Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm cnm 2saate çıkarsan yürüyüşü bende 1saat yaptığımda veremiyodum ben gündüz 1saat akşam 22.00da 1saat şeklinde yapıyorum

İnş ama bıraz umudum kırıldı :)
9 hayat cayı k.k da cok populer olan caylardan 5 ayda 36 kilo gb bır baslıkta kullanan arkadasların deneyımlerı var.
10 günde kılo verılmez yanı verilen yağ olmaz..
Eğer 10 gun gb kısa surede tartıda degısıklık ıstıyorsan metobolızmanı şoka sokman gerekır ; dukan dıyeti ilk aşaması gb..
Ki ben buna baslıycam mesela cunku zamanım cok kısa benım.
Ama zaman problemı olamayanlar bence kendını zorlamamalı sağlıklı bıcımde zayıflamalı

Bugun servis geldi benım kıymetli kader arkadaşım koşu bandını hayrlısıyla kurdu
üstünde 1 saat kalın fazlası motoru yorar yarım saat dınlendırıp tekrar kosabılırsınız o arada farklı vucut calıstırmaları yaparsanız daha etkılı sonuc alırsınız dedi
Banada mantıklı geldi..

Neyse akşam yemeğinde 3 dilim kepek ekmeği yedim..
Sonra aklıma geldi 1 dilim kepek ekmeğin kalorisi nedir diye bir baktım ki 50 kaloriymiş
Ben bandın uzerinde az önce 8 dk.da yaka yaka sadece 20 kalori yaktım :) şaka gb değil mi..
Böyle ince hesaplar yapınca moralım bozulmadı dersem yalan olur ..
Ama pes etmek yok ..
Bir de koşu bandı alacak arkadaşlar ben aldıgım sıteden de fıyattan da teslım tarıhlerınden ve sozlerının erı olmalarından suan cok memnunum.
Bunları gozardı etmeyın alacagınız yerde
Hepinize kolay gelsin..

Burası çok boş kalıyor nıe kımse kosmuyorrrrrrrrrrrrrr

Bugun 30 dk : 111 kalori yakmışım..
İyi mi kötü mü bılemedım ??
3 km ile başladım 5 - 6 - 8 cıktım ,
arada yıne 3 dk. ındırdım sonra 8 e cıktım .

Ama çok fena yoruldum, normalde stadyum da 2,5 - 3 saat yürürken bu kadar yorulmamıştım.
Ya çok hamlanmısım yada bant gercekten ınsanı yoruyor..

Dusuncelerınız neler sız kaç dk.da kaç kalorı yakıyorsunuz ??

Başlangıç için iyi bence canım. ama evet bant normal yürümekten çok daha fazla zorluyor ve yoruyor. Ben İstanbul'dayken birkaç ay spor salonuna gitmiştim, orada 30 dk bantta hızlı tempoda yürüyüş yapıyordum ama bacaklarımın her yeri kasılmaya başlıyordu sonlara doğru, sadece alnım ensem değil bütün kafamdaki saçtan ter damlıyordu.
Banttan bisiklete geçiyordum, bisiklette 15 dk pedal çeviriyordum ama pedaller ayağımdan çıkıp duruyordu bacaklarım titriyordu o derece yani. Ama oradaki spor hocası kız banttaki 30 dk nın sadece ısınma olduğunu söylüyordu, 15 dk bisikletten sonra 15 er dk üç dört aleti gezdiriyordu. Ben salonda 2-2,5 saat falan kalıyordum yani ama ne tişört kalıyordu kuru ne de eşofman altım, oturduğum yer ıslanıyordu.
İlk günler hızını 8 e kadar çıkarmasan 6 da falan kalsan daha uzun süre çalışabilirsin belki, bir hafta sonra falan vücudun hergün o tempoya alışır, o zaman biraz zorlamaya başlarsın ( nacizane fikrim tabi, evinde halihazırda koşu bandı olanlar daha iyi fikir verebilirler sanırım, ben sadece spor salonu tecrübeme göre söylüyorum )

Bu arada ben de halaa koşu bandı alamadım araştırdıkça sinirim bozulmaya başladı. Sebebi de ; birincisi şimdiye kadar internetteki alışveriş sitelerinden yüksek rakamlı hiçbir şey satın almadım biraz çekiniyorum İstanbulda olsam belki cesaret edicem bir aksilik olması durumunda uğraşmak daha kolay olur diye ama değilim, ikincisi bulunduğum yerde mağazalarda satılan koşu bantları hep voit marka ve pahalı ne edecem bilmiyorum zaman da geçiyor ((
İşte böylee

Sana kolay gelsin

slm cnm ben 5_5.50 civarı yürüyorum 60dakkada 150 160kalori yakıyorum kilom fazla olduğu için çok zorlamak istemiyorum kendimi yürürken şimdide salata yoğurt yedim senin menün nasıl kaç kilo vermek istiyosun ?

kızlar bende polikistik over var diye demiştim galiba sizede ben ilaçsız regl olamıyorum 3aydırda olmuyodum biraz kilo verip öyle ilaç kullanırım diyodum dünden beri arada kahve leke gelmeye başladı kilom düzene girerse reglimde düzelecek galiba

Benim de profesyonel spor yapanlardan duydugum vucudun 45 dk.sonra yağ yakmaya basladığı ama dayanamadım :))
Buraya yazdıktan 3 saat sonra tekrar 30 dk.yürüdüm-koştum sonu olarak bugun yaktıgım kalori 231 oldu .
Benim asıl amacım kardıyo yapmak ama daha 2.gunum oldugu için beceremıyorum vucud kalkmıyor bende sakatlanmamak adına zorlamıyorum..

Gelelim senın kosu bandı olayına ,
yazını okurken aylardır kosu bandı seçmek ıcın ne cektıgım aklıma geldi, onume gelen spor formlarına yazıyordum
Fıkır ıstıyordum :)
Benım dusuncem ( butun yasadıklarımdan ) voit turkıyede cok ucuk paralara satılan bır spor markası.
Halbukı azıcık arastırınca goruceksın ki voit,dynamıc, fork fıtn. gb butun markalar çin de uretılıyor ithal ediliyor.
TT.gb cok pahalı markalar tayland uretımı oluyor ama onların fıyatıda 3.0000 - 5.000 arası ..

Markasından önce nasıl kullanıcağına karar ver..
Öncelıklerını kesınleştir..
Anladığım kadarıyla sen mekık aletı , twissterı falan olsun ıstıyorsun hersekılde calıstırmak ıstıyorsun vucudunu.
Benım mekık aletım vardı ve benım ıcın onemlı olan kosu bandının performansıydı ,cunku dedıgım gb kardıyo yapmak ıstıyorum
30-45 dk. zorlanmadan benı kostursun ıstıyordum gıttım 2,5 hp.lık kosu bandı aldım.
Sana tutup altis al dıyemem bende cunku ılk defa bu markayı kullanıyorum :) daha yenı urun aylar sonra ne olur bılmem
Ama sana birkaç urun tavsıye edebılırım

Bu urun benım ılk almak ıstedıgım urundu ama daha genıs bantlı urunu gorunce vazgecmıstım.

Fit & Smart M205

Altis 2,5 Hp. Manuel Eğimli Motorlu Koşubandı SPR-4201-

Dynamic 2000 2.0 Hp
Lifefit INTERO 2.0 HP - içlerinde ki en ucuz ürün bu fıyatı 590 tl.idi

Son olarak daha cok param olsaydı gozum kapalı alacagım urunde bu olurdu Fit And Smart M300

Son düzenleyen: Moderatör:

a,s
Ben bu kalori olayına çok takmış durumdayım.
Sabahtan beri nettte spor formlarını dolaşıyorum,dıyetısyen yazılarını falan okuyorum.
Butun okuduklarımdan cıkardıgım da herkesçe bılınen cok basıt bısey ; Aldıgın kalorıden çok kalori yakıyorsan kilo verebiliyorsun.
Yoksa verdiğin ödem + kas oluyor..

Bunları dusunerek bugun yedıklerımın kalorisini çıkardım .

Sonuc : Sabahları haşlama yumurta + yagsız peynır , zeytin 1 dilim kepek ekmeği sınırsız sekersız çay .
Öğlenleri : Limonlu Havuç,maydonoz salatası yağsız .. doyana kadar ama insan 4 kaşık sonra böö dıyor :))
Akşamları da :3 seçeneğim var : ya yine haşlanmış yumurta .. ya haşlanmış patates ya da tavuk ..

Gün içinde yatana kadar yeşil çay desteği.
Bir de 9hayat çayı var ama bugun denedim içemedim.

48ve58 canım sakin ol :)) 8 gun gercekten cok kısa bir süre..
Vucudunu şoka sokmadıgın surece oyle tartıda degısıklık göremezsin, kaldı ki vucudunu rahat bırak normal seyrınde yaksın yağlarını
Zorlama kendini.
Ayrıca boyun kaç bılmıyorum ama 56 kılo hıcte fazla değil yapmayın bole seyler ben sımdı kılomu yazmaya utanıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bılıyor musunuz çok heyecanlıyım :)
Eğer bu şekilde devam edersem yani günlük 300 kalori yakarsam ( ki bugun 2.gunum olmasına rağmen 231 kalorıye cıktım )
1,5 ay sonra iddiayı kazanabılırım ( Allahım yardım et )

Çıtır bir hatun olarak Nisan ayına girmiş olucam gelsin baharlık elbiseler, etekler peh peh peh :))

Son düzenleme:

boyuu yazmıştım yukarda, 160 boyum, kısayım azcık o yüzden 50 -52 kilo iyi beim için. yazın 48 49 kilo oluyorum ben bayağı veriyorum istemeden, bol su ,terleme ve meyve sebze yediim için sanırım. ama kış ve yeni doğum yaptım, acele ediyorum vermek için. panik yapmamalıyım haklısın cnm sağoalsın

hadi inşallhg

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Evet aslında ben kendi önceliklerimi belirledim her türlü çalıştırmak istiyorum vücudumu. Ama aynı zamanda geniş bantlı olsun, taşıma kapasitesi yüksek olsun diye de düşünüyorum çünkü; ben İstanbul'a kendi evime döndüğümde abim annemlere gelip kullanmak istiyor o yüzden 130 kg kapasiteli bişey olsun diyor.
Hem hepsinin birarada olduğu hem de bütçeye uygun bir ürün yok...( kendim internette bulduklarım + bu topikteki sen ve diğer arkadaşların kullandıkları+senin mesajında önerdiğin marka modeller dahil)
Abimin isteklerine en uygunu senin aldığın altes forest 50x130 cm, 130 kg kapasite ,
benim isteklerime uyanlarda bant genişliği ve taşıma kapasitesi azalıyor. O nedenle sanırım ben mekik aleti twister gibi ilaveleri banttan hariç alıcam böylece herkesin gönlü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…