Yaa öyle sohbet arasında söylenen bisey.Belkide tepkisini merak ettigimden soyledim bilemiyorum. Cimrilikten böyle bisey yaptığını düşünmüyorum. Ilgisiz demekki umursamazCimri bir baba mı olacak acep? Niye soruyorsunuz ki, alın kullanın siz.
Bu erkeklere herşeyi danışma olayını anlamıyorum. Kendilerini gerçekten birşey bilen yetkili merci sanıyor sonra...
Laf arasında söyledim. Bana saymadan önce sizce onun böyle konuşması doğru musırf bi ilaca yok dedi diye bi insanın babalığını nasıl hemen sorguladınız merak ettimayrıca nie soruyosun demeden başla
Belkide ama yinede hos olmayan bi durum bence. Böyle konuşmamalıydı.Erkek milletini savunacak değilim ama folik aşırı de alırsın başlarsın yani, eşle üzerine tartışılacak bir konu değil ki? Bilmese de olur.
Babalık için referans oluşturacak bir konu değil bu.
o zaman sende ona beni annem öyle doğurmadı ama o zamanki şeyle bu zaman aynı değil söz konusu çocuksa zehirde içerim karışamazsın de zaten daha ağzını açamazLaf arasında söyledim. Bana saymadan önce sizce onun böyle konuşması doğru mu
Anladım, bu kadarcıktan babalık niteliği ölçülmez; her ak dediğime hayır kara diyerek konuya giren çok erkek biliyorum. Müzakereden anladıkları bu oluyor. Aksini savunmak.Yaa öyle sohbet arasında söylenen bisey.Belkide tepkisini merak ettigimden soyledim bilemiyorum. Cimrilikten böyle bisey yaptığını düşünmüyorum. Ilgisiz demekki umursamaz
Erkek milletini savunacak değilim ama folik aşırı de alırsın başlarsın yani, eşle üzerine tartışılacak bir konu değil ki? Bilmese de olur.
Babalık için referans oluşturacak bir konu değil bu.
O söylediginiz seylere benim eşimde aynı şeyleri söyledi.Benim eşim de bazen böyle söylemlerde bulunuyor.
Mesela alt açma minderi alalım diyorum ne gerek var örtü serersin diyor.
Ağız mendili diyorum bizim zamanımızda ağız mendili mi vardı diyor.
Bunlara bakarak kötü bir baba olacağını asla düşünmüyorum.
Sadece erkekler bizim kadar ince düşünmüyor.
Madem folik asit kullanacaksınız alın kullanın eşinize söylemenize gerek yok ki.
Ben de hamilelikten 3 ay önce başladım kullanmaya eşim kullandığımın ne olduğunu bile bilmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?