Koşuyolu Medipol e giden yada orda doğum yapmış olan arkadaşlar

ben doktorumu cok sevıyorum hiç bi yerden ulasamasam facebookdan ulasdım :)
hastane tam tesekkullu diye biliyorum yeni dogan yogun bakımıda var

dünden önceki gün yine hastaneye gittik bebegi götürdüm aşısı vardı
kantınde oturalım dedık 5 dakka o ara cevahır hanımda kantıne gelmıs
bizi görmüş hemen yanımıza geldı bebegı sevdi önerilerde bulundu bizimki huysuz bebek

istedigin herseyi sorabiliyosun gereksiz ayrıntılara girmiyo ama
benım mecburi sezeryandı yanı gebelik şekeri cıkdı 39. haftaya kadar bekledık
gelmedi sezeryan oldum.. herseyımle ilgiliydi

mesela seker oldugunu ögrenınce hemen ayrıntılı ultrasyon yaptırdı ayrıntılıyı
hakan bey yapıyo randevu alıp gittik ameliyathaneden cıkıp koşdura koşdura geldi
ultrasyon yapılırken ve para aldırmadı..

biraz karısık yazdım beebegi sallayıp öle yazıyorum ondan :))

medipolde doğum geceye ya da h. sonuna gelirse ek bir ücret talep etmeden kendi dr.unuz geliyor değil mi? bazı hastanelerde gelmiyormuş ya da gelmesi için ücret talep ediyorlarmış.

medipolde doğum geceye ya da h. sonuna gelirse ek bir ücret talep etmeden kendi dr.unuz geliyor değil mi? bazı hastanelerde gelmiyormuş ya da gelmesi için ücret talep ediyorlarmış.

Arkadaşlar Medipol Hastanesi Dr.Cevahir Tekcan Hanım da normal doğum yapan var mı?Herkes sezeryan yapmış bu doktorda.Lütfen bilgi verirmisiniz sevinirim.

Merhabalar,
İlk doğumumu 2013te medipolde yaptım. Doktorum Sema Ovalı idi. Teşhisleri başarılı iyi bir doktordur. Randevuları da çok yoğundu çok beklendiği de doğrudur. Bu iş elektrik meselesi çok güleryüzlü olmasa da bana hep güven verdi. Doğumum bebek iri olduğu için sezaryen oldu ama Sema hanım son ana kadar bekledi beni. Planlı değildi sancımla gittim direk sezaryen demedi hiç. şimdi medipolden ayrılmış muayenehane açmış ancak ameliyatları medipolde yapmıyormuş. Ben medipolün bakımından çok memnun kaldığımdan yine orayı istiyorum. Doktor önerilerini forumdan okuyorum. Sanırım Cevahir yada Leyla Hanımı deneyeceğim.

tweety85 tweety85

Canım Seval Pata ile Sema hanımın odası çok yakındı sanırım. Orada bekleyenler onu da tavsiye ediyordu. Ben hiç tanışmadım burada yorumları okuyunca gitmekten vazgeçtim. Bahar hanımın ve Sinem hanımın teşhislerinden emin değilim. Tecrübe çok önemli. Leyla hanımı da seven çok elektriğim tutarsa ona devam ederim. Ama kesinlikle fiyat anlamında da medipol çok hakediyor. Emsey hastanesi bana çok yakın ama doktorları berbat kendimi oraya emanet edemem gibi geliyor. Bir ton yol gidicem belki ama 4. aydan sonra Medipole devam edicem sanırım. Kalabalık doktor iyidir cerrahi anlamda Zeynep Kamil tecrübesi olursa daha süperdir. Özgeçmişlerine bir bakmak lazım. Bir de hamilenin halinden anlayan doktorlara düşsek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X