Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

vücudun direniyodur belki kilo vermeyede başlarsın inşaallah bende bugün 3saat yapıcam 1saati yaptım kaldı 2saat .ylnz eskici doğum günün kutlu olsun yeni yaşın güzellikler getirsin bende martta 32ye giricem

vücudun direniyodur belki kilo vermeyede başlarsın inşaallah bende bugün 3saat yapıcam 1saati yaptım kaldı 2saat .ylnz eskici doğum günün kutlu olsun yeni yaşın güzellikler getirsin bende martta 32ye giricem

Çok teşekkür ederim canım :))
Sen daha çıtır sayılırsın, ohh ne güzel tadını çıkar o yaşların...

Guzel cıtır bır hatun olarak guzel guzel yıllar gecırmenı dılıyorum :))

Sonunda hasta olabıldımmmm
Bunun ıcın sevınecegım hıc aklıma gelmezdiiiiiii :)
Belim çok ağrıyor ama bacaklarımın ağrısı gectı , iyim galiba
-
Çok kıymetlı saygılarımı sundugum servis bugun de gelmedi !
72 saatı doldurmaya calısıyorlar sanırım ,
Bugun tartıldım butun tıkınmalarıma ragmen kılo almamıs hatta vermıs gorunuyorum,
Ama aldanmıyorum reglden dolayı oldugunu sanıyorum..

Onun harıcınde bu akşam kendımı şımartıp 1 adet patatesi kızartıp yemeyı dusunuyorum
Deli gb aşeriyorum cunku yiyim de bari rahatlıyım :)

çıtırmı bu kiloylamı

canım gençsin daha verirsin biraz azim gerekiyor sadece. Ben vereceğine inanıyorum , hatta kendimin bile vereceğine inanıyorum... Bugün çok optimistim
Ben 35 yaşındayken 65 e çıktım diye bir ay rejim yapıp 60'a düşmüştüm. Hem de o bir ayın her hafta sonu sevgilimle büyük boy pizzalar , çizburgerler ,
biralar götürerek
Tabi şimdi sevgilim o hallerimi geri istiyor , bense bunların hiçbirini yemiyorken kilo veremiyorum (
Ama bugün bira içiciiiiim ne zamandır sayıklıyorum, tuttum kendimi doğumgünümde içiyim diye
Gün bu gündür. sırf bugün bira içicem diye sabah 2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim peynir,maydonoz, tatlandırıcılı 2 kupa çay, öğlen 2 kupa yeşil çay , akşamüstü 1 elma
yedim. Birazdan da karnıbahar yiycem bir tabak tamam :))

fırında az yağlı yapsaydın bari inşaallah servis gelir biran önce de kavuşursun bandınatartıda eksik çıkman çok güzel bende eksik çıksam artık 89.90_90.00 çokkkk sıkıldım

ahhh ahh ben de 20li yaşlarda inat etmiştim 2ay gibi sürede 20den fazla vermiştim evet o azim var yine ama aceleciyim galiba biraz sende vericeksin tabiki hem çok güzel gelin olucaksın

canım seni anlıyorum ben de acele ettiğimden , inşallah gerçekten kısa sürede verelim şunları da hem istediğimiz zaman canımızın çektiğini rahatlıkla yiyebilelim , hem güzel elbiselerin içine rahatça girebilelim, hem de bizim için kıymetli insanların gözüne yine eskisi gibi güzel görünelim di mi ama

içimi okuyosun yaaa inşaallah zaten bi vereyim şu kiloları dolaptaki kıyafetler değişecek tarz değişecek

4 gün yaptım 2 saat artık yapamıyorum fazla yüklendim sanırım bugün yarım saati zor yürüdüm

tatlı şeyleri pek sevmem 40 yılda bir yerimde 2 gündür az yemek yiyeyim dedimde akşamları canım feci hep tatlı çekiyor dayanılır gibi değil bi kutu nutellayı devirdim midemede dokundu yaptığım diyet yürüyüş heba oldu az ve öz yapacam bundan sonra

tatlı isteyince tarçınlı süt içebilirsin ben diyetisyene giderken akşam saat 9da tarçınlı süt vermişti onu içiyodum şimdi 6dan sonra bişey yemiyorum ben dikkat ettiğim halde durdu kilo vermem 1haftada sadece 300gr vermiş gözüküyorum dün 3saat spor yaptım bide

Merhaba kızlar :)

Dün biraları götürdüm diye bugün imdat diyetini uyguladım.
İşte bugün yediklerim : 1 kase yoğurt, 2 yk yulaf kepeği , 1 elma , 2 kupa yeşil çay , 1 peynirli tost, 1 bardak ayran , 1 tabak fırında karnıbahar ( sebze çorbası yerine ),
1 kase yoğurt, 1 küçük domates, maydonoz, şimdi de iki sade soda.
bugün çok istikrarlı gördüm kendimi

kızlarrrrr nerdesiniz bıraktınızmı sporu ben 2saat yapmaya devam ediyorum ama giden kilo 800gr 1haftada farklı bişeyler yapmam lazım şimdiden durmasın kilo vermem yaaa haftaya daha fazla veririm inşaallah

kızlarrrrr nerdesiniz bıraktınızmı sporu ben 2saat yapmaya devam ediyorum ama giden kilo 800gr 1haftada farklı bişeyler yapmam lazım şimdiden durmasın kilo vermem yaaa haftaya daha fazla veririm inşaallah

bende verdim galiba 2 haftada 500 gramcık

Merhabalarr

Dün sadece sabah kahvaltısında aldıgım 500 kalori
Öğlen de yedıgım meyve ile kalıp erkenden uyudum.
Gunu 550 kalorı ıle kapatmış oldum
Çokta mutlu oldum ..

AMA lanet servis hala gelmedi,
Spor yapmıyorum ama verdığim 2,5 kıloyuda almıyorum cok sukur ..
Bugun sıkı bır kahvaltı yaptım aldıgım kalori : 670
Akşam ya hiç yemek yemeden uyuycam yada cok hafıf seylerle gecıştırıcem bakalım..

Bir de unutmadan bu 9hayat çayı muthış baş ağrısı yaptı bende ama neredeyse hıc acıkmadım dıyebılırım..
Tabı o lanet cayı ıctıkten sonra açıkmamış olmamı kendi adıma normal karşılıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo kaybın varmı cnm ?imdat diyetinden sonra

baya azaltmışsın kaloriyi kiloda verirsin belki, servis gelene kadar almasanda kar gerçi

canım senin aldığın kalori çok ama çok az günlük 1100 un altına düsmek sakıncalı dıye okudum ayrıca metabolizman ıyıce yavaşlar ve yaptığın diyetlerle kilo veremezsın sonra dikkat et en önemlisi sağlık ben de spor yapıyorum ama benım gunluk 2000 kalorıyı buluyor yedıklerım sana yeşil mercimeği önericem hasla salatalık tursusu bulgur karıstır salatasını yap ya da uzerine yogurt dok ben bugun yaptım ve iştahı çok kesiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…