Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Merhabalar ;

L-carniti denen mereti yutamadıgımdan suda erıteyım dedım 10 dk oldu erimedi artık içinde ne varsa erımıyor :))
Dün butun gun dısarda oldugum ıcın spor yapamadım ,

Sizlere bısey anlatmak ıstıyorum : Dün gelırken balık alayım fırında yaparım yagsız ıyı gıder dıye dusunup taze balık almaya karar verdım,
Yengem de taze balık olmaz buzhane balıkları onlar gel canlı satılanlardan alalım dedi sudan cıkar cıkmaz ölüyorlar zaten dıyede ekledi..
Gittim2 adet balık aldım ama hayvanları sudan cıkartttıkları an zaten ben pişman oldum neyse koşa koşa eve geldim balıkları suya attım
VEE canlandılar:)) o kadar sevındım ki ölmediler dıye gorsenız halıme gulerdiniz.. Herkes benımle dalga gectı sen o balıkları yemek ıcın aldın tabı ölcekler nıye suda bakıosun dıye
balıklarıma nazar degdı resmen bugun öldüler

Heralde yemek ıcın aldıgı balık öldü diye uzulen bir deli benım dır ama ne bıleyım kıyamadım balıkcağızlara

Canım o delilik değil hassaslık maalesef (
onları canlı halleriyle görmeyince gönül katlanıyor da canlı gördükten sonra sanki sen öldürmüşsün gibi kötü hissediyor insan anlıyorum seni...
Sen böyle durumda başkasından rica etsen sana alsa gelse sanki daha iyi olur gibi

ylnzeskci, döktürmüşsün yine maaşallah
bişei yapıyosan bilinçli yapıcaksın hakkaten, kolay gelsin

sağol canım :))
ben bişey yazmaya kalkınca kendimi frenleyemiyorum galiba, kafamdakini yazıya dökücem derken destan yazar gibi yazıyorum
bazen şöyle yazdığım mesajlara bakıyorum da bir iki cümleyle bitirdiğim nadir yani geveze miyim neyim
okuyan sıkılıyor mudur acaba

şahsen sıkılmıyorum çünkü ben de çok yazmayı seviyorum
hele ki bu konularla ilgilenenler hiç sıkılmadan okuyolardır, hatta bitmesin bu yazı diyolardır

tandoorii,ben de gözümle görürsem üzülürm sen gibi

Bugun bomba bir kahvaltı yaptım :

4 adet sigara böreği : 180X4 = 720
Omlet , 2 dilim k.ekmeği , zeytin,peynir,domates + çay ettimi size : 1440 kalori ( şaka gb )

Butun bir gun alacağım kalorıyı kahvaltıda alarak zannedıyorum gunluk beslenme hakkımı kaybetmiş gorunuyorum (ama tabıkı ben bogazımı tutmayıp akşam yemeği yiyeceğim )
Gelelim spora : 46 dk = 315 kalori harcadım kosu bandında
Yarım saat ev supurmek 100 kaloriymiş ama ben pek inanmadım o yuzden bu 100 kalorıyı kendı hanema yazmıyorum yakmıssam da oh ne guzel

Bugun aldıgım kalorıyi : 2000 olarak varsayıyorum ( akşam yemeğiyle )
Bugun toplam harcadiğim kalori bmr ile ( 1851 )
Bu hesaba göre 149 kalori fazla almış bulunuyorum .. zannedıyorum yedıgım sıgara boreği yaktı beni

Benim de bugün yediklerim nacizane ; 40 gr lor peyniri, 1 yağsız tavada pişmiş yumurta, 30 gr maydanoz, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, 1 kupa şekersiz çay,
Ara: 1 kupa şekersiz kahve,
Öğlen : 2 kase lahana çorbası,
Akşam : 1,5 tabak karnıbahar graten, 1 domates,1 salatalık
Toplam aldığım 554,151 kalori
Koşu bandında iki posta yürüyüş toplam yaktığım 765 kalori
210.849 kalori alacaklıyım

Canım evet seni sigara böreği yakmış ((

Bir de bmr ne demek acep ben anlamadım da

bu sabah itibarıyla koşu bandım ve iradem sayesinde 10 kilo vermiş durumdayım.6 kilo daha vermem gerekiyor. akşamları 5.5 5km

Şu anş yürüyor hem de yazdığınızı okudum çok güldüm zorl
A yazdım bunu da ama çok eğlendim moral oldu

Canım evet seni sigara böreği yakmış ((

Bir de bmr ne demek acep ben anlamadım da

BMR vucudun gunluk hıc spor yapmadan kendı yaktıgı kalorı değeri canım herkesın vucuduna gore degısıyor benım ki 1536 buna gunluk yaptıgım sporuda ekleyıp gunluk aldıgım kalorıden fazla yakmaya calısıyorum.

bu sabah itibarıyla koşu bandım ve iradem sayesinde 10 kilo vermiş durumdayım.6 kilo daha vermem gerekiyor. akşamları 5.5 5km

Tebrık ederım 10 kıloyu ne kadar zaman da ve hangı beslenme seklıyle verdınız ve gunluk kosu bandında kaldıgınız sure nedır ( yıne cok sordum bılıyorum )

Şu anş yürüyor hem de yazdığınızı okudum çok güldüm zorl
A yazdım bunu da ama çok eğlendim moral oldu

Moral olduysa ne mutlu bana , kaç km/hız ile kaç dk.yuruyorsunuz ?

Arkadaşlar gunluk aktıvıtelerınızı , kılonuzu boyunuzu yasınızı , koşma hızınızı gunluk beslenmenızı bızımle paylasın kı kıyaslama yapabılelım

Arkadaşlar ben galiba hasta olucam , sabahtan beri üstümde bir kamyon varmış gibi, elim kolum tutmuyor,halsizim başım ağrıyor. Spor da yapamadım öğlen. Akşama da yapabilecekmişim gibi gelmiyor halen. Bir sürü şey yedim enerjim artsın diye bana mısın demedi ((
Regl olmam lazım acaba onun sinyalleri mi bunlar

yorgunluk isteksizlik neyse de baş ağrısı da mı yapıyo regl ? bu tarz sinyaller bende olmuyor canım, umarıms adece regl ye özeldir,grip falan olmazsın...
bende nezle vardı geçti şimdilerde ...

beden eğitimci arkadaşım ne güzel vermişsin, sanki kısa sürede verdin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba... ben hala 53 teyim, yalnız ben de adet dönemimdeyim ve 53.8 falan çıkıyorum...

Tebrik ederim cnm büyük bi başarı en büyük başarıda insanın kendisiyle mücadele etmesi nefsine karşı koyması maşallah irade gücünle başarmışsın bide ben irademe hakim olabilsem bi o eksik kalan ihtiyacım olan herşey varda.

Ne biliyim yaa , çok mu zorluyorum vücudumu acaba , üç saate yakın yürüyorum , gerçi hızlı tempoya çok dayanamadığım için 5 / 5.5 km hızla yürüyorum ama.
Benim regl dönemlerim çok sıkıntılı oluyor bir de 7-8 gün falan sürüyor , 1 şubatta olduğumda hafif atlatmış sevinmiştim , bu seferki zorlıycak gene sanırım
inşallah da grip olmuyorumdur, evin sıcaklık dengesi çok kötü çünkü , benim odamda bişey yanmıyor ama yatağın içinde oturursam pek üşümüyorum, spordan sonra duş almazsam çok üşüyorum ama, salonda soba fırın gibi , banyo mutfak buzhane hava zaten akşamları eksi 4-7 o aralarda gidiyo, bi grip olursam yandım yanii ((

Öyle böyle derken sabahkini yapamadım , en azından akşam sporumu aksatmayayım dedim ve 107 dk 5 km hızda yürüyüş yaptım...
Sonra da 170 gr haşlanmış brokoli yedim, biraz da olsa vicdanımı rahatlattım :))

Ben kendıne cok yuklendıgını dusunuyorum hatta kosu bandına da cok fazla yuklendıgını dusunuyorum bu konuda servıs uyarmadımı cnm ?
Koşu bantlarının sureklı calısma max.60 dk. oluyor

slm kızlar ben bugün tartıldım 85.30geldim yani 1.400vermişim 1haftada bundan sonra haftada 2kilo şeklinde vermem lazım

merhaba bayanlar. Konuyu ben açmıştım takipte ettim fakat pek paylaşımım olamadı yoğunluktan. Oğlum 26 aylık ve 1 aylık bir kız bebeğim ve yine 20 kilo fazlam var. Oğlumda aldığım 35 kilonun 25ini koşu bandı sayesinde kızıma hamile kalana kadar vermiştim. Kızımda da 20 kilo aldım ve 13 kilosu şuan yapışmış durumda. Çabasız gram vermiyo benim bünyem. Tek çocukla bile zorla 1 saat koşabiliyodum şimdi 2 bebekle ne yapıcam bilmem. Aynı durumda olan varsa biraz gaza ihtiyacım var. 2 ay daha rejim filan düşünmüyorum ama kocaman bi sezeryan göbeğim var ve 88 kiloyum. Depresyona girmemek için zor tutuyorum kendimi. Bana dua edin arkadaşlar kolikli sürekli ağlayan bi kız ve ihmal etmek zorunda kaldığım içim oturup beraber ağladığımız oğlum zor zamanlar geçiriyorum. 70 kiloyum dediğim günlerde gelsin inşallah.

Ben kendıne cok yuklendıgını dusunuyorum hatta kosu bandına da cok fazla yuklendıgını dusunuyorum bu konuda servıs uyarmadımı cnm ?
Koşu bantlarının sureklı calısma max.60 dk. oluyor

yaa benim vaktim yok canım o yüzden bir an önce yakayım istiyorum şu kiloları, senin gibi bantta koşamıyorum da ben, koşabilsem belki daha fazla yakıcam da, hem gücüm yetmiyo hem dalağım şişiyo
anca yürüyebiliyorum 5 / 5.5 hızda. Bu hız seviyelerinde motor çok yüksek devirde çalışmadığı için zorlanmaz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…