- 16 Ağustos 2017
- 379
- 1.280
- 113
Dediğim gibi herşey çok yeni, biraz zaman geçsin oturacak görüş günleri saatleri.Gorusturmek istemiyorum değil. Görüş gününde akşama kadar en azından görüş saatlerinde boşken ısrarı boş . Ve siz diyorsunuz ki ; bana kötülük yapmasına rağmen bana gelmek istemeyen oğlumu ikna etmek için neler yapıyor . İşte orda ayrılıyor benim olayıma benzerlik . Ben hiç bir şekilde kızım için istediği birşeyi geriye cevirmedim kesinlikle ... Resimlerini istedi yolladım video çek dedi attım .söyledim ya hatta dava açtıktan sonra gorucem pazar alicam dedi tamam dememe rağmen hatta kızımı hazirlamama rağmen gelmedi. O gün ben cikaracaktim o geliyor die çıkmadım da ... Belki eksik yazmış olabilirim ,evet destek almak için yazdım çünkü kendimi kötü hissediyorum ne yaparsa yapsın kızıma babasızlik yaşatmak istemiyorum . Ama bana karşı kizimi kullanınca ve ben tamam deyince gelmediğinde de çok canım acıyor
Siz de daha sakin daha ehli kararlar alacaksınız zamanla, şimdi her iki tarafında en hırslı olduğu öc almaya çabaladığı süreçler.
Gün olacak işiniz çıkacak çocuğunuzu babasına bırakmak zorunda kalacaksınız vs. Ama eşiniz ne kadar berbat bi adam olsa da çocuk konusunda işbirliğine giderseniz siz rahat edersiniz, çocuğunuz mutlu olur.
Zaten hiç haketmedikleri şeyleri yaşatıyoruz o ufacık bedenlere, bi de bizim egolarımız inatlaşmalarımız yüzünden zarar görmesinler.
Bi de evet bi kere gelicem demiş, şu veya bu sebeple gelememiş yada gelmemiş..
Bunlar o kadar ufak sorunlar ki! takıldğınıza değmez.