Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

anne baba kıyamıyolar bize anneme diyet yapıyom dedim diyoki çokta az yemek iyi değilmiş diyo ben mesela ya tam yapıcam diyeti yada kaçıyo ucundan alıyım tadımlık yiyemiyom ucundan tadınca can daha çok çekiyo

ıns tatlım ıstedıgın gıbı olur en guzel ve sasırtıcı sekılde :)
inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz iyi ve güzel günlere okadar ihtiyacım varki

dünü unut bugün yeniden başla ya benimde durdu kilo vermem biraz daha dikkat etmem lazım

Canım yulaf kepeğinden yaptığın ekmeğin tarifini bizimle de paylaşır mısın ben de öyle bişeyler yapmak istiyorum, internette bir sürü tarif buluyorum ama denenmiş ve beğenilmiş olanı yapmak daha çok işime gelir :)

hadi inşallah emeline ulaşırsın canım,imkansız değil

tuanacım, evet kıyamıyolar ama kötülük yapıyolar aslında, çok yiyince noluyosa .)))
azcık ucundan derken bakmışın hepi gitmiiiiş
inşallah ben de kilo almış olarak dönmem eve :18:

yazın güzel kıyafetleri giymek için o güzelim yemekleri bir süreliğine unutmam lazım aslında ben yemek düşkünü değilim fazla, tatlı ıvır zıvır daha çok seviyorum kendimle anlaşma yapıyorum şukadar kilo verince bi gün istediğimi yicem diye sen yinede kaçırmamaya çalış cnm 1kilo vermek için bile nekadar uğraşıyoz bende tartı günümü cumaya aldım ozamana kadar verebilcemiyim hiç bilmiyorum bikaçgündür oynamıyo kilom

evet havalar ısınınca dank edecek,bu günleri çok arıycam, keşke dikkat etseydim, spor yapsaydım fırsat bulduğumda diycem,buna eminim
bakalım verebilirsem inşallah bunları düşünmem
dikkat etmeye çalışıyorum,akşam yemek yemiycem, aç olmuyorum akşamları,sırf annemin gönlü olun diye yiyorum, akşam yemeyi kesince iyi kilo veriliyor.. meyve yiycem onun yerine
cuma günü tartılma günün demek, belli lmaz vermiş olursun belki, benim de tartım evde, gidince tartılmaktan korkuyorum

inşaallah yaza kadar veririrz şu kiloları tartılma günüm derken hergün tartılıyom aslında ama haftadan haftaya kilomu not alıyorum farkı görüp gaza gelmiş olmak için

Ben de netten buldum ama benım ıcın onemlı olan içinde maya-k.tozu vs. olmamasıydı

MALZEMELER2 Günlük)

4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı yağsız yoğurt
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı yağsız süt
1 çimdik tuz

YAPILIŞI:

Tüm malzemeyi tel çırpıcı ile çırpın.
Kare bir cam tepsiye dökerek mikrodalga fırında 4 dakika pişirip soğumaya bırakın.

Benim mıkrodalgam yok normal fırında borcamda yaptım pişme suresı uzadı 250 derecede 25 dk.sürdü ( yakmamaya dıkkat ettım )

Yulafı yoğurtla denemıstım berbattı yıyememıstım,
Ama ekmegını cok sevdım koyu kahverengı peksimet gb bısey oluyor onları uzun uzun kestım ortadan ayırdım bir dılımden ıkı adet ekmek cıkartmıs oldum
fırında kızartıp yıyorum tabı bu 2 dılımı gecmıyor zaten tokluk hıssınden fazlada yenmiyor.

Yulaf hacminin 25 katı kadar su emdiği ve midede yer kaplayarak tokluk hissi verdiği içi dıyette olmazsa olmaz bence ( bu arada dukan dıyetı yapmıyorum ben hatta dıyette yapmıyorum )
Ayrıca yapışkan bir tutkal gibi, temas eden her besine yapışan yulaf sindirim ve besinlerin emilimi geciktirip sındırımde kendısıyle yapısan besınlerınde emılmesını sağlıyormuş..
Yok yok bu yulafta :))

Sağolasın canım güzele benziyor ben de deneyeyim bakalım. yulaf yemeyi ben de sevememiştim, aldım öyle duruyor bari bir işe yarasın

Kızlar yaa ben halaa günde iki defaya çıkaramadım koşu bandında yürüyüşü. 4 gün oldu kurulalı. son üç gündür her sabah bugün iki kez yapıcam diye niyetleniyorum. Öğlen yapıyorum, güzel duşumu da alıyorum , ama akşam kendimi yorgun hissediyorum, özellikle sonrasında tekrar duş almak, saçımı kurutmak gözümde büyüyor. Nasıl kurtulucam bu tembellikten

aaaaa ben daha cok vaktım olsa da daha daha yurusem dıorum.. sızse usenıosunuz... cıkcıkcık cok ayıp vala :)

YAAA ARKADASLAR BI SORUNUNM VAR Ya. bı yardım edın el atın lutfeeen.

ben 6-7 gundur yuruyorum ortalama 2 saat. bebegım 2 aylık. usuttu. buhar tedavısı fln. nefes almakta gucluk cekıo. burun tıkalı.genız akıntısı. yıprandı yavrucak cok sıkıntı cekıo. ablası da faranjıt ondan bulastı dıoz ama .

annem tutturdu sen yorul yorul o kosu bandında sonra emzir işte ondan oldu. yurume o kadar fln.

sımdı ben napim. bugun yıne de 1 saat yurudum ama ben daha fazla ıstıyorm. gercekten bebegım bu yuzden mı rahatsızlandı var mı bılgnz=====

Benim yürümekten çok günde iki kere duş almak gözümde büyüyor, burası soğuk memleket.
duşa girip çıktıktan sonra annem sobalı odaya gel diyor, ben odamda oturmak istiyorum ama oda soğuk
alışıcam herhalde...

Çocuklarınıza geçmiş olsun, çocuk sahibi değilim çok bilgim yok ama eğer sizde herhangibir gribal enfeksiyon ya da faranjit vs yoksa emzirdiğinizde çocuğunuza ne bulaştırıp ta hasta etmiş olabilirsiniz ki ???
Bildiğim kadarıyla yorgunluk sütle beraber çocuğa geçmiyor...
Bence anneniz çocuklarınıza daha fazla vakit ayırın daha çabuk iyileşsinler düşüncesiyle öyle söylüyordur , ya da belki bir doktora görünüp hasta olup olmadığınızı öğrenmekte fayda var...

Saçlarını yıkamayabılırsın canım,
Ben topluyorum gunde 2 defa yıkamak zaten saça zarar.
Ben sabah-öğlen-akşam'a cıkarayım dıye plan program yaparken sız gunde 1 defadan bahsedınce kendımı kotu hıssedıyorum

Sizde bır enfeksıyon hast.yoksa sutunuzden bebegınıze neden hastalık gecsın ? Eğer siz terlıyor ve üşütüp grıp olursanız bebegınıze de gecebılırdi.
Belkı stres gecıyordur ama oda enfeksıyon yapmaz :)

20 gün oldu başlayalı hergün 2 saati tamamladım sabah bir saat 5.5 hızda film izleyerek, öğleye yarım saat 7 - 12 hız arası müzik dinleyerek, akşamda 3,5 hızda yarım saat kitap okuyarak yürüyorum sıkılmamak için. 78kg ile başladım 80e çıktım şimdi yine 78e düştüm. bundan sonra kilomu alırım yoksa verirmiyim merak ediyorum.

dukan yapıyosun sanırım. 2 yemek kaşığından fazlası olmuyo ki amaa
gerçi yarı yarıya düşünürsek seyir döneminde 2 yk alınıyodu

Son düzenleyen: Moderatör:
dukan yapıyosun sanırım. 2 yemek kaşığından fazlası olmuyo ki amaa
gerçi yarı yarıya düşünürsek seyir döneminde 2 yk alınıyodu

Dukan d.yapmıyorum hatta dıyet yapmıyorum, sabıt bır lıstem yok benım,
Ben yulafı sındırım ozellıgınden dolayı kullanıyorum marketten aldıgım kepek ekmeklerını cok yıyordum yulaf k.ekmeği nedense cok gitmiyor :) max. 2 dilimden fazlasını yıyemıyrum

Kalorı sayımı yapıyorum gunluk 1000-1300 gecmemeye calısıyorum ( kaçamaklarım oluyor ) bu sekılde 1,5 haftada 2 kılo verdım

Dukan'a gelınce atak evresınde 1,5 y/k seyirde yanılmıyorsam 2 normalde ama ben ekmeğimi yaptım borcamda uzun ınce bısey oluyor zaten,
1 dilimi ortadan ıkıye kestım 2 dılım ekmek cıkardım yanı aslında atak evresındeki mıktar kadar yemiş oluyorum ki atak evresınde falan değilim.
Birde ben sürekli ekmek yapmakla ugrasmak ıstemedım ekmeklerımı dediğim şekilde dılımledım koydum buzdolabına ordan alıp fırında kızartıp yıyıyorum :) pratık oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kalori hesabı olsun. şu öğünde protein bu öğünde meyve olan diyetleri hiç sevmem bu yüzden dukan tam bana göre. yarın alışveriş yapıp testide tamamlayıp ertesi gün başlıycam ama. ekmeksiz doyarmıyım diye düşünüyorum. bide iş yerinde tansiyonum felan düşerse o sorun:26:

Kalori sayımına ılk once bende oyle bakmıstım,
Dediğim gb standart bır lıstem yok cunku bende kurulmuş saat gb ne yıycegımı ne yapmam gerektıgını lısteleyen seylerden hoslanmıyorum..
Sabah ekmeksiz+çaysız peynır zeytın domatessız bır kahvaltı dusunemıyorum bunları yemezsem gune baslıyamadıgımı dusunyorum :))

Dukan dıyetinin en acımasız evresi atak .. o aşamayı gecersenız zaten yolu yarılıyorsunuz , inş guzel sonuclar alırsınız
haberlerınızı beklıyorum topıkte

Ben de günde üç defaya çıkarmayı düşünüyorum ama birden değil alıştıra alıştıra , önce ikiye sonra üçe şeklinde.
Naapayım kızlar ben sizin gibi genç değilim, bugün ( 6 şubat ) itibariyle 39 bitti...

Merhaba bayanlar koşu bantı çok yaralı geçen sene eşimle beraber spor salonuna gittik.İnanın çok yararını gördüm.Özelikle koşu bantı çokkk yaralı

inşaallah yaza kadar veririrz şu kiloları tartılma günüm derken hergün tartılıyom aslında ama haftadan haftaya kilomu not alıyorum farkı görüp gaza gelmiş olmak için
he mantıklı :) inşallah yaa.....

mutlu, kilosuz yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…