aslında şöyle bişey eşimin babası rahatsız eşimde eskisinden sık uğruyor annesine ve haliyle dolduruyolar benim için gelmiyo gitmiyo diye eşimde bana karşı bazen tavırlı davranıyo ama içimden gelmiyo çokk sıkıldım çünkü artık kaldıramıyorum kimsenin lafını neyse anlat anlat bitmez ,neyse pasta kursu iyi gelir umarım çünkü nefes almam lazım yürüyüşü bende zorla yapıyorum ama zayıflamaya faydası tartışılmaz ben yürüyüş yapmasam hiç kilo veremem sen haftada 2yada 3kere yapsan yeter heralde yürüyüşümeraba kızlar
tuanacım, kayınvalide oturmayacaksa bile neden lafını ediyo ki anlaşılır bi yanı yok :) neys einşallah beraber yaşamak zorunda olamzsınız, ben o durumu yaşadım hayatım alt üst oldu... sırf bebeğime baksın diye bile çekemem, benden uzak olsun da... ay benimki pek fena
yürüyüş yapmıyorum ya bi süredir, eksiklik hissediyorum ama bakalım başalrım inşallah, sadece kilo vermek için değil,sağlıklı kalmak ve sıkılaşmak için de devam etmek lazım, iç bacaklarım eskiden de vardı şimdi daha bi var, onun için harekler mi yapmalıyım sizce? iç bacak etleri için, lümbür lümbür bi de :)))))
aslında şöyle bişey eşimin babası rahatsız eşimde eskisinden sık uğruyor annesine ve haliyle dolduruyolar benim için gelmiyo gitmiyo diye eşimde bana karşı bazen tavırlı davranıyo ama içimden gelmiyo çokk sıkıldım çünkü artık kaldıramıyorum kimsenin lafını neyse anlat anlat bitmez ,neyse pasta kursu iyi gelir umarım çünkü nefes almam lazım yürüyüşü bende zorla yapıyorum ama zayıflamaya faydası tartışılmaz ben yürüyüş yapmasam hiç kilo veremem sen haftada 2yada 3kere yapsan yeter heralde yürüyüşü
öyle cnm o konular hiç bitmezz sende hedefine vardın sayılırevet canım, kv konusu konuş konuş bitmez :)))
eşim de öyle diyor, haftada 2-3 kez yap artık diyor, bakalım, nasılsa istediğim kiloya yakınlaştım,sıkmıyorum kendimi
öyle cnm o konular hiç bitmezz sende hedefine vardın sayılırahh bide ben varsam şu hedefe
ilk önce 70 sonra 65senin ne kadar kaldı hedefe ?
verirsin sen de, bi anda olmuyor, hem bayağı verdin şimdiye dek, herkes gayet iyi gidiyor maşallah
ilk önce 70 sonra 65yani 20kilo daha vermem
inşaallah cnm o günleri görürüz biran önceOlucak olucak Allah'ın izniyle ve birbirimize destekle hepsi olucak :13:
Kimbilir bakarsın bundan 6-7 ay sonra 48&58 den hamilelikte yaşadığı sıkıntıları soruyor olucaz senin ve benim yaşadıklarımızla aynı mı , o nasıl atlatmış biz de öyle atlatabilir miyiz diye, birbirimize hamilelikte sağlıklı beslenme ile ilgili tiyolar verirken bulucaz kendimizi
İnşallah Allahım o günleri hepimize hayırlısıyla huzurla ve sağlıkla göstericek kutlamalar yapıcaz sevincimizi paylaşıcaz:13::118:
ilk önce kendimiz için vericez kiloları cnm resimdede çok güzel çıkmışsın cnmKızlaarrr
Nişanlımın gidişinden 2,5 ay sonrasına ait bir fotoğraf bulduuum ( Tabii o zamanlar nişanlı değildik daha )
Abim moral olsun diye beni iki günlüğüne antalya ya tatile götürmüştü...
Bakın şu halimeee , adam haklı yani eski halime dönmemi istemekle !! Boşuna kızıyorum ben ona((
Eki Görüntüle 646210
anlaşma sağlıya bilmişindir umarım evet ya inat etmesin vücudumuz şu yağlar erisin margarin gibiSevgili Vücudum, 03.03.2013
Acı tatlı bir çok hatırayla 39 yılı geride bıraktık seninle…
Beraberliğimiz daha ne kadar sürer bilemiyorum ama , ben ölene dek seni de yaşatacağıma söz veriyorum.
Biliyorsun; şimdiye kadar ne istediysen yaptım, bir dediğini iki etmedim.
Canım uyumak dinlenmek istiyor dedin, seni 26 saat yataktan çıkarmadım uyuttum.
Canım yatmak istemiyor yatak bana batıyor dedin, 35 saat senin için uyanık kaldım.
Çok yoruluyorum evişi yapmak istemiyorum dedin, sana temizlikçi tuttum, elini sıcak sudan soğuk suya sokmamaya çalıştım
( her ne kadar sana bir bulaşık makinası alamamış olsam da bulaşık derdin olmasın diye elimden geleni yaptım )
Yürümek istemiyorum dedin, seni eve taksiyle götürdüm.
Gecenin bir vakti karnım acıktı dedin, sana kocaman pizzalar sipariş ettim, afiyetle yedin.
Bir lokma yiyesim yok dedin, 24 saat senin için defalarca aç kaldım.
Çok gerginim rahatlamaya ihtiyacım var dedin, ertesi gün işe nasıl gider nasıl çalışırım demedim , sabahlara kadar litrelerce bira içmene ve rahatlamana göz yumdum…
Ama ben senin için bunları yaparken kendimi hiç düşünmedim, çalışmaya devam ettim, sen uyurken bile senin sıkıntılarını düşünüp çözüm yolları aradım durdum…
Seni hep sevdim, kolladım, sana zarar gelmesin, yeter ki sen mutlu ol diye ben kendimi hep daha çok çalışmaya zorladım…
Ama artık anla be vücudum; seni sevmeye devam edebilmem için benim de biraz motivasyona ihtiyacım var, aynada gördüğüm beni yeniden sevmeye, beğenmeye ihtiyacım var…
Bunun için 1,5 aydır sıkı diyet yapıyorum, 1 aydır azimle spor yapıyorum, ama sen hala direnmeye devam ediyorsun.
Nedir bu inadın hıı ?? , kıtlık var mı zannediyorsun, benim seni kıtlığa sokmayacağımı bilmiyor musun ?? ,acımdan ölürüm mü zannediyorsun, korkma acından ölmek o kadar da kolay değil, hem ben seni acından öldürür müyüm beni hiç mi tanımıyorsun ??
O yüzden diyorum ki artık biraz söz dinlesen, inadı bıraksan da depodan yaksan !!!
Gel 39 yıllık hukukumuzun hatırına şu anlamsız inadından vazgeç…
Ve artık lütfen ! yalvarıyorum sana canımın içi ! depodan yakk !!!
Beni deli etme kullan şu depoları !!!
Bugün ölsek; yağlarını mezara mı götürücen ??
Orda seni o yağların mı sıcak tutacak ??
Hayat kısa, hala ağzında dişlerin varken; enfes, lezzetli yiyecekler yemek istemiyor musun ??
Hala yaşına yakışacak şıkır şıkır kıyafetleri bulabilirken; giyinip süslenip ortalıkta salınmak istemiyor musun ??
Özetle sevgili vücudum diyeceğim o ki; bu sana son ihtarımdır !
Önünde 1,5 ayın var. Ya inadı bırakır ve zayıflarsın, ya da bundan sonrasını sen düşün !!!
Sana son sözüm : YAK ŞU DEPOLARI ARTIK YAKK !!!
Sevgilerimle,
Beynin
Not: Ben sevmezsem, seni kimse sevmez bunu UNUTMA !!!
inşaallah cnm o günleri görürüz biran önce
ilk önce kendimiz için vericez kiloları cnm resimdede çok güzel çıkmışsın cnmeminim şimdide güzelsindir benim boyda kısa olduğu için kötü duruyo internetteki ideal kilo hesaplamasına göre 48olmam lazım
anlaşma sağlıya bilmişindir umarım evet ya inat etmesin vücudumuz şu yağlar erisin margarin gibişu göbeği sorun etmeden kıyafet giymek istiyorum
yağlarımız eriyecek cnm hiç merak etme geçen tvde diyetisyen şunu yerseniz şukadar margarin yemiş oluyonuz diyince ordan aklımda kaldı demekkiAhahahahahaha margarin gibi benzetmesi süperdi canım yaahakkaten margarinin kızgın tavada eridiği gibi eriyiverseler de çöpe döksek bir anda, tavayı da bi güzel cifle kaynar suyla yıkasak bulaşığı bile kalmasa
İltifatın için çok teşekkür ederim canım, eminim sen de güzelsindir boyun kısa da olsa kiloların biraz gidince gayet hoş olursun
Kıyafeti boşver daha büyük hedefler koymamız lazım !! İdealin altına inmeliyiz ki hamilelik sırasında alacağımız kiloları dert etmeyelim bebişlerimizi severken...
Üç beş kilo fazlalık olsa da onlar da nasıl olsa emziriyodum, peşinde koşuyodum derken eriiiiir gider :13:
İyice psikopat mı oldum ne
İdeali gördüm de altına inmesi kusur kaldı
ayda 8kilo fena olmazdı varmı liste falan yapılabilcek bişeyse olabilirGunler gecıp ıstenılen kılolar verılemeyınce stres mı oluyoruz ne..
Acaba haftada 2 kılo kılo dıyetımı yoksa haftada 5 kılo dıyetımı yapsak hep beraber :)
Hem söz verdıgımız ıcın hemde hırs olur belkı gıder kılocukar .
Ben ayda 5 kılo verıyorum ustune cıkamadım suan kı cabamla artık bunu anladım . 3 ayda 15 kılo verıcem bu hesaba gore ama benım de 3 ayım yokkkkkkkkkk
maşşallah diyorum kaç hızında yürüyosun ben 120dakkada 300anca yakıyorum 5hızında :44:takipte olduğumdan yazamadım bir türlü bir kaç gündür kısa mesafelerle eski motivasyonumu sağladım bu gün 99 dk yürüdüm 360 kalori yaktım şükür hafta sonları becerebilirsim 2 set yapayım dedim arkadaşlar 99 dk bu kadarcık kalori az değil miinşallah düzenlide yazacağım sizlerede başarılar diliyorum bir arkadaş sölemiş ne güzel o diyet mi şu diyetmi derken neler kaçırdım oyy oyyy neyse elma diyeti dedim burdaki arkadaşımız kalori sayımı tavsiye edince her şeyi yiyorum ama şeker ve unlu gıdaları çok az tüketiyorum 100 kaorinin üzerinede çıkmamaya gayret ediyorum
takipte olduğumdan yazamadım bir türlü bir kaç gündür kısa mesafelerle eski motivasyonumu sağladım bu gün 99 dk yürüdüm 360 kalori yaktım şükür hafta sonları becerebilirsim 2 set yapayım dedim arkadaşlar 99 dk bu kadarcık kalori az değil miinşallah düzenlide yazacağım sizlerede başarılar diliyorum bir arkadaş sölemiş ne güzel o diyet mi şu diyetmi derken neler kaçırdım oyy oyyy neyse elma diyeti dedim burdaki arkadaşımız kalori sayımı tavsiye edince her şeyi yiyorum ama şeker ve unlu gıdaları çok az tüketiyorum 100 kaorinin üzerinede çıkmamaya gayret ediyorum
ayda 8kilo fena olmazdı varmı liste falan yapılabilcek bişeyse olabilir
amin canım, yürekten amin diyorum...Olucak olucak Allah'ın izniyle ve birbirimize destekle hepsi olucak :13:
Kimbilir bakarsın bundan 6-7 ay sonra 48&58 den hamilelikte yaşadığı sıkıntıları soruyor olucaz senin ve benim yaşadıklarımızla aynı mı , o nasıl atlatmış biz de öyle atlatabilir miyiz diye, birbirimize hamilelikte sağlıklı beslenme ile ilgili tiyolar verirken bulucaz kendimizi
İnşallah Allahım o günleri hepimize hayırlısıyla huzurla ve sağlıkla göstericek kutlamalar yapıcaz sevincimizi paylaşıcaz:13::118:
Kızlaarrr
Nişanlımın gidişinden 2,5 ay sonrasına ait bir fotoğraf bulduuum ( Tabii o zamanlar nişanlı değildik daha )
Abim moral olsun diye beni iki günlüğüne antalya ya tatile götürmüştü...
Bakın şu halimeee , adam haklı yani eski halime dönmemi istemekle !! Boşuna kızıyorum ben ona((
Eki Görüntüle 646210
ben bu listeden daha az besleniyorum sanki ama benim sabah yediğim 2adet yumurtayla kalori hesabı denk geliyo sen bu listeye başlıcakmısın ben kendi listeme devam edeyim en iyisi biraz sporumuda artırabilirsem süper olucak1.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
* Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* İkindi : 4 adet diyet bisküvi
* Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
* Gece : 2 porsiyon meyve
2.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Kuşluk : 2 adet grisini
* Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* İkindi : 1 çay bardağı süt
* Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
3.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Kuşluk : 1 porsiyon meyve
* Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
* Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* İkindi : 2 adet grisini
* Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
5.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
* Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
* Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
* Gece : 3 porsiyon meyve
7.GÜN
* Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
* Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
* Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Bu 1000 kalorılık bır dıyet lıstesı haftada 2 kılo verebılmek ıcın 900-1000 arası beslenmek gerekıyormus ama kısa sureli bır dıyet ender saracın tavsıyesı
99 dk.360 kalori bana göre az ama kaç km hız ıle yurumenız ıle alakalı bu sonucta eğer 3-5 km hız ıle yuruyorsanız gayet iyi.
ben 300 kaloriyi 48-58 dk.arası yapıyorum .
Kalorınız cok az 1000 ıle baslarsanız benım gb sonra kılo vermenız durur aman dıyım.
Vucut kıtle endexsınıze gore kalorı sayımı yapın.
ben bu listeden daha az besleniyorum sanki ama benim sabah yediğim 2adet yumurtayla kalori hesabı denk geliyo sen bu listeye başlıcakmısın ben kendi listeme devam edeyim en iyisi biraz sporumuda artırabilirsem süper olucakkızlar hangi peyniri tercih ediyosunuz ben üçgen peynir yiyodum sonra lor aldım oda bitince labne aldım lor iyide tadı çabuk değişiyo lorun
amin canım, yürekten amin diyorum...
inşallah görücez o günleri, yaza bebişler yolda olur, belli mi olurbirbirimie destek oluruz elbette burdan...
harikasın
e haklı yani adam, böyle de güzelsin eminim ama böylesi daha bi güzel
mektubunu da gülümseyerek okudum :)))) umarım vücudun dinler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?