akşam doğum günü partisindeydik, pasta, börek, dolma ve makarna salatasının hiçbirine dokunmadım sabah tartıya çıkacağım anı düşünerek ama 66.4'ü gördüm. yaklaşık dört gündür 66 küsuratta geziyorum. hafta sonu da arkadaşlarla konya gezisine gideceğiz, inş orda ipin ucunu kaçırmam. bu sabah:1 dilim ekemk, domates,biber, maydanoz ve 3 adet çörekotlu bisküi yedim.

Arkadaşlar sabahları aç karna 3 adet kayısı yemek gerçekten çok iyi geliyor. gece yatmadan önce suyun içine bırakın 3 adet kayısıyı, sabah kadar yumuşamış oluyor. onlar bağırsakları bayağı harekete geçiriyor.

evet kayısı öyle ya çok iyi çalıştırıyo.
bende toplam3 kilo verdim.birden gitti.diyette 11. günüm.
şok diyet bugün bitti.yarın normal diyete başlciam.
şok diyet sayesinde 2 kilo gitti.
1 kiloda 1 haftalık normal diyetle gitti.
inşallah geri almam.

Sabah
salatalık domates
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim kepek ekmek
şekersiz çay

ara
1 bardak ayran

öğlen
salata
yoğurt

ara
yarım kase yoğurt
1 tane meyve

akşam
salata
yoğurt

ara
meyve
1 bardak ayran

3 litre su..
Diyetisyen verdi listeyi bu şok diyet 3 günlük 2 kilo verdim bunla.
Yarın normal diyete başlıyorum.normal diyette öğünlerde yemek var.

bayanlar ben geldim :) afyona nişanlımın yanına gittim ve arkadaşım bildirim yaptı benim yerime 71 olarak yazdırdım kilomu oradaki tartı öyle gösterdiş ancak eve gelip tartıldım şimdi hafiften de olsa tok olsam da 70.7 çıktım yani tartının azizliğine uğradım diyebiliriz. orada yedirdikçe yedirdi yemeyince tavır yaptı nişanlım o yüzden 0.5 kg almış olarak geri döndüm ama hemen topladım kendimi devam edicem hatta akşam yemeğinden itibaren bile başladım diyetime tekrardan.. sporumuda yapıcam ihmal etmeden geçmişi okuyamadım kusura bakmayın müsait zamanımda girip okuyacağım :)

spor deseniz hak getire ne gezer :) oturduğumuz yerde oturduk gerçi arada bir okula şuraya buraya gittik benim için yoluda uzattı ama ev merkezin ortasında olunca ister istemez her yol eve çıktı

HOŞ GELDİN CANIM seni aramızda görmek ne güzel bi daha ayrılma bu topikten.başka topiklerden ben seni takip ettim.
bende toplam 3 kilo verdim.12. günüm diyette

yürüyüşümü tamamladım
3 km 30 dakika.
kahvaltı için çocuğun uyanmasını bekliyorum.
KAHVALTI MENÜM
SALATALIK
DOMATES
5 ZEYTİN
1 İNCE DİLİM KEPEK EKMEK

yürüyüşümü tamamladım
3 km 30 dakika.
kahvaltı için çocuğun uyanmasını bekliyorum.
KAHVALTI MENÜM
SALATALIK
DOMATES
5 ZEYTİN
1 İNCE DİLİM KEPEK EKMEK

Çocuğun kaç yaşında?Seni takip ediyorum..Şok diyetini bende uygulayacağım..Kaç kilosun ve yeni diyetin nasıl? Bu arada her gün yürümek için erken kalkmanı takdir ediyorum..Azmine hayran kaldım..

Bu gün 5 km koştum ortalama hız 7 5 dakikada bir 1 dk ise 11 de koştum 40 dk hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum ciddi derecede sıkılaşma olmaya başladı ..Koşmaya devam

Herkese iyi aksamlar..
Ben aranıza yeni katıldım tabi beni kabul ederseniz:)
Bende zayıflamak istiyorum ve desteğinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…