Arkadaşlar merhaba,
Foruma yeni katıldım. Veee konuyu yeni gördüm vee ben de 2 gün önce bir koşu bandı aldım. Benim şöyle bir sıkıntım var son 3 yılda 22.5 kilo aldım. Ben bu kilo almayı tamamen çalışma koşullarına ve hareketsizliğe yorarken meğer şeker direncim yüksekmiş ve sürekli acıkıp yeme ihtiyacı hissediyormuşum ve de doğal olarak yiyor muşum. Şimdi Glifor ( doktor 2 yıl kullanacaksın dedi )diye bir ilaç kullanıyorum. Gerçi bu ilacın cok fazla yan etkisi var ( mesela inanılmaz halsiz hissetmeme neden oluyor ve inanılmaz uykumu getiriyor.) ancak kullanmadan şeker direncimi düzenlemek pek mümkün olmadı ve gram zayıflayamadım... ağustostan hu yana ilacı kullanmadan spor+diyet ile hastalığı yenmeye zorladım kendimi ancak nafile.
Neyse şuanda ilacı kullanıyorum ve 1 yılda 22.5 kilodan kurtulmayı deneyeceğim. Bana bu konuda önerisi olan olursa çok çok çok mutlu olurum.
arkadaşlar bayadır araştırıyordum sonunda 575 Tl'ye 12 ay taksitli bir ürün buldum sizinlede paylaşmak istedim . İncelemek ve fikri olanlarında fikirlerini almak istiyorum .
[link=http://sporreyonum.com/p/12/altis_dy-1000_motorlu_kosu_bandi_2hp]En ucuz koşu bantlarından biri [/link]
Arkadaşlar merhaba,
Foruma yeni katıldım. Veee konuyu yeni gördüm vee ben de 2 gün önce bir koşu bandı aldım. Benim şöyle bir sıkıntım var son 3 yılda 22.5 kilo aldım. Ben bu kilo almayı tamamen çalışma koşullarına ve hareketsizliğe yorarken meğer şeker direncim yüksekmiş ve sürekli acıkıp yeme ihtiyacı hissediyormuşum ve de doğal olarak yiyor muşum. Şimdi Glifor ( doktor 2 yıl kullanacaksın dedi )diye bir ilaç kullanıyorum. Gerçi bu ilacın cok fazla yan etkisi var ( mesela inanılmaz halsiz hissetmeme neden oluyor ve inanılmaz uykumu getiriyor.) ancak kullanmadan şeker direncimi düzenlemek pek mümkün olmadı ve gram zayıflayamadım... ağustostan hu yana ilacı kullanmadan spor+diyet ile hastalığı yenmeye zorladım kendimi ancak nafile.
Neyse şuanda ilacı kullanıyorum ve 1 yılda 22.5 kilodan kurtulmayı deneyeceğim. Bana bu konuda önerisi olan olursa çok çok çok mutlu olurum.
evet haklısın ama yarım saat yaptığım dönemlerde hiç veremiyodum şimdi gündüz 1saat akşam 1saat geçtiğimiz haftada 1.300gram vermişim 2aftada 4kilo 300gram vermiş oldum inşaalla böyle devam eder yanlız benim nabzım yüzün altına iniyo hemen arada hız değiştirip nabzı ızlandırıyomKizlar sakin birakmayin bi anda gidiyo daha dogrusu 1 ayin sonunda bi bakmissinizkizayifladiniz. Tecrubeylecsabittir ki ben onsuz hayatta kilo veremem. Cok ac kalmaya gerk yok ama olursada fena olmaz. Ben gunde 35 50 dk arasi haftada 3 4 gunle ayda 6 kg verdim. Dedimya cok ac kalmadan bide ac kalsam ohoooo diyorum size. Ayrica ilk gunku gibi yorulmuyosunuz o 5.0 km size yavas gelmeye basliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?