Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar ben 52 kilodayım. zayıflamaktan ziyade sıkılasmak istiyorum.. ince bir belim yok maalesef.. ayaktayken sorunsuz, fakat oturdugumda 3 kat olan bir göbegim var. birde son zamanlarda bacaklarım biraz yumusadı sallanıyor gibi geliyor bana istediğim cok değil, olur mu sizceeee :26:

bebeğim 36 günlük bu saatlerde uyuyor. gündüzde vakit bulamıyorum şimdi başlıyorum bakalım nasıl olacak gitmesi gereken 30 kilo var her gün buraya yazıp oto kontrol sağlamaya çalışacağım herkese kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni katıldım. Veee konuyu yeni gördüm vee ben de 2 gün önce bir koşu bandı aldım. Benim şöyle bir sıkıntım var son 3 yılda 22.5 kilo aldım. Ben bu kilo almayı tamamen çalışma koşullarına ve hareketsizliğe yorarken meğer şeker direncim yüksekmiş ve sürekli acıkıp yeme ihtiyacı hissediyormuşum ve de doğal olarak yiyor muşum. Şimdi Glifor ( doktor 2 yıl kullanacaksın dedi )diye bir ilaç kullanıyorum. Gerçi bu ilacın cok fazla yan etkisi var ( mesela inanılmaz halsiz hissetmeme neden oluyor ve inanılmaz uykumu getiriyor.) ancak kullanmadan şeker direncimi düzenlemek pek mümkün olmadı ve gram zayıflayamadım... ağustostan hu yana ilacı kullanmadan spor+diyet ile hastalığı yenmeye zorladım kendimi ancak nafile.

Neyse şuanda ilacı kullanıyorum ve 1 yılda 22.5 kilodan kurtulmayı deneyeceğim. Bana bu konuda önerisi olan olursa çok çok çok mutlu olurum.

Ben tempolu yürüyerek 3 ayda 14 kilo verdim..
koşu bandı kesinlikle işe yarar ama denildiği üzere alıp bir kanarda unutulmazsa
özellikle koşu bandıda yüreceklere küçük bir tavsiye
k.bandına çıkmadan önce 15.20 dk (kekik,melissa,biberiye,portakal) yağlarını karıştırıp her gün masaj yapar fazlalıklarına (özellikle iç bacak ve basenlerde birebir) koşudan sonra baya sıcak bir duş ile kendini keselerse kesinlikle 10 günde gözle görülür değişim yaşanabilir :)

Son düzenleme:

merhaba canım senin dediğin ilacı bende kullandım ve yaklaşık 1 1.5 yılda 25 kilo verdim o ilaç gerçekten işe yarıyor benim çok iştahımı kesmişti ama tabiki doktor kontrolünde olması lazım :)

arkadaşlar bayadır araştırıyordum sonunda 575 Tl'ye 12 ay taksitli bir ürün buldum sizinlede paylaşmak istedim . İncelemek ve fikri olanlarında fikirlerini almak istiyorum .

[link=http://sporreyonum.com/p/12/altis_dy-1000_motorlu_kosu_bandi_2hp]En ucuz koşu bantlarından biri [/link]

benimde evimde var koşu bandım..2 sene önce falan almıştım,en iyisinden 900 tl falan vermiştim o dönem..diyet yapacağım zaman aynı anda haftada en az 3 defa tempolu yürüyorum yarım saat..
kızlar emin olun etki ediyor..sonuçta hareket yapıyosunuz,her yeri çalıştırıyo..ayrıca özellikle görünüşte inceltiyo sizi,ki bence önemli olanda bu

cnm bende aynısını aynı siteden aldım memnunum sadece hediye olarak koşu bandı spreyi göndercekleri göndermediler onun yerine plates topu göndermişler

Günlerdir Koşu bandı araştırması yapıyorum..
Butcem de kısıtlı oldugu ıcın gonlumden gecenı alamıyorum ..
Sormak ıstedıgım kaç kılosunuz ve aldıgınız kosu bandı max. kac kılo kaldırıyor ?
Mesela ben en az 1,5 - 2 saat yurumek ıstıyorum bantta gunde 2 kez..
Bu durumda motorda zorlama olur mu dıye dusunuyorum

Bunları dusununce ; nasıl bısey alacagıma da karar veremıyorum..
Gunler de gecıyor bıran önce kendımı toparlamam lazım kılolar almıs basını gıdıyor ..

Kosu bandını uzun zamandır kullanan arkadaşlar lutfen fıkırlerınızı soylermısınız ?

cnm öncelikle büyük geçmiş olsun bi dönem bnde kilo veremiyroum die endokrin uzmanına gitmiştim insulın direncim yuksek cıkmıs senın kullandgn ılacı vermstı 1 kutu kullandım sadcee sonra bıda gdemedım doktra iş guc derken kulanırken cok ıstah kapatıo aslında tam oyle deıl yanı abur cbur yemenı engellıo o bakımdan ıyı şeker hastaları kulanıymus o ılacı duyunca cok korktm ama korkulcak bsy yokmus hatta eczacı bı tanıdım var oda kılo vermek ıcın kullanıymus fln nyse bunlar 2 yıl once oldu ve ben sımdı bgazımı tutamıyrm gene basladm bu ılaca 1 hafta oldu sımdı ydklermın yarsnı yıorm abr cbr cnm istemıo tatlı krızı gelmıo fln yan etkıde yasamadm pek sende aksatmadan kullan bnce allah korusun seker hastalıgı fln cıkablır ılerde

slm kızlar gecen hafta kosu bandı aldım aranıza katılmayı planlıorm tabı banada yer varsa :) 1 haftadr yuruyorum diyet yapıorm tık yok dahada umudumu kaybetmek uzereym destegınızı esrgemeyn benden de

slm kızlar bende başladım koşu bandını düzenli kullanmaya geçen hafta 5.0hızında 1buçuk saat yürüyodum dün 3saate çıkarıyım dedim ama kilo vermem durdu bende 1saat gündüz 1saat akşam yürüyecem sizler nekadar yürüyosunuz nekadar etkisini gördünüz bende polikistikover var glukophage yi bıraktım artık ilaç kullanmak istemiyorum

kızzzlllaaarrr. bende teyzemin kullanmadığı koşu bandını çaldıııımmmm....

devam eden - bi program ve hedef belirleyen war mı ????

yarından itibaren başlayacağım bakalım we sizinle paylaşavağım 15 kg fazlam war 5 kilosunu alıp alıp weriyorum we artık löp löp olmaya başladım ((((

3 haftadır diyetteydim 3 gündür yine bozdum ... bi program yapmayınca kopuyorum hemen...

merhaba kızlar, bende aranıza katılıyorum. koşu bandımı bugün aldım :)
benim derdim kilo vermek değil kilo kontrolü sağlamak, bacalarımı inceltmek ve sağlıklı olmak.
lütfen kullananlara bir sorum olacak, bacaklarımı inceltmek için koşmamak gerektiğini duydum, nasıl olacak peki hangi hızda ne kadar yürürsem incelir bu bacaklar. birde thermal sauna sortum var, tuzu sürüp monu giyip öyle yapayım diyorum. nasıl olur sizce?

Kizlar sakin birakmayin bi anda gidiyo daha dogrusu 1 ayin sonunda bi bakmissinizkizayifladiniz. Tecrubeylecsabittir ki ben onsuz hayatta kilo veremem. Cok ac kalmaya gerk yok ama olursada fena olmaz. Ben gunde 35 50 dk arasi haftada 3 4 gunle ayda 6 kg verdim. Dedimya cok ac kalmadan bide ac kalsam ohoooo diyorum size. Ayrica ilk gunku gibi yorulmuyosunuz o 5.0 km size yavas gelmeye basliyo.

selam kızlar bende koşu bandı kullanıyorum geçen sene 17 kilo vermiştim hergün 40 dakika 5 hızında yürüyordum fakat yaza doğru makinadan yanık kokusu gibi koku gelmeye başlıyınca bırakmıştım şimdi malesef 5 6 kilosunu aldım sabah akşam 30 dakika yürüyorum yani mecburen yarım saat oluyo koku gelmeye başlıyınca durduruyorum dinlensin diye toparlanmaya başladım ama bu koku neden oluyo patlıycak diye korkuyorum sprey yağı var kullanıyprmda .. benim eşimde kullanıyo arada o benden daha zayıf o kullandığında yanık kokusu olmuyo sinirimi bozuyo bu makine

evet haklısın ama yarım saat yaptığım dönemlerde hiç veremiyodum şimdi gündüz 1saat akşam 1saat geçtiğimiz haftada 1.300gram vermişim 2aftada 4kilo 300gram vermiş oldum inşaalla böyle devam eder yanlız benim nabzım yüzün altına iniyo hemen arada hız değiştirip nabzı ızlandırıyom

kızlar bende alcağım koşu bandı fakat benim derdim kilo verebilmek en verimli nasıl kullanmalıyım ?
lütfen tecrübeli olanlar yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…