Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Sana servisin numarasını attım. Benim bandı kurmaya gelen çocuk ta gösterdi bant kayarsa ayarlamak için ama biz de yardımcı oluruz dedi gelmeden önce de müsaitseniz geliyorum diye beni cepten aramıştı ordan numarası var , ben de olur beceremezsem onu ararım diye düşünüyordum. Mekanik konular canım bunlar herkesin anlaması becermesi beklenemez yani ,
yıllarca yalnız yaşadım ama böyle şeyleri ben bile çok beceremem
Yediklerin gayet az bence çok değil, sen biraz da moral bozukluğuyla yediklerine takılmışsın sanırım. Çıkmaya çalış o ruh halinden bir an önce. Sevdiğin seni neşelendiren biriki müzik aç keyfin yerine gelsin...

Psıkolojım bozuldu,
Sureklı şiş hıssedıyorum kendımı.
Ben daha oncelerde de kılo alıp verdım hep ama sımdı sankı hıc kılo almamısta sımdı sısko olmus bırı gb hıssedıyorum.
Bedenımı tasıyamıyorum gb :)
Gıydıklerımı yakıstırmıyorum falan .. ee dıyorum daha once napıodun Tandoorii
Kime sorsam cok az kalorı alıyorsun dıyor ama bana yedıklerım cok gelıyor
Dıyorum acaba ben mı yanlıs hesaplıyorum
ayh tuhaf bır hal işte..

Bugünlerde ben de öyleyim. Ama reglin de etkisi var, hem kendimi şiş hissediyorum hem herşey gözüme olumsuz görünüyor. Dün bir saat koşu bandında yürüyüş yapmıştım, hiçbiryerim ağrımamıştı , bugün öğlen 40 dk yaptım , bacak kaslarım ağrıyor akşam yine yapmayı düşünüyordum zorlamayayım diye vazgeçtim,
şimdi de vazgeçtim diye hem kendime kızıyorum hem de bu ağrıyla yürüsem daha mı kötü olur diye düşünüyorum.
Ben rejime başlayalı 3 hafta biticek yarın anca 3,5 kilo civarında verebildim , üstelik çok sevdiğim çaydan bile vazgeçtim şeker tüketmeyeyim diye,
evdekiler tatlı bişeyler yapıp yiyorlar ben dokunmuyorum , etli yemek yapıyorlar yağlı diye yemiyorum, habire ot ve sebze yiyorum gibi geliyor ona rağmen nasıl olur da veremem diye düşünüyorum bazen , bu da canımı sıkıyor
o yüzden seni anlıyorum.

Döndüm sana.Bana üstünden dönebilirsin :)

Benim kilom 80 79 78 arası değişiyor bi sabitleyemedim spora başladığımdan beri ölçülerimde aynı durumda. sabah 80 öğleye 78 ertesi sabah 79 öğleye 78 akşam 80. Bende üçünün ortalamasını aldım. teraziyi sakladım haftaya bakacağım.

Boyun kaç sakıncası yoksa ?
O kılo degısımı aç-tok olmaklada alakalı oluyor
en ıyı sonucu 1 ay sonra alabılırsın bence o zaman tartılmayı dene ama dayanmak sorun olabılır cunku ben dayanamıyorum sureklı cıkıyorum tartıya

Canım papağanına çok üzüldüm. Hasta falan mıydı acaba
yok cnm hasta değildi arkadaşımdan geldim baktım ölmüş eşim bişeyi yoktu dedi

evet alışmıştım ses oluyodu evin içinde sen kilo verebiliyosan menünle normaldir koşu bandında düzelir inşaallahta biran önce başlarsın yine

ben haftalık hem kilomu hem ölçülerimi not ediyorum motive edici oluyo baya

Hiç öööle 1 hafta kaytardım ohh ne güzel falan yok valla 48ve58
Geç laptopun karşısına aç Leslie Sansone 3 miles , 45 dk, evin içinde 2-3 metrekarelik yer bul hareketleri yap bence

ayyy yakalandım... ama siz beni gaza getiriyosunuz olmuyo böle öncelikle spor yapasım yok onu söliyim
sobalı ufacık ev, bacağımı kaldırsam babamın burnuna gelir önlerinde yapamam zaten

tuana, papağanın için ok üzüldüm (( hayvanları ben de çok seviyorum ama evimde beslemeye korkuyorum, ölürse üzülürüm diye korkuyorum...
annemler köyde ya burda envai çeşit hayvanat var,inek tavuk köpek sinek örümcek böcükler

tandoorii ve yalnzeskci ,süper gidiyosunuz ya hayranım size hadi inşallah böyle devam eder, psikoloji bozulması normaldir, insan hemencik kiloyu veresi, sürekli spor yapası, eski kıyafetlere giresi geliyor biliyorum o duyguyu. geçicidir eminim, bozmayın moralleri...
ben yarım yamalak yapıyorum bu işi, sonum hayrola :44:

Haklısın canım ev müsait değilse olmaz tabii. İyi madem sen bir hafta dinlen bari kuzucuğunla annenle babanla vakit geçir,
dönünce acısını çıkarırsın...

Bana da şans dile, bacak kaslarım bağırıyo dünden beri, ama onları susturmak için birazdan yine geçicem bandın üstüne
ne demişler çivi çiviyi söker , sökmese de ben elimden geleni yapmış olurum di mi :))
Şu benim karamelek var ya acayip ter attırıyo , almadan önce yorumları okurken adamın biri " bileklerimden ter damlıyo " diye bir yorum yapmıştı çok gülmüştüm nasıl yani diye. Gülme komşuna gelir başına demişler, varya o eşofmanın lastikleri akan teri durduramıyor, resmen su gibi akıyor hakkaten
tavsiye ederim...

evet,zaman verin bana
enim de kaslarım,belim heryerim resmen üstümden kamyon gemmiş gibi ağrıyordu ama bne yine de yürümüştüm, yeni aşlayınca bende öyle oldu ama alışıyor insan. benimki tatlı ağrılardı
devam et yine sen,bakalım nasıl olur. sonuçta tersiz ağrısız olmayacak bu iş, öyle olsa ooohhh
bilekten ter akmasını hiç yaşamadım, ııııyyy terlemekten nefret ediyoruuuuuum :)
benim tişörtün göğüs altı,sırtı terliyor , ona bile dayanamıyorum ama normal :)

teşekkür ederim cnm annenlerde spor yapamasanda biraz dikkat et dicem ama anne yemeklerine nasıl dayanılır bilmiyorum

boyum yok denecek kadar az 156 açlık tokluk haline pek dikkat etmedim ama öğleden akşama 2 kilo yemek yemedimki başka tartılarda denedim aynı kıyafet aynı neyse 2 gündür midem ağırıyor koşamamıştım bugün koşayım yarım saatte koşsam kar

mrb lar arkadaslar hosbulduk :)

ee yuryusler nasıl gıdıo :)
ben ortalama 2sa yapabılıorm. 4.5hızına hızlı dıodum ama 5.5 ta bıle hızlı yuruyus oluomus. bosa 4.5 ta talkılıp kaldım 4-5 gun tuh ya :). 6.5ta 7 de de kosmak ıyı ama nefesım yetmıo bıde ALttakı teyze benı dover dıe korkuyom :)

papagan oldu dıyoruz cok uzucu. gercekten cok severım hayvalnarı. besleyemem olurler yanımda sarsılırım dıye. ama olen ınsanlar var dunyada . olen cocuklar. kosu bandında ıken onlar gelıo aklıma bazen sucluluk duyuyorum...

ben bugün yürüyüşlere devam ediyorum birazdan 1saat daha yapıcam evet benim papağanım ölen canım bende almam bidaha papağan filan üzülüyorum olursa bebeğimi severim artık

teşekkür ederim cnm annenlerde spor yapamasanda biraz dikkat et dicem ama anne yemeklerine nasıl dayanılır bilmiyorum

öyle gerçekten, hadi ben boğazımı isteyince tutuyorum, istediğimi yine yiyorum ama sadece miktarına dikkat edebilirim istedikten sonra.
anne-baba başımda olunca az yiyince de kızıyolar, kaç yaşıma geldim sofradan kalkınca az yedin otur o kadarcık olur mu bilmem ne...
ooooffffff

oooh sabah bıskremi aksam asureyi ve yaglı patates dılımlerını yedım. topu topu bı saat yurudum.. bırı de dedı sende basenlısın haa.. oooy oy :) hıc uzun ınce guzel olMIYCAM MI ben yahu... kosu bandında attıgım her adımı hayalımdekı fızıge atıgımı dusunuorm :))

Merhaba herkeseee

Koşu bandım köşe süsü oldugundan beri ben deli kaçamaklar yapıyorum
Bugun 5 dilim sigara böreği yedim = 900 kalori aldım
Sonra pişman oldum ;

Yulaf kepeğinden kendime ekmek yaptım uwww süper oldu tavsıye edıyorum herkese
Butun gun dışardaydım sonra geldim uyudum tekrar kalktım yemek yedim :))
Berbattı yani , Servis gelene kadar inş verdiğim 2 kıloyu almış olmam,
Spor yapmayı özledim ama ağrılarım da ancak geçti dıyebılırım

Bugun toplam aldıgım kalori : 1937 ile gunu kapatmış bulunuyorum ..
Kendı dıyetımın rekorunu da boylece kırıyorum..
Halbuki o sıgara boreklerını yemıyeydım bugun ki aldıgım kalori : 1037 di..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…