Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Bugune kadar aldıgım ve harcadıklarımın hesabını cıkarttım..
Verdıgım aradan sonra sıfırlayıp tekrar alınan ve harcanan kalorı sayımına gecıcem..
Toplam duzenli bır sekılde 11 gün spor ve dıyet uygulamışım..

11 gün de alınan toplam kalori : 16428
11 gün de harcanan toplam kalori : 12355

Çıkan sonuç : 4073

11.günden sonrası kalorili yada az kalorili sporsuz beslenmeyle devam etmiş..
25 gün de verilen toplam kilo : 4 ( çok az tabıkı )

Bugun bantta sadece yarım saat kalabildim harcadıgım kalorı : 103
Sırtıma ve karnıma doğru cok ağrı acı hıssettım ve devam edemedım ..
Sonuclar baya baya iç karartıcı benım acımdan.

Süt veriyorsun diye önüne gelen herseyi yeme senin canın istediği kadar yemelisin sağlıklısıda bu zaten... Dikkatli olursan süt emzirirken verdiğin enerji zayıflatır en iyi diyet kilo vermedir emzirme ama sen sağlıklı beslenmelisin

Hadi inşallah canım yaa, ben bugün itibariyle 5 günlük sürede 1,3 kilo vermişim, pazartesi sabahı da tartıda 72 görürsem çok mutlu olucam inşallahhhhhh
Mantar iyi hem kalorisi de çok yüksek değil afiyet olsun

Sen yılma yine de birkaç güne kalmaz eski tempona dönersin bence canım...

Günaydın kızlarrrr

Fitnaz ve Siyahlı Kadın :83: ile buluşmaya gidiyorum gelen var mı

Yoksa pazar kaçamağı mı yapılıyor orda hımm
kocalarınıza çocuklarınıza güzel pazar kahvaltısı hazırlıcam derken sakın haa leziz kaçamakların tuzağına düşmeyin haa ona göre sonra karışmamm

moralini bozma sonuçta 4kilo vermişsin ben spor yaptığım halde 4kiloyu belki geçer martta daha istikrarlı yapalım benim 7vermem lazım martta yarım saatte olsa başladın sonunda spora devamı gelicek inşaallahbenimde ağrı oluyo arada çok aç yapma sporu 1bardak süt iç 1saat önce belki ağrın olmaz

maşaallah cnm ahhh ahh şu 70leri bende görsem biran önce

daha kahvaltı edemedik cnm uyumuşuz ben kalkınca diyet bisküvi yedim vücut çalışmaya başlasın diye aslında patates kızartması ne güzel olurdu değilmibende 85i ucundan gördüm 85.90

meraba kızlar

kahvaltıda kaçamak yapmadık, patates kızartmasını kahvaltıda hiç yapmam nedense,ağır geliyo gibi hissediyorum, alışkanlık herhalde ama öğlen fena olmaz hani :44: kocamın yine görevi vardı,o yüzden 9da kahvaltı yaptık...

53.3 bugünkü sabah kilom veeee en sevdiğim ama hamile olunca giyemedğim en dar kotuma girebildim bugün :) çok mutluyum,eşim de eridin,süzüldün noldun sen diyor :) bu kilo bile bana yeter şimdilik, yürüyüşe yine 2 günde bir devam ediyorum... hepimize kolay gelsin

Olleeeeeeeeyyyyyyyyyyy süpersin sen küçük anneee
Canı gönülden tebrik ediyorum seni
vallaa senin adına çok sevindim yalan değil :13:
Darısı bizim başımıza inşallahh....

İnşallah görücez canım inşallahh
Vallaa babam da bir kaç haftasonudur sucuk diyip duruyor, annem de kızın yanında nasıl yiycen kokuta kokuta diye izin vermiyor ,
şöyle güzel kallavi bir kahvaltı hiç fena olmazdı aslında sıcaklı soğuklu zengin çeşitli

Ama yaa sabır diyip biraz da sıkıcaz dişimizi , istediğimiz kiloya gelince yeriz şimdi emeklerimizi boşa çıkarmanın alemi yok de mi

Ben de sabah 1 dilim kızarmış kepekli ekmek, 80 gr lor peyniri, maydonoz,domates yedim, öğlen 92 dk yürüdüm , azcık dinlendikten sonra öğlen yemeğinde 1/3 porsiyon karnıbahar ograten yedim , şimdi de şu meşhur lahana çorbasından pişiriyorum zayıflama topiğinden bir arkadaştan aldım tarifini bakalım nasıl olacak. Tadı kötü olmaz da içebilirsem tam süper olucak

süper 53leri gördün demek kıyafetlerin olması çok güzel bi duygu, bende devamlı kızartmam patatesi pazar günleri ama onuda bayadır kızartmadım

afiyet olsun cnm maşaallah baya yürümüşsün tek seferde yürüyünce baya yorucu oluyo değilmi ben yürümedim bugün evi temizledim bide geç kalkınca vakit olmadı akşam yürüyeceğim

Evet biraz yorucu oluyor ama öyle deli gibi değil. Tabii ben evde çok iş yapmıyorum o büyük bir faktör, yürüyorum yoruluyorum, oturup keyif yapıyorum...
günde üç sefer yapamadığım için şimdilik sürelerini uzatmaya çalışıyorum. Bir de 10-15 tane korku filmi aldım , hemen hemen her biri 1,20 ila 1,50 dk arası, koyuyorum karşıma hem yürüyüp hem seyrediyorum, böylece göstergedeki dakikaya kaloriye falan gözüm pek takılmıyor sıkılmıyorum...

benimkide tv karşısında en azından okadar sıkıcı geçmiyo ama korku filmide güzel fikirmiş ben 2saatten fazla yapsamda kiloda değişiklik olmuyo o yüzden 2saatle yetiniyom

benimkide tv karşısında en azından okadar sıkıcı geçmiyo ama korku filmide güzel fikirmiş ben 2saatten fazla yapsamda kiloda değişiklik olmuyo o yüzden 2saatle yetiniyom

Tabi canım her bünye farklı olabilir. Benimki mesela bu kadar harekete alışık değil. Çok uzun yıllardır hareketsiz oturarak çalıştım, eve geldim evde de bir ev hanımı kadar çok iş yapmıyordum sadece zaruri olan şeyler. İşten ayrıldığımdan beri de hareketsiz sayılırım. İşte son iki aydır hareket etmeye başladım belki bir süre sonra ben de verememeye başlıycam ( inşallah öyle olmaz tabi...

Tuanacım sana bir öneride bulunayım belki yapıyorsundur zaten bilmiyorum ama hiç bahsi geçmedi herhalde hatırlamıyorum. Kalorisepeti.com diye bir site var, orada günlük yiyip içtiklerinin kalori sayımını yapabiliyor, hedef gün ve kilo belirleyip o güne kadar o kiloya gelebilmen için günlük alman gereken kalori miktarını hesaplayabiliyor, hatta yaptığın sporu da kaydedebiliyorsun. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum bir kurcala istersen...

Günaydın herkese,

Diyetimin 6. haftası, sporumun da 26. günü bitti ve ben nihayet tartıda 72,3 ü görebildim, tatmin edici mi ? hayır değil. Mutlu muyum evet buna da şükür diyorum
bugün liseden arkadaşıma akşam yemeğine davetliyim. Bizim memlekette ye diye ısrar etmek adettendir, ısrarları nasıl savuşturabilirim diye şimdiden düşünüyorum , gitmesem olmıycak, az az yesem ev sahibi beğenmedim diye düşünüp üzülücek , diyet yaptığımı söylesem aman bir günden bişey olmaz diycek...
Henüz bir yol bulamadım O da yetmiyomuş gibi akşam yürüyüşümü de yapamıycam...
ev gezmelerinin dezavantajını şimdi daha iyi anlıyorum kızlar

ben eskiden olsa bu spora daha fazla kilo vermiştim ama şimdi zorlanıyorum bayakalori sepetine üye oldumda karışık geldi bide hergün gir yaz sıkıcı benim için dün birine daha sordum anlaşılmıyomuş verdiğim kilo ya kendimden şüphe edecem nerdeyse hadi tartı yanlış ya ölçülerimdemi yanlış baya sinir oldum neyse ben bi 16daha vereyimde bakalım halamı anlaşılmıyacak

kaçla başlamıştın tam olarak cnm bide hedefin kaç kilo?ben arkadaşıma gittiğimde fazla ısrar etmemişti ama 19:30da yediğim için bide yinede herzamankinden az fazla yediğim için hemen kilo vermem durmuştu sadece 1günle düşün yani sen arkadaşına söylesen uygun şeyler hazırlasa gün içindede daha az yesen dengelenir belki:44:

Bence sen anlaşılmıyor diyenleri ciddiye alma canım, daha önceki halin gözlerinin önüne gelmiyordur , ya da dikkat etmemişlerdir o yüzden aradaki farkı göremiyorlardır. Giydiğin kotun beline elin giriyorsa verdiğin kilonun belli olmaması mümkün değil
Ben mesela anlamam insanların kilo alıp verdiğini , vücutlarına çok dikkatli bakmam çünkü :)) Ama tabii çok anormal şekilde kilo alıp verdilerse o bariz belli olur da...
Bunu en iyi kocacığın anlar
Yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor ya zorlanmamızın sebebi o bence
Ben diyete 14 ocak ta 80 kilo ile başlamıştım , 29 ocakta leslie egzersizlerine başladığımda 77,2 idim, 2 şubatta Fitnaz geldiğinde ise 76,4 tüm. Bu da demektir ki 22 günde 4,1 kilo vermişim. 1,5 ayda toplamda 7,7 kilo vermiş oldum.
Kalori sepetini 13 şubatta kullanmaya başladığımda 75,8 dim, bazen ben de sıkılıyorum oraya girip girip yazmaktan ama, bir yandan da beni frenlediğini düşünüyorum, baktım ki o gün yediklerimin toplam kalorisi günlük hedef kalorime yaklaşıyor ya da geçiyor, yürüyüşte yakacağım kaloriyi de düşünüp fazlaysa bi dur diyorum kendime
Ya da mesela bazı arkadaşlar canlarının çok çektiği bişeyi o gün yiyip, sonraki öğünlerde yine kalori hesabı yaparak dengeleyebiliyorlar. ( ben daha canımın çektiğini yemeye cesaret etmedim hiç cozuturum diye ama )
Şu anda 72,3 kiloyum , hedefim Nisan sonuna kadar 60 kiloya inmek
Boyum 1,70 olduğu için 58-60 arası iyi oluyorum

bilmiyorumki daha önce daha az verdiğimde bile herkes anlıyodu neyse ben kendimi biliyom kıyafetlerimdende anlıyorum moral bozmak yokdediğin gibi metabolizmam daha fazla yavaşlamadan şu kilo işini halledersem iyi olur kalori sepetinde bide tükettiğin gıdanın markasına göre kalori hesabı yapması ayrıca güzelde işteben kendime 1kere ödül verdim bidaha hedef kiloma ulaşınca veririm artık ama ben bazı sabahlar 1çay kaşığı bal yada çikolata yada küçük kare helva yiyorum ama o konuda kendimi frenliyebiliyorum neyseki bence güzel kilo vermişsin senin 12 kilon kalmış bence verebilirsin nisan sonuna kadar

kesinlikle moral bozmak yok, durmak da yok, tam gaz diyete ve spora devam

Dün arkadaşlarla alısverıse cıktık aslında tam alısverıste değildi maksat gezmekti ama ındırımde urunler bulunca yapıştık..
Baktım Şıkır şıkır genc kızlar ( geneli 0 beden ) aman bır guzel kıyafetler denıyorlar bır yakısıyor gıydıklerı kı sormayın baka kaldım onlara ..
Ben de kendıme XL ( evet artık soyluyorum kendımı rencıde etmem gerekıyor yoksa bu bogazımı kapatamıycam ) bir elbise aldım saks mavısı .
Aman Allahım elbıse bu kadar mı kotu durur :) üstte bısey yok ama basen ve kalca kısmı cıkıntılı iğrenc durdu tabı bende..
AMa ınatla elbıseyı aldım nıye cunku o elbısenın bende de guzel duracagı gun gelıcek gelmez zorunda artık , yoksa bunalıma gırecem ben..

İyi yapmışsın canım o elbiseyi almakla :) Bu da bir motivasyon yöntemi güzel yani
Bu durumda başka şansın kalmadı bunalıma değil elbiseye giricen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…