- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi Mademoiselle_35
-
insallah, tesekkür ederim. Elbette iyi oldugu kadar kötü yanlarida vardir herkesin. Ben de mükemmel degilim ne yazikki. Elimden geldigi kadar mantigimla hareket etmeye özen göstericem artik. Allah büyük..bak canim evlilik bu, kavun deyilki koklayasin. kabak ta cikabilir olgunda. Am a buyukler bizden daha tecrubeliler, bence oluyor bir bildikleri. Bu arada dua cok onemli, cok cok dua et hayirlisi icin. Ama iyi insanla da evlensen illa bir puruz cikar evliliklerde, bunu da unutma tamammi canim. O yuzden bu puruzlere cok takilmadan mantikli bir sekilde asmaya bak ve ins. hep mutlu ol.
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katilmis bulunmaktayim. Kisaca özet geceyim kendim hakkinda. Ben almanyada yasiyorum, 22 yasinda bir ögrenciyim:) KK kulübünü cok seviyorum, insanlarin burda birbirlerine samimice yardim etmeleri, fikirde bulunmalari hatta elestiri yapmalari güzel birsey. Bende bunlara dayanaraktan, sizin icin belki büyük olmayabilir, ancak benim icin büyük beni huzursuz eden derdimi paylasmak istiyorum. Fikir verenden, yardimci olacak olanlardan simdiden Allah razi olsun.... Yaklasik 4 aydir birisiyle görüsüyorum. Aramizda 9 yas fark var. ( olabiliyor ne yazikki) calisma yogunlugundan dolayi cok fazla gorusemiyoruz ancak zaman oldugu zaman guzel vakit geciriyoruz birlikte. Gelelim benim en büyük sorunuma....... O zamaninda kötü bir evlilik gecirmis, cok hayal kirikligina ugramis ve kadinlara olan güveni sarsilmis durumda. Bana " su an istemesende ilerde evlenmeyi isteyeceksin, sana umut vermek istemiyorum bu yuzden" dedi. Bende " ben olmasam bile diyelim baskasiyla tanistin onunlada mi ömür gecirmeyeceksin hep yalniz mi kalicaksin " dedim o da hyr isterse dunyanin en iyi kizi olsun yapamam filan dedi. Fazlasiyla durust bir insan hic lafini esirgemez direk insanin yizune vurur iyisiyle kotusuyle bu yuzden beni kirabilecegini soyluyor her ne kadar arkasindan soyledigine pisman olup vicdana geldigini soylesede.... Bende bana git ozaman dedim yoksa sana baglanirim seni severim sonra daha zor olur benim icin dedim ama soylemedi hicbirsey cunku kendiside bilmiyor ilerde ne olacak ne yapacak.. Ben ne kadar bir karara varmam lazim gidisatla ilgili desemde birsey soylemedi onun icin son sozu ona biraktim dusunsun diye. Birsey duymayana kadar susmayi karar verdim. Ya devam etmek isteyip evlilige ters bakarsa? O zaman birlikte olmanin bir anlami olmazki benim icin evlilik yoksa sonunda! Bir yandan aile dostlarim benim mutlulugum icin baska nasip dusunuyor benim evet dememi bekliyorlar tanismak icin. Zamaninda evet demedim ( o da baska bir nasibimdi aile buyuk benide sayip severler allah razi olsun) ve cok yanlis bir insana kapildim korkuyorum yine ayni sona dusmektende.. Ailem nasibimle tanismamdan yana. Neden insan kendi sectigiyle ilgili bukdar kararsiz kalirki? Benleyken mutlu oldugunu soyluyor ya gecmis ne olacak? Bir yandan olmassa bu is busefer belki her iki kisiyide kaybetmis olucam. Yanlis anlasilma olmasin gercekten elde bu kalirsa su olur degil hak ettigim hayati istiyorum sadece. Sasirmis durumdayim insallah beni anliyorsunuzdur. Kusura bakmayin biraz uzun oldu ancak icimi dokmek istedim siZlere... Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Hayirli aksamlar.
Yeterince sevmek istemiyor, severse yine hayal kirikligina ugrayacak diye dusunuyor Sınırlı sevgisinde yeri gelince kiskaniyor merak ediyor yazmadigim zaman yani oldugu kadar ilgisini cekiyorum. Zamanla fazlasi olabilir mi bilmiyorumki. Haklisin evlenilcek diye bir sey yok, duzenli bir iliskim olsa ona bile raziyim artik , evlilik sadece bir hayal..
bence yanlş yoldasn evet evlenip ayrılmş ve senden 9 yaş büyük olan bi adamla olmamalısın ..
evet artik degilimde zaten. Iki gun oncesine kadar hala hakkinda iyi dusundugum icin pismanim sadece..bence yanlş yoldasn evet evlenip ayrılmş ve senden 9 yaş büyük olan bi adamla olmamalısın ..
Guvenmeye korkar oldum.. Ne olacak boyle? Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.. Ciddi degildi dogru vede bitti.Merhaba benim abimin 4 yillik uzun bir iliskisi vardi ve onu cok sevdi. Zor bir askerlik gecirdi. Ve askerliginin ikinci ayinda aldatildi. Ve tabiki geldikten sonra haberi oldu ve ayrildi. Dedigin gibi tum kadinlara guveni bitmisti. Ama simdi evlendi ve cok mutlu tekrar sevdi ve guvendi. Belki bu guven meseslesi kisiden kisiye degisir. Bende biriyle tanismistim daha cok yeniyken beni cok sevdigini ama evlilik konusunda bana umut baglama dedi. Ayni senin gibi.... Kelimeden sonra bir daha beni arama dedim. Aradan 4 ay sonra yine aradi. Ve ben ona bir komple kurup evli oldugunu ogrendim.dicegim o ki kesinlikle senle ciddi dusunmuyor. Bir sebep olarakta kadinlara olan güveninin olmadigini göstermis.seni zaten gercekten sevmisse cevabi ciddiye donuk olur. Eger bu cevabi alamazsan baska nasiplerini kacirma derim ben.
Yasina cok guvenmistim. Olgun isini bilen adam dedim eglenecek birini aramaz o yasi gecti artik dedim. Sonuc hayal kirikligi.. Insan yeterince tanimayinca karsisindakini, ummadigi sonuclarla karsilasabiliyor! Buyuk konusmayim fakat bir daha benden yasca buyuk biriyle bir iliski kurmaya kalkismam, istemem yani.Canım sen arkadaşın yazdığını yanlış anlamışsın.Adamın evlenmeye hiç niyeti yoksa sen de alışıp ondan ayrılmak istemezsen metres hayatı mı yaşayacaksın.Evlilik olacak diye başlama ''diyor arkadaş.Bir tanı,evlenmeye uygun adam mı?'' demek istiyor.Uygun değilse vazgeç.Tanı,uygunsa evlen''diyor.Ama bu uygun olmadığını belli etmiş.Sen aşkından ölsen,demek ki evlenmeyecek..Resmiyet olmadan zaman geçirecek.Canı sıkılırsa daha kolay gidecek...Bunu o mesajı yanlış anladığın bu konuda saf düşündüğün için yazıyorum...Gencecik kızsın.Kendine yazık etöe,senle ömür geçirmek isteyecek,evlenmek isteyecek daha iyi taliplerin olacaktır....Bir dev yaşıtlarınla ilgilensen daha iyi..Bu adam bana pek sağlam pabuç gelmedi..
Iste boyle insanlar yuzunden kalan iyi yurekliligimide kaybetmessem iyi artik!! Sagolsunlar bu zamana kadar hep iyiligimi dusunen beni yari yolda birakti, bu da onlardan biri oldu. Istemiyorum vallahi benim iyiligimi dusunmelerini filan!!Hayır bir de evlenmeye de niyeti yok.Gencecik taze kızı bulmuşum yuva kurayım diye düşünmüyorYaşın kaç olmuş ,hala gezme derdinde..Hiç evlenmeyecem deyip senle gezmesi çok çelişkili ve serserice..Güvenmem zaman alacak 'dese neyse...
Guvenmeye korkar oldum.. Ne olacak boyle? Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.. Ciddi degildi dogru vede bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?