bizdede koşu bandı var kullanamıyorum. yarım saate yaklaşınca motor ısınıyo ve koku gelmeye başlıyo. sürekli her hafta silikonlu spreyden sıkıyorum
Merhaba,
Desteğin için teşekkür ederim. hangi marka modeli ne kadara satın almıştın acaba onu da söyleyebilir misin
Rics ederim,
Altis Forest 2,5 hp aldım 760 tl. 12 taksit.
Sağolasın :) Sana kolay gelsin dilerim iddianı kazanırsın, tabi bu arada inşallah kazanana yemek ödülü yoktur
benimde geldi koşu bandım yuppi..
birazdan başlayacağım nasipse...
önce kendime program yapmam gerek.. hadi bakalım
kolay gelsin...
Tekrar Merhabaaaa
Kızlar koşu bandım bu akşam üzeri gelmiş bulunmakta..
Yarın servisi arıycam inş kısa zaman da gelırler bende başlarım ,
Toplam vermem gereken kilo 10 hemde martın 10'a kadar ..
İmkansız gb duruyor değil mi..
Ama imkansızı başarmak zorundayım,iddiaya gırdım :))
Artık sabah demıycem akşam demıycem kosucam
Şaka bir yana bu sefer cok umutluyum ,
Daha önce sabahları 2-3 saat stadyumda yürüyerek 1,5 ayda 7 kılo vermıs bırıyım..
Artık bunu evde bantta basarmayı planlıyorum
Kolay gelsin. İnşallah faydasını görür ve benim gibi almayı düşünenlere motivasyon sebebi olursun. Sakıncası yoksa hangi marka modeli ne kadara aldığını sorabilir miyim, ben de bir an önce karar verip almak istiyorum da
altis sd 5000 masaj motorlu mekikli olanından aldım..
hepsinin orada olduğu siteden..
hayırlı olsun koşu bandınkimle iddiaya girdin
10 kilo 10 marta kadar, verirsin ya, 1 aydan fazla var, daha önce vermişsin zaten,
kşu bandıyla çok daha kolay verirsin hem...
bebekle dışarıya çıktığımda çok ağır yürüyorum ben, yollar düzgün değil, bebek arabasına dikkat edicem diye sürekli yalpalayarak yürüyorum, kaldırımlar parke olunca arabalar için rahat olmuyor. tempolu yürüyemiyorum zaten bebekle. koşu bandında 1 saat yürüyorum 5 km. dışarda hayatta yürüyemem, hem yollar inişli çıkışlı olduğu için yürüme temposu bozuluyor, beni zorlayan bişey olmayınca ayaklarım yavaşlayıverirbantta öyle mi oysa, sıkıysa yürüme hop tepetaklak olursun bebeğim de annesini izliyor veya elbise dolabının aynasında kendini izliyor, oyalanıyor pek güzel
ayrıca bebişimle çok gezmelere gidiyoruz, anneleri bebeklerini düşünür zatenyurt dışında yapılanlar beni enterese etmiyor herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın
şu plus 3.0 dedikleri , body fat ölçümü yapabilen ve dambıllı olandan mı , yoksa twister+mini kondisyon bisikleri+termal kemer li olandan mı
ikisine de baktım baktım kararsız kaldım da
mini bisiklet termal kemerli olan tatlım..
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah günahlarımızı bağışlasın ve dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben koşu bandı ile birlikte mekik+twister+mini kondisyon bisikleti gibi aksesuarlar satın almış ve kullanan arkadaş var mıdır diye sormak istedim. Çünkü bu aksesuarların koşu bandının motor gücünü düşürdüğünü söyledi bir arkadaş. Yine de alıp kullanan varsa fikrini almak istedim. Örneğin mekik aleti işe yarıyor mu, ya da mini kondisyon bisikleti ne kadar mini, işe yaramaz bir şey mi evde bir köşeye attınız öylece duruyor mu vsvs
Şimdiden teşekkür ederim
Kolay gelsin
Arkadaslar kosu bandi alamayanlar icin , tr de güzel hava varken neden disarda yurumuyei düsünmüyorsunuz ?
Bunu tr deki bayanlar cok nadir yapiyor nedense, normalde o bebeginde havaya ihtiyaci var ve hergün en azindan 1 saat, sabah kalkip onu yedirip icirip pakladikdan sonra , koyun onu arabasina ve gidin yürüyse inailmaz kilo verecginizi göreceksiniz, böylece hem kendinize hem cocgunuza güzelik yapmis olacaksiniz:)))
Malesef türkiyedeki anneler bu cocuk gezdirmeyi bir isgence olarakmi gereksiz mi görüyor anlamiyorum.
Bebeklerin de hergün en az 1-2 saat temiz havaya ihityaclari var, ayrica onlarda degisiklik oluyor insan görüyoröar , algilama daha farkli oluyor vs vs ....
Anne birde ac karnina kahve icip o yürüyse giderse daha da cabuk kilo verir buda aklinizda bulunsun....
Kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Allah günahlarımızı bağışlasın ve dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben koşu bandı ile birlikte mekik+twister+mini kondisyon bisikleti gibi aksesuarlar satın almış ve kullanan arkadaş var mıdır diye sormak istedim. Çünkü bu aksesuarların koşu bandının motor gücünü düşürdüğünü söyledi bir arkadaş. Yine de alıp kullanan varsa fikrini almak istedim. Örneğin mekik aleti işe yarıyor mu, ya da mini kondisyon bisikleti ne kadar mini, işe yaramaz bir şey mi evde bir köşeye attınız öylece duruyor mu vsvs
Şimdiden teşekkür ederim
Kolay gelsin
bende masaj aleti twist falan var.masaj aletini seviyorum ben 15dk yapıyırum mesela deli gibi kaşınıyorum,kan dolaşımını hızlandırdığı için olsa gerek bence selülitlere birebir tabi bu aralar yapamıyorum.masaj twist falan yaapsam çok ii olacak ama vakit bulamıyorum o kadar yürüdğüme dua ediyorum
bizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...
Hangi marka modeldi sizin koşu bandı. Benim acilen kilo vermem lazım ne lazımsa yapmaya razıyım
selam benim koşu bandım fox fitness ben 2saat yapıyorum yediklerimi baya azalttım benimde 20kilo vermem lazım inşaallah veririz bu kiloları biran önce 25günde 7kilo verdimbizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...
Hangi marka modeldi sizin koşu bandı. Benim acilen kilo vermem lazım ne lazımsa yapmaya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?