Merhabalar ;
L-carniti denen mereti yutamadıgımdan suda erıteyım dedım 10 dk oldu erimedi artık içinde ne varsa erımıyor :))
Dün butun gun dısarda oldugum ıcın spor yapamadım ,
Sizlere bısey anlatmak ıstıyorum : Dün gelırken balık alayım fırında yaparım yagsız ıyı gıder dıye dusunup taze balık almaya karar verdım,
Yengem de taze balık olmaz buzhane balıkları onlar gel canlı satılanlardan alalım dedi sudan cıkar cıkmaz ölüyorlar zaten dıyede ekledi..
Gittim2 adet balık aldım ama hayvanları sudan cıkartttıkları an zaten ben pişman oldum neyse koşa koşa eve geldim balıkları suya attım
VEE canlandılar:)) o kadar sevındım ki ölmediler dıye gorsenız halıme gulerdiniz.. Herkes benımle dalga gectı sen o balıkları yemek ıcın aldın tabı ölcekler nıye suda bakıosun dıye
balıklarıma nazar degdı resmen bugun öldüler
Heralde yemek ıcın aldıgı balık öldü diye uzulen bir deli benım dır ama ne bıleyım kıyamadım balıkcağızlara
ylnzeskci, döktürmüşsün yine maaşallah
bişei yapıyosan bilinçli yapıcaksın hakkaten, kolay gelsin
sağol canım :))
ben bişey yazmaya kalkınca kendimi frenleyemiyorum galiba, kafamdakini yazıya dökücem derken destan yazar gibi yazıyorum
bazen şöyle yazdığım mesajlara bakıyorum da bir iki cümleyle bitirdiğim nadir yani geveze miyim neyim
okuyan sıkılıyor mudur acaba
Bugun bomba bir kahvaltı yaptım :
4 adet sigara böreği : 180X4 = 720
Omlet , 2 dilim k.ekmeği , zeytin,peynir,domates + çay ettimi size : 1440 kalori ( şaka gb )
Butun bir gun alacağım kalorıyı kahvaltıda alarak zannedıyorum gunluk beslenme hakkımı kaybetmiş gorunuyorum (ama tabıkı ben bogazımı tutmayıp akşam yemeği yiyeceğim )
Gelelim spora : 46 dk = 315 kalori harcadım kosu bandında
Yarım saat ev supurmek 100 kaloriymiş ama ben pek inanmadım o yuzden bu 100 kalorıyı kendı hanema yazmıyorum yakmıssam da oh ne guzel
Bugun aldıgım kalorıyi : 2000 olarak varsayıyorum ( akşam yemeğiyle )
Bugun toplam harcadiğim kalori bmr ile ( 1851 )
Bu hesaba göre 149 kalori fazla almış bulunuyorum .. zannedıyorum yedıgım sıgara boreği yaktı beni
Merhabalar ;
L-carniti denen mereti yutamadıgımdan suda erıteyım dedım 10 dk oldu erimedi artık içinde ne varsa erımıyor :))
Dün butun gun dısarda oldugum ıcın spor yapamadım ,
Sizlere bısey anlatmak ıstıyorum : Dün gelırken balık alayım fırında yaparım yagsız ıyı gıder dıye dusunup taze balık almaya karar verdım,
Yengem de taze balık olmaz buzhane balıkları onlar gel canlı satılanlardan alalım dedi sudan cıkar cıkmaz ölüyorlar zaten dıyede ekledi..
Gittim2 adet balık aldım ama hayvanları sudan cıkartttıkları an zaten ben pişman oldum neyse koşa koşa eve geldim balıkları suya attım
VEE canlandılar:)) o kadar sevındım ki ölmediler dıye gorsenız halıme gulerdiniz.. Herkes benımle dalga gectı sen o balıkları yemek ıcın aldın tabı ölcekler nıye suda bakıosun dıye
balıklarıma nazar degdı resmen bugun öldüler
Heralde yemek ıcın aldıgı balık öldü diye uzulen bir deli benım dır ama ne bıleyım kıyamadım balıkcağızlara
Canım evet seni sigara böreği yakmış((
Bir de bmr ne demek acep ben anlamadım da
bu sabah itibarıyla koşu bandım ve iradem sayesinde 10 kilo vermiş durumdayım.6 kilo daha vermem gerekiyor. akşamları 5.5 5km
Şu anş yürüyor hem de yazdığınızı okudum çok güldüm zorl
A yazdım bunu da ama çok eğlendim moral oldu
Arkadaşlar ben galiba hasta olucam , sabahtan beri üstümde bir kamyon varmış gibi, elim kolum tutmuyor,halsizim başım ağrıyor. Spor da yapamadım öğlen. Akşama da yapabilecekmişim gibi gelmiyor halen. Bir sürü şey yedim enerjim artsın diye bana mısın demedi((
Regl olmam lazım acaba onun sinyalleri mi bunlar
Tebrik ederim cnm büyük bi başarı en büyük başarıda insanın kendisiyle mücadele etmesi nefsine karşı koyması maşallah irade gücünle başarmışsın bide ben irademe hakim olabilsem bi o eksik kalan ihtiyacım olan herşey varda.bu sabah itibarıyla koşu bandım ve iradem sayesinde 10 kilo vermiş durumdayım.6 kilo daha vermem gerekiyor. akşamları 5.5 5km
yorgunluk isteksizlik neyse de baş ağrısı da mı yapıyo regl ? bu tarz sinyaller bende olmuyor canım, umarıms adece regl ye özeldir,grip falan olmazsın...
bende nezle vardı geçti şimdilerde ...
beden eğitimci arkadaşım ne güzel vermişsin, sanki kısa sürede verdin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba... ben hala 53 teyim, yalnız ben de adet dönemimdeyim ve 53.8 falan çıkıyorum...
Öyle böyle derken sabahkini yapamadım , en azından akşam sporumu aksatmayayım dedim ve 107 dk 5 km hızda yürüyüş yaptım...
Sonra da 170 gr haşlanmış brokoli yedim, biraz da olsa vicdanımı rahatlattım :))
Ben kendıne cok yuklendıgını dusunuyorum hatta kosu bandına da cok fazla yuklendıgını dusunuyorum bu konuda servıs uyarmadımı cnm ?
Koşu bantlarının sureklı calısma max.60 dk. oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?