slm cnm 2saate çıkarsan yürüyüşü bende 1saat yaptığımda veremiyodum ben gündüz 1saat akşam 22.00da 1saat şeklinde yapıyorumbizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...
tandoonii,
inşallah kazanırsın iddiayı. 9 hayat çayı nedir hiç duymadım, zayıflamaya yardımcı bitki çayı falan mı ? ben 10 gündür 8 kez yürüdüm 1er saatten yaklaşık ama gram eksilmedim dahaböyle olunca bırakaım geliyo işte, bugün yapmadım yürüyüş... o kadar terim çıkıyor yürürken, bacaklarım ağrıyor akşama dek, daha erken mi kilo vermek, ayın son günlerinde mi verebilirim ?
bizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...
tandoonii,
inşallah kazanırsın iddiayı. 9 hayat çayı nedir hiç duymadım, zayıflamaya yardımcı bitki çayı falan mı ? ben 10 gündür 8 kez yürüdüm 1er saatten yaklaşık ama gram eksilmedim dahaböyle olunca bırakaım geliyo işte, bugün yapmadım yürüyüş... o kadar terim çıkıyor yürürken, bacaklarım ağrıyor akşama dek, daha erken mi kilo vermek, ayın son günlerinde mi verebilirim ?
selam benim koşu bandım fox fitness ben 2saat yapıyorum yediklerimi baya azalttım benimde 20kilo vermem lazım inşaallah veririz bu kiloları biran önce 25günde 7kilo verdim
Selam. senin koşu bandında masaj+twister+ mekik özelliği var galiba değil mi, nasıl kullanışlı mı hiç denedin mi ?
Ben bir koşu bandı buldum, mekik özellikli diyor ama ön tarafına iki tane rulo monte etmişler, ayaklarını oraya geçirip mekik çekecekmişsin , bana kullanışlı gibi gelmedi ama deneyen birilerini arıyorum fikir olsun diye.
Evet inşallah bir an önce veririz bu kiloları, ama kısa sürede kilo vermek isteniyorsa ciddi anlamda uzun saatler yapmak gerekiyor sanırım. Ben aşağıdaki linki buldum ve eğer hesap doğruysa 1 haftada 2 kg vermek için 1510 dk /7/60 = günde 3,60 saat egzersiz yapmam gerekiyor((
Buna göre günde 2 saat 120 dk X 7 gün yani haftada 840 dk yapılan egzersizle ancak 1,12 kg verilebiliyor...
Ahh ahh daha koşu bandını almadan bacaklarıma kalçalarıma kramp girmeye başladı stressten((
Hepimize kolay gelsin...
Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi
evet benimki mekikli titreşimli bunları pek kullanmadım arada kullandım düzenli yapılırsa bence faydası olur ben şuan yürüyüşe odakladım kendimi bi 10kilo daha verince düşünüyorum mekikle titreşimi senin esapların doğru galiba çünkü benim sadece ilk hafta 3 kilo gitti sonraki haftalar 1.50 1.70civarı gitti 3buçuk saat sporda zaralıdır bence fazla kas olmasıda kilo vermeyi zorlaştırırSelam. senin koşu bandında masaj+twister+ mekik özelliği var galiba değil mi, nasıl kullanışlı mı hiç denedin mi ?
Ben bir koşu bandı buldum, mekik özellikli diyor ama ön tarafına iki tane rulo monte etmişler, ayaklarını oraya geçirip mekik çekecekmişsin , bana kullanışlı gibi gelmedi ama deneyen birilerini arıyorum fikir olsun diye.
Evet inşallah bir an önce veririz bu kiloları, ama kısa sürede kilo vermek isteniyorsa ciddi anlamda uzun saatler yapmak gerekiyor sanırım. Ben aşağıdaki linki buldum ve eğer hesap doğruysa 1 haftada 2 kg vermek için 1510 dk /7/60 = günde 3,60 saat egzersiz yapmam gerekiyor((
Buna göre günde 2 saat 120 dk X 7 gün yani haftada 840 dk yapılan egzersizle ancak 1,12 kg verilebiliyor...
Ahh ahh daha koşu bandını almadan bacaklarıma kalçalarıma kramp girmeye başladı stressten((
Hepimize kolay gelsin...
Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi
Burası çok boş kalıyor nıe kımse kosmuyorrrrrrrrrrrrrr
Bugun 30 dk : 111 kalori yakmışım..
İyi mi kötü mü bılemedım ??
3 km ile başladım 5 - 6 - 8 cıktım ,
arada yıne 3 dk. ındırdım sonra 8 e cıktım .
Ama çok fena yoruldum, normalde stadyum da 2,5 - 3 saat yürürken bu kadar yorulmamıştım.
Ya çok hamlanmısım yada bant gercekten ınsanı yoruyor..
Dusuncelerınız neler sız kaç dk.da kaç kalorı yakıyorsunuz ??
slm cnm ben 5_5.50 civarı yürüyorum 60dakkada 150 160kalori yakıyorum kilom fazla olduğu için çok zorlamak istemiyorum kendimi yürürken şimdide salata yoğurt yedim senin menün nasıl kaç kilo vermek istiyosun ?Burası çok boş kalıyor nıe kımse kosmuyorrrrrrrrrrrrrr
Bugun 30 dk : 111 kalori yakmışım..
İyi mi kötü mü bılemedım ??
3 km ile başladım 5 - 6 - 8 cıktım ,
arada yıne 3 dk. ındırdım sonra 8 e cıktım .
Ama çok fena yoruldum, normalde stadyum da 2,5 - 3 saat yürürken bu kadar yorulmamıştım.
Ya çok hamlanmısım yada bant gercekten ınsanı yoruyor..
Dusuncelerınız neler sız kaç dk.da kaç kalorı yakıyorsunuz ??
benimki dynamic gold marka, netten almıştık, biz muğladayız, korkacak bişey yok alabilirsin, sorun olursa geri gönderirsin, ilgileneceklerine eminim. uzakta olman bişey değiştirmez bence... biz yazın aldık ben hamileyken, kampanya vardı, ucuza gelmişti...bizimkinde twist , kemer ve bisiklet var. hiç birii kullanmıyorum maalesef, yürüyüşe zaman bulup da yaptığıma şükrediyorum... kişiye göre değişir, kullananlar için harika, ama ben kullanamam...
Hangi marka modeldi sizin koşu bandı. Benim acilen kilo vermem lazım ne lazımsa yapmaya razıyım
slm cnm 2saate çıkarsan yürüyüşü bende 1saat yaptığımda veremiyodum ben gündüz 1saat akşam 22.00da 1saat şeklinde yapıyorum
ya 2 saate çıkaramam, 1 saat dolsa diye bekliyorum ben,çatlıyorum resmen. hem 2 saat haşatımı çıkarmaz mı, nasıl dayanıyorsun maşallahbenim 4 aylık bebeğim var, sabah akşam yürümem imkansız, çünkü 2 saatimi alıyo 1 saatlik yürüyüş, bebeğim acıkıyor arada ona mama hazırlayup yediriyorum duşa girmeden, sonra duş, hazırlanmak falan derken çok zaman gidiyor. akşama zaten ev işleri, yemek temizlik bebek yoruyor hepsi, bebeğim 12de uyuyor, gece uykumu almak için yatmam gerek yani
tandoorii, sağol cnm fikir verdiğin için. erken de mi 8 günde kiloda azalma görmek... ya böyle şeylere inanamka istiyorum, beni bıraktırmayın yüyüşten, engel olunhavalar ısınana kadar 6-7 kilo vermeliyim, sabah aç karnına 56 kiloyum, 50ye düşmek istiyorum,hiç olmazsa 51e
ben 1saat boyunca yürüdüğümde 4.5 ten başlıyorum 6.0a kadar çıkıyorum,arada hızı düşürüp arttırarak tabi. 1 saatte 270 gibi bi kalori verdiğim görülüyor, ama ona pek bakmıyorum ben, kişinin bünyesine, spor yaptığın satte göre değişir, o sadece genel bişey diye düşünüyorum. 5-5.5 km yürümüş oluyorum. böyle...
benimki dynamic gold marka, netten almıştık, biz muğladayız, korkacak bişey yok alabilirsin, sorun olursa geri gönderirsin, ilgileneceklerine eminim. uzakta olman bişey değiştirmez bence... biz yazın aldık ben hamileyken, kampanya vardı, ucuza gelmişti...
Sağolasın canım ne bileyim çekindim işte internetten alışveriş yapma alışkanlığı pek olmayınca ...
Dynamic gold a bakmıştım ben de hepisinin orada olduğu sitede 750 tl masaj+dynamic r10 kondisyon bisikleti+terleme eşofmanı+twister hediyeli, 120 kg kapasiteli bulmuştum.
Ama abim 130 kg taşıma kapasiteli olsun diyo ( daha sağlam olsun kendisi de kullanabilsin istiyo - kilosu 100 üstünde ee boy da var tabi ) o yüzden şimdi Altis Forest bakıyorum 130 kg kapasiteli ama hiçbir hediyesi yok ve gidenin gittiği sitede 850 tl :))) Vallaa kaç gündür mağaza dolaşmaktan, internette model model incelemekten gözüm döndü...
slm cnm sıkma canını bencede vermeye başlarsın yavaş yavaş sıkılaşmada olur kilon az olduğu için vücut direniyo olabilir ama dirense nolacak kilolar gidecek inşaallahbenimki dynamic gold marka, netten almıştık, biz muğladayız, korkacak bişey yok alabilirsin, sorun olursa geri gönderirsin, ilgileneceklerine eminim. uzakta olman bişey değiştirmez bence... biz yazın aldık ben hamileyken, kampanya vardı, ucuza gelmişti...
ya 2 saate çıkaramam, 1 saat dolsa diye bekliyorum ben,çatlıyorum resmen. hem 2 saat haşatımı çıkarmaz mı, nasıl dayanıyorsun maşallahbenim 4 aylık bebeğim var, sabah akşam yürümem imkansız, çünkü 2 saatimi alıyo 1 saatlik yürüyüş, bebeğim acıkıyor arada ona mama hazırlayup yediriyorum duşa girmeden, sonra duş, hazırlanmak falan derken çok zaman gidiyor. akşama zaten ev işleri, yemek temizlik bebek yoruyor hepsi, bebeğim 12de uyuyor, gece uykumu almak için yatmam gerek yani
tandoorii, sağol cnm fikir verdiğin için. erken de mi 8 günde kiloda azalma görmek... ya böyle şeylere inanamka istiyorum, beni bıraktırmayın yüyüşten, engel olunhavalar ısınana kadar 6-7 kilo vermeliyim, sabah aç karnına 56 kiloyum, 50ye düşmek istiyorum,hiç olmazsa 51e
ben 1saat boyunca yürüdüğümde 4.5 ten başlıyorum 6.0a kadar çıkıyorum,arada hızı düşürüp arttırarak tabi. 1 saatte 270 gibi bi kalori verdiğim görülüyor, ama ona pek bakmıyorum ben, kişinin bünyesine, spor yaptığın satte göre değişir, o sadece genel bişey diye düşünüyorum. 5-5.5 km yürümüş oluyorum. böyle...ben meyveyi çok severim mesela evde meyvem eksik olmaz meyve yerken dikkat ettim fazla veremiyom zor oldu ama 1e indirdim ah ahhh senin kilonda olmayı çok isterdim
benimki dynamic gold marka, netten almıştık, biz muğladayız, korkacak bişey yok alabilirsin, sorun olursa geri gönderirsin, ilgileneceklerine eminim. uzakta olman bişey değiştirmez bence... biz yazın aldık ben hamileyken, kampanya vardı, ucuza gelmişti...
Sağolasın canım ne bileyim çekindim işte internetten alışveriş yapma alışkanlığı pek olmayınca ...
Dynamic gold a bakmıştım ben de hepisinin orada olduğu sitede 750 tl masaj+dynamic r10 kondisyon bisikleti+terleme eşofmanı+twister hediyeli, 120 kg kapasiteli bulmuştum.
Ama abim 130 kg taşıma kapasiteli olsun diyo ( daha sağlam olsun kendisi de kullanabilsin istiyo - kilosu 100 üstünde ee boy da var tabi ) o yüzden şimdi Altis Forest bakıyorum 130 kg kapasiteli ama hiçbir hediyesi yok ve gidenin gittiği sitede 850 tl :))) Vallaa kaç gündür mağaza dolaşmaktan, internette model model incelemekten gözüm döndü...
hmm insanın beyni döner gerçekten,al artık karar ver birisine yaa :) baktıkça düşünür kalırsın zor olur, özellikli istioyosan al bi tane bi kaç özelliği olan,, alınan ödeniyo bi şekilde, ben hiç kullanmıyorum ama kullanırım diyorsan al. yürüyüş yeter bana :) biz çok alıyorz neten, bebeğin mama ve bezini dahi :)))
slm cnm sıkma canını bencede vermeye başlarsın yavaş yavaş sıkılaşmada olur kilon az olduğu için vücut direniyo olabilir ama dirense nolacak kilolar gidecek inşaallahben meyveyi çok severim mesela evde meyvem eksik olmaz meyve yerken dikkat ettim fazla veremiyom zor oldu ama 1e indirdim ah ahhh senin kilonda olmayı çok isterdim
aman bende boy yok kız160 boyum, o yüzden 50-52 kilo iyi bana göre. şimdi de iyiyim aslında ama hiç bi kıyafetim olmuyor, yeniden gardırobumu yenilemek istemiyorum vermem lazım...
Başlangıç için iyi bence canım. ama evet bant normal yürümekten çok daha fazla zorluyor ve yoruyor. Ben İstanbul'dayken birkaç ay spor salonuna gitmiştim, orada 30 dk bantta hızlı tempoda yürüyüş yapıyordum ama bacaklarımın her yeri kasılmaya başlıyordu sonlara doğru, sadece alnım ensem değil bütün kafamdaki saçtan ter damlıyordu.
Banttan bisiklete geçiyordum, bisiklette 15 dk pedal çeviriyordum ama pedaller ayağımdan çıkıp duruyordu bacaklarım titriyordu o derece yani. Ama oradaki spor hocası kız banttaki 30 dk nın sadece ısınma olduğunu söylüyordu, 15 dk bisikletten sonra 15 er dk üç dört aleti gezdiriyordu. Ben salonda 2-2,5 saat falan kalıyordum yani ama ne tişört kalıyordu kuru ne de eşofman altım, oturduğum yer ıslanıyordu.
İlk günler hızını 8 e kadar çıkarmasan 6 da falan kalsan daha uzun süre çalışabilirsin belki, bir hafta sonra falan vücudun hergün o tempoya alışır, o zaman biraz zorlamaya başlarsın ( nacizane fikrim tabi, evinde halihazırda koşu bandı olanlar daha iyi fikir verebilirler sanırım, ben sadece spor salonu tecrübeme göre söylüyorum )
Bu arada ben de halaa koşu bandı alamadım araştırdıkça sinirim bozulmaya başladı. Sebebi de ; birincisi şimdiye kadar internetteki alışveriş sitelerinden yüksek rakamlı hiçbir şey satın almadım biraz çekiniyorum İstanbulda olsam belki cesaret edicem bir aksilik olması durumunda uğraşmak daha kolay olur diye ama değilim, ikincisi bulunduğum yerde mağazalarda satılan koşu bantları hep voit marka ve pahalı ne edecem bilmiyorum zaman da geçiyor((
İşte böylee
Sana kolay gelsin
slm cnm ben 5_5.50 civarı yürüyorum 60dakkada 150 160kalori yakıyorum kilom fazla olduğu için çok zorlamak istemiyorum kendimi yürürken şimdide salata yoğurt yedim senin menün nasıl kaç kilo vermek istiyosun ?
inşaalla hedefine ulaşırsın canım benim boyumda 1.55 ama ben hayatımda 60ın altına inemedim sen ne güzel bilincindesin ve yolun kısa başarırsın eminimhmm insanın beyni döner gerçekten,al artık karar ver birisine yaa :) baktıkça düşünür kalırsın zor olur, özellikli istioyosan al bi tane bi kaç özelliği olan,, alınan ödeniyo bi şekilde, ben hiç kullanmıyorum ama kullanırım diyorsan al. yürüyüş yeter bana :) biz çok alıyorz neten, bebeğin mama ve bezini dahi :)))
aman bende boy yok kız160 boyum, o yüzden 50-52 kilo iyi bana göre. şimdi de iyiyim aslında ama hiç bi kıyafetim olmuyor, yeniden gardırobumu yenilemek istemiyorum vermem lazım...
sabah hariç ekmek yemiyon galiba bende günde 3dilime indirdim tok değilim hiç ama mutluyum kilo verebildiğim için yoğurt yemiyosun galiba bende 700kalori civarı alıyorum günlüka,s
Ben bu kalori olayına çok takmış durumdayım.
Sabahtan beri nettte spor formlarını dolaşıyorum,dıyetısyen yazılarını falan okuyorum.
Butun okuduklarımdan cıkardıgım da herkesçe bılınen cok basıt bısey ; Aldıgın kalorıden çok kalori yakıyorsan kilo verebiliyorsun.
Yoksa verdiğin ödem + kas oluyor..
Bunları dusunerek bugun yedıklerımın kalorisini çıkardım .
Sonuc : Sabahları haşlama yumurta + yagsız peynır , zeytin 1 dilim kepek ekmeği sınırsız sekersız çay .
Öğlenleri : Limonlu Havuç,maydonoz salatası yağsız .. doyana kadar ama insan 4 kaşık sonra böö dıyor :))
Akşamları da :3 seçeneğim var : ya yine haşlanmış yumurta .. ya haşlanmış patates ya da tavuk ..
Gün içinde yatana kadar yeşil çay desteği.
Bir de 9hayat çayı var ama bugun denedim içemedim.
48ve58 canım sakin ol :)) 8 gun gercekten cok kısa bir süre..
Vucudunu şoka sokmadıgın surece oyle tartıda degısıklık göremezsin, kaldı ki vucudunu rahat bırak normal seyrınde yaksın yağlarını
Zorlama kendini.
Ayrıca boyun kaç bılmıyorum ama 56 kılo hıcte fazla değil yapmayın bole seyler ben sımdı kılomu yazmaya utanıyorum :)
inşaalla hedefine ulaşırsın canım benim boyumda 1.55 ama ben hayatımda 60ın altına inemedim sen ne güzel bilincindesin ve yolun kısa başarırsın eminim
sabah hariç ekmek yemiyon galiba bende günde 3dilime indirdim tok değilim hiç ama mutluyum kilo verebildiğim için yoğurt yemiyosun galiba bende 700kalori civarı alıyorum günlük
Bu daha benim 2.gunum :)
Patates oldugu zaman ekmek yemıyorum ,
Yoğurdu mısır gevreği varya hanı onunla yıyordum ama sımdı nasıl yapıcam bılemıyorum.
boyuu yazmıştım yukarda, 160 boyum, kısayım azcık o yüzden 50 -52 kilo iyi beim için. yazın 48 49 kilo oluyorum ben bayağı veriyorum istemeden, bol su ,terleme ve meyve sebze yediim için sanırım. ama kış ve yeni doğum yaptım, acele ediyorum vermek için. panik yapmamalıyım haklısın cnm sağoalsın48ve58 canım sakin ol :)) 8 gun gercekten cok kısa bir süre..
Vucudunu şoka sokmadıgın surece oyle tartıda degısıklık göremezsin, kaldı ki vucudunu rahat bırak normal seyrınde yaksın yağlarını
Zorlama kendini.
Ayrıca boyun kaç bılmıyorum ama 56 kılo hıcte fazla değil yapmayın bole seyler ben sımdı kılomu yazmaya utanıyorum :)
Kızlar bılıyor musunuz çok heyecanlıyım :)
Eğer bu şekilde devam edersem yani günlük 300 kalori yakarsam ( ki bugun 2.gunum olmasına rağmen 231 kalorıye cıktım )
1,5 ay sonra iddiayı kazanabılırım ( Allahım yardım et )
Çıtır bir hatun olarak Nisan ayına girmiş olucam gelsin baharlık elbiseler, etekler peh peh peh :))
Benim de profesyonel spor yapanlardan duydugum vucudun 45 dk.sonra yağ yakmaya basladığı ama dayanamadım :))
Buraya yazdıktan 3 saat sonra tekrar 30 dk.yürüdüm-koştum sonu olarak bugun yaktıgım kalori 231 oldu .
Benim asıl amacım kardıyo yapmak ama daha 2.gunum oldugu için beceremıyorum vucud kalkmıyor bende sakatlanmamak adına zorlamıyorum..
Gelelim senın kosu bandı olayına ,
yazını okurken aylardır kosu bandı seçmek ıcın ne cektıgım aklıma geldi, onume gelen spor formlarına yazıyordum
Fıkır ıstıyordum :)
Benım dusuncem ( butun yasadıklarımdan ) voit turkıyede cok ucuk paralara satılan bır spor markası.
Halbukı azıcık arastırınca goruceksın ki voit,dynamıc, fork fıtn. gb butun markalar çin de uretılıyor ithal ediliyor.
TT.gb cok pahalı markalar tayland uretımı oluyor ama onların fıyatıda 3.0000 - 5.000 arası ..
Markasından önce nasıl kullanıcağına karar ver..
Öncelıklerını kesınleştir..
Anladığım kadarıyla sen mekık aletı , twissterı falan olsun ıstıyorsun hersekılde calıstırmak ıstıyorsun vucudunu.
Benım mekık aletım vardı ve benım ıcın onemlı olan kosu bandının performansıydı ,cunku dedıgım gb kardıyo yapmak ıstıyorum
30-45 dk. zorlanmadan benı kostursun ıstıyordum gıttım 2,5 hp.lık kosu bandı aldım.
Sana tutup altis al dıyemem bende cunku ılk defa bu markayı kullanıyorum :) daha yenı urun aylar sonra ne olur bılmem
Ama sana birkaç urun tavsıye edebılırım
Bu urun benım ılk almak ıstedıgım urundu ama daha genıs bantlı urunu gorunce vazgecmıstım.
Fit & Smart M205
Altis 2,5 Hp. Manuel Eğimli Motorlu Koşubandı SPR-4201-
Dynamic 2000 2.0 Hp
Lifefit INTERO 2.0 HP - içlerinde ki en ucuz ürün bu fıyatı 590 tl.idi
Son olarak daha cok param olsaydı gozum kapalı alacagım urunde bu olurdu Fit And Smart M300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?