anne baba kıyamıyolar bize anneme diyet yapıyom dedim diyoki çokta az yemek iyi değilmiş diyo ben mesela ya tam yapıcam diyeti yada kaçıyo ucundan alıyım tadımlık yiyemiyom ucundan tadınca can daha çok çekiyo
öyle gerçekten, hadi ben boğazımı isteyince tutuyorum, istediğimi yine yiyorum ama sadece miktarına dikkat edebilirim istedikten sonra.
anne-baba başımda olunca az yiyince de kızıyolar, kaç yaşıma geldim sofradan kalkınca az yedin otur o kadarcık olur mu bilmem ne...
ooooffffff
inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz iyi ve güzel günlere okadar ihtiyacım varkiıns tatlım ıstedıgın gıbı olur en guzel ve sasırtıcı sekılde :)
dünü unut bugün yeniden başla ya benimde durdu kilo vermem biraz daha dikkat etmem lazımMerhaba herkeseee
Koşu bandım köşe süsü oldugundan beri ben deli kaçamaklar yapıyorum
Bugun 5 dilim sigara böreği yedim = 900 kalori aldım
Sonra pişman oldum ;
Yulaf kepeğinden kendime ekmek yaptım uwww süper oldu tavsıye edıyorum herkese
Butun gun dışardaydım sonra geldim uyudum tekrar kalktım yemek yedim :))
Berbattı yani , Servis gelene kadar inş verdiğim 2 kıloyu almış olmam,
Spor yapmayı özledim ama ağrılarım da ancak geçti dıyebılırım
Bugun toplam aldıgım kalori : 1937 ile gunu kapatmış bulunuyorum ..
Kendı dıyetımın rekorunu da boylece kırıyorum..
Halbuki o sıgara boreklerını yemıyeydım bugun ki aldıgım kalori : 1037 di..
Merhaba herkeseee
Koşu bandım köşe süsü oldugundan beri ben deli kaçamaklar yapıyorum
Bugun 5 dilim sigara böreği yedim = 900 kalori aldım
Sonra pişman oldum ;
Yulaf kepeğinden kendime ekmek yaptım uwww süper oldu tavsıye edıyorum herkese
Butun gun dışardaydım sonra geldim uyudum tekrar kalktım yemek yedim :))
Berbattı yani , Servis gelene kadar inş verdiğim 2 kıloyu almış olmam,
Spor yapmayı özledim ama ağrılarım da ancak geçti dıyebılırım
Bugun toplam aldıgım kalori : 1937 ile gunu kapatmış bulunuyorum ..
Kendı dıyetımın rekorunu da boylece kırıyorum..
Halbuki o sıgara boreklerını yemıyeydım bugun ki aldıgım kalori : 1037 di..
oooh sabah bıskremi aksam asureyi ve yaglı patates dılımlerını yedım. topu topu bı saat yurudum.. bırı de dedı sende basenlısın haa.. oooy oy :) hıc uzun ınce guzel olMIYCAM MI ben yahu... kosu bandında attıgım her adımı hayalımdekı fızıge atıgımı dusunuorm :))
yazın güzel kıyafetleri giymek için o güzelim yemekleri bir süreliğine unutmam lazım aslında ben yemek düşkünü değilim fazla, tatlı ıvır zıvır daha çok seviyorum kendimle anlaşma yapıyorum şukadar kilo verince bi gün istediğimi yicem diye sen yinede kaçırmamaya çalış cnm 1kilo vermek için bile nekadar uğraşıyoz bende tartı günümü cumaya aldım ozamana kadar verebilcemiyim hiç bilmiyorum bikaçgündür oynamıyo kilomhadi inşallah emeline ulaşırsın canım,imkansız değil
tuanacım, evet kıyamıyolar ama kötülük yapıyolar aslında, çok yiyince noluyosa .)))
azcık ucundan derken bakmışın hepi gitmiiiiş
inşallah ben de kilo almış olarak dönmem eve :18:
evet havalar ısınınca dank edecek,bu günleri çok arıycam, keşke dikkat etseydim, spor yapsaydım fırsat bulduğumda diycem,buna eminimyazın güzel kıyafetleri giymek için o güzelim yemekleri bir süreliğine unutmam lazım aslında ben yemek düşkünü değilim fazla, tatlı ıvır zıvır daha çok seviyorum kendimle anlaşma yapıyorum şukadar kilo verince bi gün istediğimi yicem diye sen yinede kaçırmamaya çalış cnm 1kilo vermek için bile nekadar uğraşıyoz bende tartı günümü cumaya aldım ozamana kadar verebilcemiyim hiç bilmiyorum bikaçgündür oynamıyo kilom
inşaallah yaza kadar veririrz şu kiloları tartılma günüm derken hergün tartılıyom aslında ama haftadan haftaya kilomu not alıyorum farkı görüp gaza gelmiş olmak içinevet havalar ısınınca dank edecek,bu günleri çok arıycam, keşke dikkat etseydim, spor yapsaydım fırsat bulduğumda diycem,buna eminim
bakalım verebilirsem inşallah bunları düşünmem
dikkat etmeye çalışıyorum,akşam yemek yemiycem, aç olmuyorum akşamları,sırf annemin gönlü olun diye yiyorum, akşam yemeyi kesince iyi kilo veriliyor.. meyve yiycem onun yerine
cuma günü tartılma günün demek, belli lmaz vermiş olursun belki, benim de tartım evde, gidince tartılmaktan korkuyorum
Canım yulaf kepeğinden yaptığın ekmeğin tarifini bizimle de paylaşır mısın ben de öyle bişeyler yapmak istiyorum, internette bir sürü tarif buluyorum ama denenmiş ve beğenilmiş olanı yapmak daha çok işime gelir :)
Ben de netten buldum ama benım ıcın onemlı olan içinde maya-k.tozu vs. olmamasıydı
MALZEMELER2 Günlük)
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı yağsız yoğurt
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı yağsız süt
1 çimdik tuz
YAPILIŞI:
Tüm malzemeyi tel çırpıcı ile çırpın.
Kare bir cam tepsiye dökerek mikrodalga fırında 4 dakika pişirip soğumaya bırakın.
Benim mıkrodalgam yok normal fırında borcamda yaptım pişme suresı uzadı 250 derecede 25 dk.sürdü ( yakmamaya dıkkat ettım )
Yulafı yoğurtla denemıstım berbattı yıyememıstım,
Ama ekmegını cok sevdım koyu kahverengı peksimet gb bısey oluyor onları uzun uzun kestım ortadan ayırdım bir dılımden ıkı adet ekmek cıkartmıs oldum
fırında kızartıp yıyorum tabı bu 2 dılımı gecmıyor zaten tokluk hıssınden fazlada yenmiyor.
Yulaf hacminin 25 katı kadar su emdiği ve midede yer kaplayarak tokluk hissi verdiği içi dıyette olmazsa olmaz bence ( bu arada dukan dıyetı yapmıyorum ben hatta dıyette yapmıyorum )
Ayrıca yapışkan bir tutkal gibi, temas eden her besine yapışan yulaf sindirim ve besinlerin emilimi geciktirip sındırımde kendısıyle yapısan besınlerınde emılmesını sağlıyormuş..
Yok yok bu yulafta :))
Kızlar yaa ben halaa günde iki defaya çıkaramadım koşu bandında yürüyüşü. 4 gün oldu kurulalı. son üç gündür her sabah bugün iki kez yapıcam diye niyetleniyorum. Öğlen yapıyorum, güzel duşumu da alıyorum , ama akşam kendimi yorgun hissediyorum, özellikle sonrasında tekrar duş almak, saçımı kurutmak gözümde büyüyor. Nasıl kurtulucam bu tembellikten
aaaaa ben daha cok vaktım olsa da daha daha yurusem dıorum.. sızse usenıosunuz... cıkcıkcık cok ayıp vala :)
YAAA ARKADASLAR BI SORUNUNM VAR Ya. bı yardım edın el atın lutfeeen.
ben 6-7 gundur yuruyorum ortalama 2 saat. bebegım 2 aylık. usuttu. buhar tedavısı fln. nefes almakta gucluk cekıo. burun tıkalı.genız akıntısı. yıprandı yavrucak cok sıkıntı cekıo. ablası da faranjıt ondan bulastı dıoz ama .
annem tutturdu sen yorul yorul o kosu bandında sonra emzir işte ondan oldu. yurume o kadar fln.
sımdı ben napim. bugun yıne de 1 saat yurudum ama ben daha fazla ıstıyorm. gercekten bebegım bu yuzden mı rahatsızlandı var mı bılgnz=====
Kızlar yaa ben halaa günde iki defaya çıkaramadım koşu bandında yürüyüşü. 4 gün oldu kurulalı. son üç gündür her sabah bugün iki kez yapıcam diye niyetleniyorum. Öğlen yapıyorum, güzel duşumu da alıyorum , ama akşam kendimi yorgun hissediyorum, özellikle sonrasında tekrar duş almak, saçımı kurutmak gözümde büyüyor. Nasıl kurtulucam bu tembellikten
aaaaa ben daha cok vaktım olsa da daha daha yurusem dıorum.. sızse usenıosunuz... cıkcıkcık cok ayıp vala :)
YAAA ARKADASLAR BI SORUNUNM VAR Ya. bı yardım edın el atın lutfeeen.
ben 6-7 gundur yuruyorum ortalama 2 saat. bebegım 2 aylık. usuttu. buhar tedavısı fln. nefes almakta gucluk cekıo. burun tıkalı.genız akıntısı. yıprandı yavrucak cok sıkıntı cekıo. ablası da faranjıt ondan bulastı dıoz ama .
annem tutturdu sen yorul yorul o kosu bandında sonra emzir işte ondan oldu. yurume o kadar fln.
sımdı ben napim. bugun yıne de 1 saat yurudum ama ben daha fazla ıstıyorm. gercekten bebegım bu yuzden mı rahatsızlandı var mı bılgnz=====
Ben de netten buldum ama benım ıcın onemlı olan içinde maya-k.tozu vs. olmamasıydı
MALZEMELER2 Günlük)
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı yağsız yoğurt
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı yağsız süt
1 çimdik tuz
YAPILIŞI:
Tüm malzemeyi tel çırpıcı ile çırpın.
Kare bir cam tepsiye dökerek mikrodalga fırında 4 dakika pişirip soğumaya bırakın.
Benim mıkrodalgam yok normal fırında borcamda yaptım pişme suresı uzadı 250 derecede 25 dk.sürdü ( yakmamaya dıkkat ettım )
Yulafı yoğurtla denemıstım berbattı yıyememıstım,
Ama ekmegını cok sevdım koyu kahverengı peksimet gb bısey oluyor onları uzun uzun kestım ortadan ayırdım bir dılımden ıkı adet ekmek cıkartmıs oldum
fırında kızartıp yıyorum tabı bu 2 dılımı gecmıyor zaten tokluk hıssınden fazlada yenmiyor.
Yulaf hacminin 25 katı kadar su emdiği ve midede yer kaplayarak tokluk hissi verdiği içi dıyette olmazsa olmaz bence ( bu arada dukan dıyetı yapmıyorum ben hatta dıyette yapmıyorum )
Ayrıca yapışkan bir tutkal gibi, temas eden her besine yapışan yulaf sindirim ve besinlerin emilimi geciktirip sındırımde kendısıyle yapısan besınlerınde emılmesını sağlıyormuş..
Yok yok bu yulafta :))
dukan yapıyosun sanırım. 2 yemek kaşığından fazlası olmuyo ki amaa
gerçi yarı yarıya düşünürsek seyir döneminde 2 yk alınıyodu
kalori hesabı olsun. şu öğünde protein bu öğünde meyve olan diyetleri hiç sevmem bu yüzden dukan tam bana göre. yarın alışveriş yapıp testide tamamlayıp ertesi gün başlıycam ama. ekmeksiz doyarmıyım diye düşünüyorum. bide iş yerinde tansiyonum felan düşerse o sorun:26:
Saçlarını yıkamayabılırsın canım,
Ben topluyorum gunde 2 defa yıkamak zaten saça zarar.
Ben sabah-öğlen-akşam'a cıkarayım dıye plan program yaparken sız gunde 1 defadan bahsedınce kendımı kotu hıssedıyorum
Sizde bır enfeksıyon hast.yoksa sutunuzden bebegınıze neden hastalık gecsın ? Eğer siz terlıyor ve üşütüp grıp olursanız bebegınıze de gecebılırdi.
Belkı stres gecıyordur ama oda enfeksıyon yapmaz :)
he mantıklı :) inşallah yaa.....inşaallah yaza kadar veririrz şu kiloları tartılma günüm derken hergün tartılıyom aslında ama haftadan haftaya kilomu not alıyorum farkı görüp gaza gelmiş olmak için
Ben de günde üç defaya çıkarmayı düşünüyorum ama birden değil alıştıra alıştıra , önce ikiye sonra üçe şeklinde.
Naapayım kızlar ben sizin gibi genç değilim, bugün ( 6 şubat ) itibariyle 39 bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?