Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm kizlar, ben dedigim gibi hergun 45 dk hizli yuruyus ve aralarda birer dk kosu ile bir haftada 1 kilo kaybetmisim. Diyette yapmadim fazla asiriya kacmadim. birazdan yuruyusume basliyorum. yapanlar fazla sizlerde paylasin:)

koşu bandım gelmedi pazt kaldı
inş ulşaırım cnm ya bu hamile iken 30 kilo aldım 22 gitti ama daha gitmiyor sporla gider umarım

iki gündür yapıyorum yürüyüşümü ilk gün yarım saat bugünde 1 saat yaptım plates ilede desteklemeye çalışıyorum artık veremezsem atıcam kendimi köprüden

sevgili emekçi arkadaşlarım ben çok tembelim bana yardım edin. sürekli uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum evde. çok tembelim. bu tembellikten kurtulmak istiyorum yardım edin. koşu bandı kenarda duruyor 2 senedir.

bende alalı 2 hafta oldu hemen hemen hergün en az 45 dk. hızlı tempoda yürüyorum aralarda 5 er dk koşuyorum.
faydalı oldu benim için.
fakat evde koşu bandı varya,nasılsa yakarım diye elime geçeni yemeye başladım
bu arada koşu bandımın yanında mekik aleti,terleme eşofmanı falan geldi.
birde twister.
twisteri kesinlikle tavbsiye ederim,küçük ama çok etkili.
üstelik sadece 12 tl.
hepsiburada.comdan aldım.hem hediye geldi,1 tanede ben aldım.
hergün üzerinde 5 dk dönüyorum.
bel inceltmek isteyenler mutlaka kullanmalı.faydasını görürsünüz

Ayni yerden almisiz twisteri kullanmiyordum heveslendirdin beni.
Kosu bandima takili halde titresim aleti var bu seklide kullanan var mi?
Bugun sabah ve akşam 30 ar dk yaptim
5.5 da yuruyorum bir yandan diyet de yapiyorum cok faydasini gordum kizlar

Son düzenleme:

bende de var o masaj aleti: ))
yürüdüktn sonra 10 dk da onu kullanıyorum: ))
ben ortalama 6.5 te yürüyorum.
eskiden beri çok yürüyüş yardım o yüzden tempoya alışığım.7.0a çıktığım bile oluyor.
koşarkende 9 da koşuyorum.
4 ay öncede spor salonuna gitmiştim ordan kaptım sanırım: )
twisteri mutlaka kullan benim belim bu sayede 1 ci inceldi 2 haftada.

Aaa supersin civciv masallah sana
Benim kondüsyonum hic iyi degil maalesef yeni yeni aciliyor.ki 2seneonce 1 sene kadar spor salonuna da gitmisligim var
Masaj aletini ben de kullaniyorum faydasi var midir iye cok merak ediyorum dogrusu
Yarindan itibaren twisteri da yapacagim cok sagol

ben yaklaşık 6 senedir yürüdüğüm için alışığım: )
yeni evlendim ve erzuruma gelin geldim malum buranın karı kışı bitmiyor,spor yapacak yürüyecek bir yer yok,havada müsait olmuyor.
Anlaradayken evimizin önünde koşu yerleri vardı her sabah çıkardım burda böyle bir imkan olmadığından koşu bandı aldım bende.
memnunum şimdilik.
masaj aletinin zayıflamaya etkisi yok diye biliyorum ben.sadece vücudu rahatlatmaya yarıyor bildiğim kadarıyla.
birazda araştırıp stepperi alacağım: )

Bende stepper var balkonda naylona sarili duruyor. Spor hocasina sormustum gunde 30 adimdan fazlasi dize zarar verir demisti. Ben de sayiyi az bulmus olsam gerek sogudum kendisinden

Bende stepper var balkonda naylona sarili duruyor. Spor hocasina sormustum gunde 30 adimdan fazlasi dize zarar verir demisti. Ben de sayiyi az bulmus olsam gerek sogudum kendisinden

hadi ya...bende kas yapıyor diye duydum ama araştırmadan önyargılı davranmayayım diyordum.
en iyisi biraz daha dşünmek

hadi ya...bende kas yapıyor diye duydum ama araştırmadan önyargılı davranmayayım diyordum.
en iyisi biraz daha dşünmek

Bence de muhtemelen kas yapiyordur cunku cardio olmuyor nabiz yukselmiyor ama bacaklarindan sikintisi olanlara iyi bir sey sikilasmak icin

Bence de muhtemelen kas yapiyordur cunku cardio olmuyor nabiz yukselmiyor ama bacaklarindan sikintisi olanlara iyi bir sey sikilasmak icin

genetik itibariyle zaten kalçam var ve bacaklarım kalın,onu kullansam dahada kalınlaşır herhalde.
ben koşu bandıma devam edeyim en iyisi: )

3 gündür koşuyorum kilomda eksilme var ama hemen hevslenmek istemiyorum belki su kaybıdır diye ebru şallı ile plates yapıyorum pazt kilomu yazarım kızlar sizde yazın her pazt kilomuzu rapor edelim buraya

merhaba bayanlar bende koşu bandı almak iştiyorum yardımcı olurmuşunuz nealmalıyım naşıl olmalı

ben voit 1520 ıonizer aldım. taş gibi. hem geniş yürüme alanlı, tartan zeminli, hem de 150 kiloya kadar taşıyor. ayrıca hava veren yeri var. diğer bütün özellikleri de ayrıca var. tavsiye ederim. görünüşü de güven veriyor. 2 sene oldu alalı eşim daha çok kullandı ben tembel olduğum için az kullandım. gayet başarı.

ben fitness centera gittim bir yıl ve 9 kilo verdim. tabi yemeği de azalttım. ama önceden az yesem de zayıflayamıyordum.

düzenli spor yapmak gerçekten işe yarıyor. ama bir yapıp bırakınca yemeği biraz daha kısmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…