ay niye yazan yok ya.
ben bugün 30 dakika 3km yürüdüm.
diyetisyenle konuştum 3 gün şok diyet verdi.sonrasında normal diyete devam dedi.10 gün sonra tekrar konuşucaz farklı bir diyet vercek.
bugün diyette 7. günüm 1 kilo gitti.2 kilo hedef vermişiti olmadı.
yarın şok diyete başlıyom.
yemek yok sadece öğünlerde salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara öğün olarakta ayran ve meyve 1 tane.
3 gün dayanabilecekmiyim bilmem.
hedefte 1veya 1 buçuk kilo.
nerdesin sen ya niye yazmadın.önceleri yazıyodun bıraktınmı yoksa.lütfen yazalım ya.
Herkese merhabalar, Hülya kusura bakma bana seslenmişsin ama yeni bağlanma şansım oldu. size ayın 13 ünde başlamıştım yazmaya ve 69.4 kilo idim. Bugün sabah itibari ile 66.3 kilo idim... gerçi tartıya ilk çıktığımda 66.9 gibi bişey yazıyordu, azıcık ağırlık verince sanki tartı daha az gösteriyor, bende yüklendim:) tabi tartıya... sonuç 66.3 kendimi kandırıyor da olabilirim:)
öğlen bir bardak süte ve cornflakes ile yarım sandviç yedim. akşamı salata ile geçirebilirsem ne mutlu bana. akşam evde bir sürü iş seni beklerken koşu bandına çıkmak öyle zor ki. Koşu bandından indikten sonra banyo yapmaya, saçımı taramaya bile mecalim kalmıyor. ama 60 dakikayı başarmış olmak öyle güzel bir duygu ki:) lütfen şu fazlalıklarımızı verelim. ve birbirimize destek olalım....
Arkadaşlar sabahları aç karna 3 adet kayısı yemek gerçekten çok iyi geliyor. gece yatmadan önce suyun içine bırakın 3 adet kayısıyı, sabah kadar yumuşamış oluyor. onlar bağırsakları bayağı harekete geçiriyor.
bayanlar ben geldim :)afyona nişanlımın yanına gittim ve arkadaşım bildirim yaptı benim yerime 71 olarak yazdırdım kilomu oradaki tartı öyle gösterdiş ancak eve gelip tartıldım şimdi hafiften de olsa tok olsam da 70.7 çıktım yani tartının azizliğine uğradım diyebiliriz. orada yedirdikçe yedirdi yemeyince tavır yaptı nişanlım o yüzden 0.5 kg almış olarak geri döndüm ama hemen topladım kendimi devam edicem hatta akşam yemeğinden itibaren bile başladım diyetime tekrardan.. sporumuda yapıcam ihmal etmeden geçmişi okuyamadım kusura bakmayın müsait zamanımda girip okuyacağım :)
spor deseniz hak getire ne gezer :) oturduğumuz yerde oturduk gerçi arada bir okula şuraya buraya gittik benim için yoluda uzattı ama ev merkezin ortasında olunca ister istemez her yol eve çıktı
yürüyüşümü tamamladım
3 km 30 dakika.
kahvaltı için çocuğun uyanmasını bekliyorum.
KAHVALTI MENÜM
SALATALIK
DOMATES
5 ZEYTİN
1 İNCE DİLİM KEPEK EKMEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?