Papagının ıcın cok uzuldum benım de muhabbet kusum olmustu cok uzulmustum
Ya daha cok erken deılmı servıs ıcın ( hoş aslında servıslık bısey yok kendımız yapmalıymısız kaymasını ) ama ben beceremedım cokta kurcalamak ıstemıyorum bısey olur dıye.
Resmen sakınan goze çöp batıyor sınır oldum..
Leslie bılıyorum bu akşam üşenmezsem yaparım galıba,
Akşam da 1 çorba + yağsız omlet + 3 dilim kızarmış kepek ekmeği + yoğurt yedim..
Toplam bugun aldıgım kalori : 1300 cok mu oldu acep
Sana servisin numarasını attım. Benim bandı kurmaya gelen çocuk ta gösterdi bant kayarsa ayarlamak için ama biz de yardımcı oluruz dedi gelmeden önce de müsaitseniz geliyorum diye beni cepten aramıştı ordan numarası var , ben de olur beceremezsem onu ararım diye düşünüyordum. Mekanik konular canım bunlar herkesin anlaması becermesi beklenemez yani ,
yıllarca yalnız yaşadım ama böyle şeyleri ben bile çok beceremem
Yediklerin gayet az bence çok değil, sen biraz da moral bozukluğuyla yediklerine takılmışsın sanırım. Çıkmaya çalış o ruh halinden bir an önce. Sevdiğin seni neşelendiren biriki müzik aç keyfin yerine gelsin...
Psıkolojım bozuldu,
Sureklı şiş hıssedıyorum kendımı.
Ben daha oncelerde de kılo alıp verdım hep ama sımdı sankı hıc kılo almamısta sımdı sısko olmus bırı gb hıssedıyorum.
Bedenımı tasıyamıyorum gb :)
Gıydıklerımı yakıstırmıyorum falan .. ee dıyorum daha once napıodun Tandoorii
Kime sorsam cok az kalorı alıyorsun dıyor ama bana yedıklerım cok gelıyor
Dıyorum acaba ben mı yanlıs hesaplıyorum
ayh tuhaf bır hal işte..
Psıkolojım bozuldu,
Sureklı şiş hıssedıyorum kendımı.
Ben daha oncelerde de kılo alıp verdım hep ama sımdı sankı hıc kılo almamısta sımdı sısko olmus bırı gb hıssedıyorum.
Bedenımı tasıyamıyorum gb :)
Gıydıklerımı yakıstırmıyorum falan .. ee dıyorum daha once napıodun Tandoorii
Kime sorsam cok az kalorı alıyorsun dıyor ama bana yedıklerım cok gelıyor
Dıyorum acaba ben mı yanlıs hesaplıyorum
ayh tuhaf bır hal işte..
Döndüm sana.Bana üstünden dönebilirsin :)
Benim kilom 80 79 78 arası değişiyor bi sabitleyemedim spora başladığımdan beri ölçülerimde aynı durumda. sabah 80 öğleye 78 ertesi sabah 79 öğleye 78 akşam 80. Bende üçünün ortalamasını aldım. teraziyi sakladım haftaya bakacağım.
yok cnm hasta değildi arkadaşımdan geldim baktım ölmüş eşim bişeyi yoktu dediCanım papağanına çok üzüldüm. Hasta falan mıydı acaba
evet alışmıştım ses oluyodu evin içinde sen kilo verebiliyosan menünle normaldir koşu bandında düzelir inşaallahta biran önce başlarsın yinePapagının ıcın cok uzuldum benım de muhabbet kusum olmustu cok uzulmustum
Ya daha cok erken deılmı servıs ıcın ( hoş aslında servıslık bısey yok kendımız yapmalıymısız kaymasını ) ama ben beceremedım cokta kurcalamak ıstemıyorum bısey olur dıye.
Resmen sakınan goze çöp batıyor sınır oldum..
Leslie bılıyorum bu akşam üşenmezsem yaparım galıba,
Akşam da 1 çorba + yağsız omlet + 3 dilim kızarmış kepek ekmeği + yoğurt yedim..
Toplam bugun aldıgım kalori : 1300 cok mu oldu acep
ben haftalık hem kilomu hem ölçülerimi not ediyorum motive edici oluyo bayaBenim kilom 80 79 78 arası değişiyor bi sabitleyemedim spora başladığımdan beri ölçülerimde aynı durumda. sabah 80 öğleye 78 ertesi sabah 79 öğleye 78 akşam 80. Bende üçünün ortalamasını aldım. teraziyi sakladım haftaya bakacağım.
Hiç öööle 1 hafta kaytardım ohh ne güzel falan yok valla 48ve58
Geç laptopun karşısına aç Leslie Sansone 3 miles , 45 dk, evin içinde 2-3 metrekarelik yer bul hareketleri yap bence
ayyyyakalandım... ama siz beni gaza getiriyosunuz olmuyo böle öncelikle spor yapasım yok onu söliyim
sobalı ufacık ev, bacağımı kaldırsam babamın burnuna gelirönlerinde yapamam zaten
tuana, papağanın için ok üzüldüm(( hayvanları ben de çok seviyorum ama evimde beslemeye korkuyorum, ölürse üzülürüm diye korkuyorum...
annemler köyde ya burda envai çeşit hayvanat var,inek tavuk köpek sinek örümcek böcükler
tandoorii ve yalnzeskci ,süper gidiyosunuz ya hayranım sizehadi inşallah böyle devam eder, psikoloji bozulması normaldir, insan hemencik kiloyu veresi, sürekli spor yapası, eski kıyafetlere giresi geliyor biliyorum o duyguyu. geçicidir eminim, bozmayın moralleri...
ben yarım yamalak yapıyorum bu işi, sonum hayrola :44:
teşekkür ederim cnm annenlerde spor yapamasanda biraz dikkat et dicem ama anne yemeklerine nasıl dayanılır bilmiyorumayyyyakalandım... ama siz beni gaza getiriyosunuz olmuyo böle öncelikle spor yapasım yok onu söliyim
sobalı ufacık ev, bacağımı kaldırsam babamın burnuna gelirönlerinde yapamam zaten
tuana, papağanın için ok üzüldüm(( hayvanları ben de çok seviyorum ama evimde beslemeye korkuyorum, ölürse üzülürüm diye korkuyorum...
annemler köyde ya burda envai çeşit hayvanat var,inek tavuk köpek sinek örümcek böcükler
tandoorii ve yalnzeskci ,süper gidiyosunuz ya hayranım sizehadi inşallah böyle devam eder, psikoloji bozulması normaldir, insan hemencik kiloyu veresi, sürekli spor yapası, eski kıyafetlere giresi geliyor biliyorum o duyguyu. geçicidir eminim, bozmayın moralleri...
ben yarım yamalak yapıyorum bu işi, sonum hayrola :44:
Boyun kaç sakıncası yoksa ?
O kılo degısımı aç-tok olmaklada alakalı oluyor
en ıyı sonucu 1 ay sonra alabılırsın bence o zaman tartılmayı dene ama dayanmak sorun olabılır cunku ben dayanamıyorum sureklı cıkıyorum tartıya
ben bugün yürüyüşlere devam ediyorum birazdan 1saat daha yapıcam evet benim papağanım ölen canım bende almam bidaha papağan filan üzülüyorum olursa bebeğimi severim artıkmrb lar arkadaslar hosbulduk :)
ee yuryusler nasıl gıdıo :)
ben ortalama 2sa yapabılıorm. 4.5hızına hızlı dıodum ama 5.5 ta bıle hızlı yuruyus oluomus. bosa 4.5 ta talkılıp kaldım 4-5 gun tuh ya :). 6.5ta 7 de de kosmak ıyı ama nefesım yetmıo bıde ALttakı teyze benı dover dıe korkuyom :)
papagan oldu dıyoruz cok uzucu. gercekten cok severım hayvalnarı. besleyemem olurler yanımda sarsılırım dıye. ama olen ınsanlar var dunyada . olen cocuklar. kosu bandında ıken onlar gelıo aklıma bazen sucluluk duyuyorum...
teşekkür ederim cnm annenlerde spor yapamasanda biraz dikkat et dicem ama anne yemeklerine nasıl dayanılır bilmiyorum
ben bugün yürüyüşlere devam ediyorum birazdan 1saat daha yapıcam evet benim papağanım ölen canım bende almam bidaha papağan filan üzülüyorum olursa bebeğimi severim artık
ben bugün yürüyüşlere devam ediyorum birazdan 1saat daha yapıcam evet benim papağanım ölen canım bende almam bidaha papağan filan üzülüyorum olursa bebeğimi severim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?