Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

merhaba kızlar... grubu dün akşam buldum googledan aratınca :) 3,5 ay önce doğum yaptım, doğumdan önce 51,sonra 68 kiloydum, şuan 56 kiloda kaldım, gitmedi, diyet yapmadım hiç hayatımda,yapmak da istemiyorum, yüüyüş bandında yürüyorum ama arada yaırım saat, hiç bi işe yaramıyor böyle zaten.

kesinlikle düzenli yürümem lazım, burdan inşallh birbirimizi destekleyerek kiloları veririz

sizler ne durumdasınız kilo olarak ?

Ben de evde koşu bandı kullanıyorum .Sabahları 4,5 km yürüyorum 5.7 ile başlayıp 6,3 civarı ile hızlanıyorum son 5 dk falan 5,5 de yürüyorum.45-50 dk da yürüyüş bitiyor zaten ama indikten sonra yorulmuş oluyorum ayrıca boğazı tutmayınca zayıflamak da mumkun değil 5-7 kg vermem gerekiyor ilkbahara kadar

bende düzene oturtamadım bir türlü koşu bandının oldugu oda soğuk içimden gelmiyor girmek oraya :) eğer girersemde 1 saatten az yürümüyorum benim vermem gereken 13-14 kg var

Ben koşu bandını özellikle soğuk odaya koydum daha doğrusu odanın kalorıfer peteğini kapattım oda çok sıcak olunca daralıyorum elyaflı bir mont giyiyorum iyi de terletiyor ve de sıkılmamak adına bilgisayardan dizi açıp izliyorum dizi bitene kadar sıkılmadan yürümüş oluyorumm

2. Ay azalir kilo vermen ama sakin birakma. Dedimya ben o kadar yapiuodum. Nabiz islerinden anlamiyorum . Kendimi iyi hissetmeye bakiuorum ona gore devam ederim

2. Ay azalir kilo vermen ama sakin birakma. Dedimya ben o kadar yapiuodum. Nabiz islerinden anlamiyorum . Kendimi iyi hissetmeye bakiuorum ona gore devam ederim
inşaallah azalmaz kilo vermem devam eder nabız 100ün altına inerse yağ yakımı olmaz diye duymuştum :44 yüzden dikkat ediyorum bide tv karşısında olmasa çoook sıkılırdım kesin

4.5 km olduğunu nasıl anlıyorz ? ben cihazı pek bilmiyorum da... koşu ayarıyla mı lgili, mesela ben 5.0 da yürüyorum, bu saatte 5 km mi demek, çokfazla oluyor öyle de yaw :))) benim de 5-7 kilo vermem gerek :2:
inşaallah azalmaz kilo vermem devam eder nabız 100ün altına inerse yağ yakımı olmaz diye duymuştum :44 yüzden dikkat ediyorum bide tv karşısında olmasa çoook sıkılırdım kesin

hadi yaa benimki 75 ve 90 arası falan.artmıyor ki ,nasıl arttırıcam,kalp o kadar atıyor demek ki

ya galiba havalar soğuk olduğu için artmıyo nabız ben hırka giyiyorum üstüme artık faydası oluyo arada nabız düşünce hızı artırıyorum biraz hemen yükseliyo bende 5.0de başlıyorum ama değiştiriyorum hızı yürürken ekranda gösteriyo km yi canım kullandıkça anlaşılıyo galiba ya ben yürüyüşü 2buçuk saate çıkardım bugün kızlar :18:

ben bugün farkettim, tutma kollarını kullanmıyorum da ben,arada tutup nabzıma bakıyordum, öyle olunca direkt 75 gösteriyor nabzı,çıkmaya başlıyor 76 78 79 diye. bugün yürüyüşe 4.0la başladım tutarak başladım 110dan başladı, uzun süre tutunca nabzım yüksek 100ün üstünde oluyor, arada 1 sefer tutunca 75 80den başlıyor göstermeye çıkışta oluyor nabzım,çok takılmıycam nabza. 4.0la başlayıp 6.0a kadar çıktım ben de ama terim çıktı çok :)

ya 2.5 ssat nasıl yürüyorsun maşallah. bebeğin d evar sanırım demi ? kaç kilo vermen gerek?

galiba nabza takılmamakmı gerekiyor bilmiyorumki benimde değişiyo iki buçuk saati birden yapmıyorum 75 dakka gündüz 75akşam yapıyorum kilom fazla benim 98 .50dum 15gün önce şimdi 93.50um bebeğim yok canım tüpbebek denedim bikaçdefa olmadı

hmm anladım canım, inşallah yakın zamanda gelir bebiş ama önce kilolar gitsin bizim de hemen olmadı, dr tüp bebek demişti de neyse ki gerek kalmadı, eşim ameliyat olmuştu düzeldi sorun... sen hızlı veriyorsun kiloyu, avantajın o olur, fazla kilo varsa fazla gidiyor işte. ben 7 kilo versem süper olcak da, bakalım dayanabilirsem bırakırsam çok üzülürüm ya...

ALLAH bağışlasın evladını cnm bende en azından kiloyu vereyim dedim bende pko var inşaallah böyle kilolar gitmeye devam eder senin ağır diyet spr yapman gerekmiyo ne güzel yaza kadar rahat rahat verirsin bence ben akşam 6dan sonra yemiyorum bide her fırsatta sıcak su yeşilçay içiyorum

kızlar dün işten geldim, bacak bölgeme aktardan selülit yağı almıştım, içinde bir çok bitki yağı karşımı var sıkılaştırıcı etkisi var. onu sürdüm. sonra strech le sardım. üstüne thermal sauna şortumu giydim üstüne eşofman. anneciğim salata mı hazırlamıştı. onu yedim. 20 dk sonra çıktım koşu bandımın üstüne. 40 dk yürüdüm. ama 10-15 dk da bir 2-3 dk koştum. aman allahım nasıl terlemek nasıl yanıyo bacaklar inanılmaz. kızlar valla vakit buldukça bu şekilde koşucam. inş incelmeye başlar

evet çok değil benimkiler...zaten diyabet hastasıyım ben,hayatım sağlşıklı beslenme demek. sütüm yok pek, olsun diye homili gırtlk yiyorum mecbur. o yüzden eski düzenime döçnemedim. yürüyüşe başaldım ben de.

bizde dün akşam siparişi verdik sağolsun güzel kocasm kırmadı beni
hepsiburadadan altis sd 5000 modelini aldık 1-2 güne gelir sanırım..

bizde dün akşam siparişi verdik sağolsun güzel kocasm kırmadı beni
hepsiburadadan altis sd 5000 modelini aldık 1-2 güne gelir sanırım..
mrb arkadaşlar bende aranıza katılayım bende kocamı razı ettim aynen altıs sd 5000 aldık salıdan beri yapıyorum inş işe yarar ama ayrıca 75 dak yapan arkadaşıma söyleyeyim kesinlikle yanlış o spor salonunada gittim ben en fazla 50 60 dak ben 40 dak yapıyorum . fazla yapmak dizdeki sıvıyı bitiyormuş araştırın isterseniz o da ilerde kireçlenme yürüme zorlulugu yaratıyormuş. bu arada diyet de yapıyorum 15 kilo fazlam var hadi bakalım hayırlısı

Koşu bandın hayırlı olsun umarım işine yarar.Benim bugune kadar yaptığım en akıllıca işlerden biri koşu bandı almak oldu.Ben yürüyüşümü tamamladıktan sonra koşu bandının titreşimli kemeri var bacaklarıma kalçama göbeğime 10 dakıka falan yapıyıorum kan dolaşımım artsın diye yaza kadar verelim şu kiloları Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…