Kötü bir geçmiş ve sonrası....

Adamın niyetinde "ciddi" ilişki olmadığı belli.
Eşimin eski eşi eşimi 2 sene boyunca eşimin yakınıyla aldatmış ve 12 yıllık evlilik bitmiş.
Eşimin boşanmasından 1,5 yıl sonra bir çöpçatan sitesinde tanıştık onunla.
Ve 7 ay flörtün ardından evlendik.
Yani şunu demek istiyorum gerçekten sevmiş olsaydı seni inan "güvensizlik" bahanesinin arkasına sığınmazdı.
Adam(eşim)2 yıl boyunca yakın bir arkadaşı ile karısının ilişkisi yaşadıklarını öğreniyor,düşün.
Ama güvensizlik namına hiç bişeyi yok.
Yaşın daha küçük evlilik için,şimdilik düşünme derim.
Okuyorsan okulunu bitir,çalışıyorsan işine konsantre ol.

Son düzenleme:
Allaha sükür is ve okul yönünden cok sansliyim. Yani ozel hayatimi okul hayatima yansitmiyorum.Direk istedigim evlilik degil zaten. Üzüntüm onun bu konuda hevesi kalmayisi.. Bir keresinde " sendeyken kendimi garip hissetmistim(pozitif anlamdaymis), yillardir tanisiyor gibi, evliymisiz gibi hissettim ve baglanmaktan korkuyorum." Dedi... Ona dün mesaj attim son sozu sana birakiyorum o zamana kadar yazmicam diye. Henüz yazismadik, zaten su an sinav stresinde ustune gitmiyorum.. Bir kac gune belli olur, olacak ve olmayacaklar.. Hayatimda hic bukadar tecrube yasamis bir insan tanimamistim, ayni zamanda boyle yas farki olan birini. Ölürcesine sevmiyorum ama yinede üzülüyor insan elinde olmadan....

Son düzenleme:

Tabiki üzülürsün çok normal ama genç bir hanımsın adımlarını dikkatli atmalısın daha fazla üzülmemek için.
9 yaş uçurum değil ama senin sevgilin kaçamak oynuyor.
Bir de "sensiz olamam,hayatımın anlamısın vs." bu tür söylemlere fazla inanma.
Erkekler istediklerini elde etmek için herşeyi söylerler.
Bırak bakalım kendi haline.
O arayana kadar yada msj yazana kadar sen adım atma bence.
Hakkında hayırlısı olsun.
İş ve okul hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Tesekkür ederim, sagol.. Oyle gelecege dair sensiz olamam tarzi mesajlar soylemedi hic zaten. Soyledigi "gülüm" lafidir eriyip bittigim... Evet dedigin gibi bekliyorum, kendi haline biraktim. Erkeklerin ayri bir dunyasi olur ya hani kimseyi iceri almadiklari. hayirlisi olsun hakkimizda...

canım malesef şunu demek zorundayım ki bir erkeğin bir kadına "ben bir daha hiçbir kadınla evlenmem" demesi eşittir "ben seninle evlenmem!" acı ama gerçek. helalleş bence bu arkadaşla sen.

bosanan bir kadinin guvenmemesini anliyorumda erkegin anlamiyorum..bir kadin guvenmedigi zaman iliskiye baslamaz..oyle erkeklerle konusayim ama evlenmem falan demez..bu resmen bir laf var bilirmisin "ne kizi veriyor ne dünürü küstürüyor" yani senle ciddi dusunmuyor ama elinin altinda tutuyor..simdiden yok dusunup cevap verecek yok zaman istiyior..evlensen bu adam ikide bir musade ister senden..simdiden yol verki geleceginle oynama..burdaki yazanlarin cogu senin buyugundur..bende bir ablan olarak diyorumki baglanipta aska acisi cekmektense simdiden yol ver onune bak cnm..rabbim hakkinda hayirlisini versin

Amin. Zaten soylediklerinizi dikkate aliyorum, eminim sizler benden daha tecrübelisinizdir dogruyu yanlisi bilirsiniz.. Zamana biraktim, baktim ki olumlu bakmiyor bu ise, giderim....

"Yeterince sevmek istemiyor, severse yine hayal kirikligina ugrayacak diye dusunuyor " Iste bu laf varya bosanmis, bir süre kafasi rahat

kalmak isteyen, evlenmek degil kizlarla gezeyim mantiginda ki erkeklerin söyledigi en bariz cümle .%99 u bunu söyler.

Sana basindan söylüyor ki,cani ayrilmak istediginde ,ariza cikarmayasin diye.Henüz genc ve tecrübesiz oldugunu düsünüyorum.

Sayet biri bana basinda rengini belli etseydi bu sekilde,asla senin gibi umutlanmazdim,yoluma bakardim.

Cünkü bende degerli ve önemliyim.Beni yedekte tutmak isteyen biri icin zamanimi asla harcamazdim.Onunla birlikte olmak istedigin yaptigin yorumlardan cok belli,ama kendi yasinda ,sana daha uygun birine sans vermelisin.

Bu kadar insan sana yaziyor,herkes nerdeyse ayni fikirde,cünkü aklin yolu bir.Böyle insanlarla lütfen zamanini harcama,insallah mutlu olacagin biri cikar karsina.

Fikirlerinize katiliyorum bencede asik degil bu adam

Beklemeye degmez ikinci mesaji mi yollayim yani diyorsunuz? Halbuki beklentilerimi karsilamiyorsun boyle pasifsizliklere gelemem diye yazmistim daha önce ve bana cok sert cikislar yapiyorsun demisti...Son olarak o'na ne demeliyim sizce? :/

Beklemeye degmez ikinci mesaji mi yollayim yani diyorsunuz? Halbuki beklentilerimi karsilamiyorsun boyle pasifsizliklere gelemem diye yazmistim daha önce ve bana cok sert cikislar yapiyorsun demisti...Son olarak o'na ne demeliyim sizce? :/

Sus ve yoluna devam et

Onun için harcadığın her saniyeye yazık

Niyeti belli açık açık söylemiş, hiç dolama ayağına

Vallahi bu sozlere kalibimi basarim.

Konu sahibesi bence sen ablalarini dinle ve daha fazla zaman kaybi yasamadan gule gule de.

Adam niyetini bastan soylemis iste durustce, ciddi olmak istemiyor....daha nasil soylesin?

Bu isin sonunda uzulmeni istemeyiz, bence vur tekmeyi gec.

Haklisiniz.... Inkar edecek vaziyetim yok ama hala bekledigimi bilmemesi acisindan veda etmek istiyorum ben. Beynim durmus halde, yazmayi istesemde aklima birsey gelmiyor, telefonda bir cok seyi soyledigim icin kendisine.. Lütfen bana fikir verin. Zaten ondan sonra muhattap olmam kendisiyle.

"Ben seninle dewam edemicem, seninle hayat felsefemiz uymuyor birbirine..
Bu ilişkiyi daha fazla uzatmak istemiyorumm..
Herkes kendi yoluna baksın artık hoşçakal..." deyin we bitirinn..

Keske biz bayanlar daha önceden anlayabilsek erkeklerin niyetini de bukadar caresiz kalmasak, sürekli üzülmesek... Tesekkürler yardiminiz icin.

kopyala yapistir yap..bu sozun uzerine diyecek birsey bulamadim..cok seviyeli kendinden emin ve kararli bir cvp

Ben de cok kisa bi sureligine (2 ay) daha once evlilik yapmis bi adamla gorusmustum. ilk zamanlar sen genc kizsin, senin hayallerin vardir, ben sana dugun yapamam, ben o yollardan gectim, bilmem ne diyordu. Surekli dengesiz, sacma sapan hareketleri vardi. Basta ona asik oldum zannetmistim. Sonunda yaptigi sacmaliklara dayanamayip ona tekmeyi bastim. Bu olaydan 1 sene sonrasina kadar, don istersen davullu zurnali dugunler yapalim, ev alayim ustune yapayim vs vs neler dedi..

Aman salla degmez sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…