Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bizdede koşu bandı var kullanamıyorum. yarım saate yaklaşınca motor ısınıyo ve koku gelmeye başlıyo. sürekli her hafta silikonlu spreyden sıkıyorum

Benim bildiğim yağ 2-3 haftada bir sıkıldıgı yönünde
Belki marka ve modele göre değişiyordur da bilemiycem ama
motor ısınıyorsa ağırlığı kaldıramıyor demektir .
Markası nedır ve max.kullanıcı ağırlı kaç
atıyorum max.90 kılo siz 95-100 iseniz motor kaldırmıyordur
Garantısı bıtmedıyse mutlaka servıs cagırın.

benimde geldi koşu bandım yuppi..
birazdan başlayacağım nasipse...
önce kendime program yapmam gerek.. hadi bakalım
kolay gelsin...

benimde geldi koşu bandım yuppi..
birazdan başlayacağım nasipse...
önce kendime program yapmam gerek.. hadi bakalım
kolay gelsin...

Kolay gelsin. İnşallah faydasını görür ve benim gibi almayı düşünenlere motivasyon sebebi olursun. Sakıncası yoksa hangi marka modeli ne kadara aldığını sorabilir miyim, ben de bir an önce karar verip almak istiyorum da

Arkadaslar kosu bandi alamayanlar icin , tr de güzel hava varken neden disarda yurumuyei düsünmüyorsunuz ?
Bunu tr deki bayanlar cok nadir yapiyor nedense, normalde o bebeginde havaya ihtiyaci var ve hergün en azindan 1 saat, sabah kalkip onu yedirip icirip pakladikdan sonra , koyun onu arabasina ve gidin yürüyse inailmaz kilo verecginizi göreceksiniz, böylece hem kendinize hem cocgunuza güzelik yapmis olacaksiniz:)))

Malesef türkiyedeki anneler bu cocuk gezdirmeyi bir isgence olarakmi gereksiz mi görüyor anlamiyorum.

Bebeklerin de hergün en az 1-2 saat temiz havaya ihityaclari var, ayrica onlarda degisiklik oluyor insan görüyoröar , algilama daha farkli oluyor vs vs ....

Anne birde ac karnina kahve icip o yürüyse giderse daha da cabuk kilo verir buda aklinizda bulunsun....

Kolay gelsin

hayırlı olsun koşu bandın kimle iddiaya girdin
10 kilo 10 marta kadar, verirsin ya, 1 aydan fazla var, daha önce vermişsin zaten,
kşu bandıyla çok daha kolay verirsin hem...

bebekle dışarıya çıktığımda çok ağır yürüyorum ben, yollar düzgün değil, bebek arabasına dikkat edicem diye sürekli yalpalayarak yürüyorum, kaldırımlar parke olunca arabalar için rahat olmuyor. tempolu yürüyemiyorum zaten bebekle. koşu bandında 1 saat yürüyorum 5 km. dışarda hayatta yürüyemem, hem yollar inişli çıkışlı olduğu için yürüme temposu bozuluyor, beni zorlayan bişey olmayınca ayaklarım yavaşlayıverir bantta öyle mi oysa, sıkıysa yürüme hop tepetaklak olursun bebeğim de annesini izliyor veya elbise dolabının aynasında kendini izliyor, oyalanıyor pek güzel

ayrıca bebişimle çok gezmelere gidiyoruz, anneleri bebeklerini düşünür zaten yurt dışında yapılanlar beni enterese etmiyor herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah günahlarımızı bağışlasın ve dualarımızı kabul etsin inşallah

Ben koşu bandı ile birlikte mekik+twister+mini kondisyon bisikleti gibi aksesuarlar satın almış ve kullanan arkadaş var mıdır diye sormak istedim. Çünkü bu aksesuarların koşu bandının motor gücünü düşürdüğünü söyledi bir arkadaş. Yine de alıp kullanan varsa fikrini almak istedim. Örneğin mekik aleti işe yarıyor mu, ya da mini kondisyon bisikleti ne kadar mini, işe yaramaz bir şey mi evde bir köşeye attınız öylece duruyor mu vsvs
Şimdiden teşekkür ederim
Kolay gelsin

altis sd 5000 masaj motorlu mekikli olanından aldım..
hepsinin orada olduğu siteden..

Tşk ederim :)
Babam ve arkadaşlarımla girdim.
Bende verırım dıye dusunuyorum 9hayat cayı + ekmeksız sekersız bır 1,5 ay ve sabah akşam spor
suan kı planım bu

Dışarıda ben de yuruyemıyorum cunku özellıkle akşamları hareketsız kaldıgım için akşam spor yapmak ıstyorum.

bende masaj aleti twist falan var.masaj aletini seviyorum ben 15dk yapıyırum mesela deli gibi kaşınıyorum,kan dolaşımını hızlandırdığı için olsa gerek bence selülitlere birebir tabi bu aralar yapamıyorum.masaj twist falan yaapsam çok ii olacak ama vakit bulamıyorum o kadar yürüdğüme dua ediyorum

ne gereksiz yazı bu..
bende yıllarca avrupada kaldım ve de yollar mis gibi tatlım
maalesef burası türkiye orada herkes kurallara uyar dikkat eder
burada maalesef kaldırımdan inip çıkarken bile çocuğun arabasından düşebilir..
tabii yüreyecek kaldırım bulabilirsen
trafikde cabası..

bizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...

tandoonii,
inşallah kazanırsın iddiayı. 9 hayat çayı nedir hiç duymadım, zayıflamaya yardımcı bitki çayı falan mı ? ben 10 gündür 8 kez yürüdüm 1er saatten yaklaşık ama gram eksilmedim daha böyle olunca bırakaım geliyo işte, bugün yapmadım yürüyüş... o kadar terim çıkıyor yürürken, bacaklarım ağrıyor akşama dek, daha erken mi kilo vermek, ayın son günlerinde mi verebilirim ?

seninki hangi marka modeldi acaba benim nisan a kadar 18 kilo vermem lazım bunun için ne gerekiyorsa yapmaya razıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…