Kötü bir geçmiş ve sonrası....

Konu sahibi ne dusunuyo bilmiyorum ama yazdiklariniz cok mantikli valla gecenin bu saatinde okumak inanilmaz iyi geldi.. Ben cok sert gorunusluyumdur icten ice cok kirilgan hassas duygusal olsam da mucadeleci gorunmeye calisirim hayatta bu da dis gorunusume yansiyo sanirim nerde sorunlu ilgi arayan tip var gelip beni bulur saglam gorundugumden sanirim.. Ben korunup kollanmaya ihtiyac duyuyorum halbuki, son donemde o kadar mutsuzum ki temelinde de bu duygusal ihtiyaclarim yatiyo sanirim.. E ama sirf bunun icin de biriyle olunmaz adam gibi biri ciksa da evlensek bitse keske:) Benim karsimdaki kisiden beklemem gerekenler kafamda netlesmeye basladi sayenizde, Hatta biraz daha yazsaniz keske ne iyi olur :))

Paylas tabi canim ya anlatmak istersen dinlerim ben seni, bizim niyetlerimiz temiz, belli, mutlu olmak mutlu etmek istiyoruz.. İnsallah bundan sonra karsimiza da biz gibileri cikar sukur sebeplerimiz olurlar mucadele etmek istemiyorum ben, eski erkekler nerdee sevdigi kizi iki dk gormek icin onca yol tepenler risk alanlar.. Bize cikanlara bak muhallebi cocuklari, ana kuzulari..:) ne diyim ki.. Ama sana tek tavsiyem sert durusunu bozma senin o ciddiyeti beklemek kesinlikle hakkin. Bi insan omrunu seninlr gecircek kadar sana dger vermiyosa seni sevmiyosa hic ilgi beklemesin vakit calmasin oh ne ala yaa!... Gaza geldim biraz hihi:)

telefonumdan yazdigim icin nasil cevap veriliyor bilemedim, ins dogru yazmisimdir.Sizden istek geldigi icin yaziya devam edeyim dedim :)
Gunumuzde cogu kadin cesur, atak, guclu gorunmek istiyor fakat ayni zamanda fitratimizda korunup kollanmak oldugu icin sevgiye ve ilgiye hatta bir tatli soze muhtaciz her ne kadar kabullenmesekte..
Kadinin kalbine giden yol kulaktan geciyor bence..Cogu kadin hareketten bakistan ziyade soylenen sozden cok etkileniyor.Bundan degil midir zaten birbirlerini gormedikleri halde sadece yazisarak veya konusarak birbirine asik olanlar var..Burda iki tur yanlisimiz var.Birincisi tatli ve guzel soze tek bizim ihtiyacimiz yok, eslerimizin ya da es adaylarimizinda cok ihtiyaci var.Ikinci yanlisimiz ise es adaylarindan beklentilerimiz.Ne ekersen onu bicersin misali, neyi ararsak onu buluyor.Ilk etapta baktigimiz, isi var mi kasi gozu duzgun mu vs olunca bir yerden sonra hayal kirikligi yasiyoruz.Bence en onemli olan sey aklaki ve dini degerleri..Bir kimse ahlaktan yoksunsa sana ne faydasi olur, mesela annesiyle gecinemeyen adam senle nasil gecinsin.Tabi istisnai durumlar vardir onlar haric..Biz turk toplumu olarak aile yapisi guclu olan bireyleriz ya da bireylerdik.Ama simdi her seyi karsidan bekler olduk.Aslinda yuvayi disi kus yapar cumlesine cok dikkat etmek lazim.
Yani niyet saglam olursa amaca ulasacagindan asla suphe etme derim ben. :)

Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.... Bu insan yontulmasi lazim zamanla ki ben onun guvenini kazaniyim ancak basarabilirmiyim onun garantisi yok kendime guvensemde..

canım ya çok gençsiz böyle seylere kapılma, kızlar bu lafları erkeklerden duyunca kendılerıne bır güvenme ıcın cabaya gırıyorlar uzuluyorum ben.

genç ve tecrubesızlıgın verdıgı ve vıcdanın verdıgı duyguyla hareket edıyorsun. kımse guvenmıyormusta sende kalkıp o adama guvenmeyı ogreteceksın falan fılan . bunlar artık cok eskıde kaldı.

magdem sevıyorsun kk klubunu gırde su kadınların kocalarından kvlerınden cektıklerıne bak.

sen ılk dusunecegın sey sana ve aılene uygun mu , senı elustunde tutup sevecek sayacak mı, standartlarını karşılayacak ve sonsuz sadakatı sunacak mı ?

değerlendırmeyı gecmıs adamı adapte etmeye gecmıssın sen. kendıne yazık etme.

zaman secılme degıl seçme zamanı kendıne uygun kısıler bul ınan bır adamı ehlılerstırmek bısey öğretmek oyle kolay değil.

Amin! Bu sozlerin ustune birsey diyemiyorum anca dogrularim.

Allah islah etsin böylelerini! Ama ne demek gerek, her serde bir hayir vardir...

Nasil bir kisilik nasil bir zihniyettir bu? Migdesi genis olanin hali baska! Allah uzak tutsun..

Guven meselesini bahane ettigini ve asil benden etkilenmedigini belirttikten sonra, nerden biliyorsun senin icin ne hissettigimi diye sordu. Bende sevseydin gitmezdin dedim, alakasi yok dedi. Bunun üzerine sen bize müsade bile etmedin zamanla birbirimizi tanimamiz icin dedim ve birdaha konusmadik. Yalniz dikkatimi birsey cekti, profil resmini uzun zaman sonra degisti(whatssapp'te) boyle romantik bir atmosfer iceren bir resim koymus. Los isiklarin gorundugu sadece... Malesef dayanamadim kaybedecek birseyim nasil olsa yok diyerekten , hayirdir romantik ortam yapmissin dedim. Msji okudu cvp vermedi. ???!!!!

canim, ugrasma bu adamla artik. Birak artik. Sana oyle birinden hayir gelmez. Birak arkani donmeden yoluna devam et.
Ilerde aklina geldiginde ah aptal kafam diceksin, hatta hatirlamak bile istemiceksin, ne kadar sacma bir insanla ugrasmisim, hic aklim yokmuydui diceksin bak.

Ne ekersen onu bicersin sözüne katiliyorum ve aynen de öyle davrandim. Msjlar attim ama tam olarak karsilik vemedi hic. Ahlak dini bilen adama gelirse elbetteki bunlari bilmesi lazim fakat benim evime gelip namaz kilmis olsa bile yani dininde bir insan olsa bile beni yeterince dusunmedi ve ben su an bu haldeyim. Hersey karakterde bitiyior..

aynen biliyorum ama birseyleri ögrenmeden cözemedende edemiyorum bazen..
Artik ne yazmicam hatta numarasinida sildim.

tabi ki aile yakinlarinin tanistirmak istedigi insanla en azindan bir tanis derim...bu insanla bir iliskin oldu diyelim ve ilerde" ben sana soylemistim en basindan evlenmeyi dusunmedigimi" derse ne yaparsin? sonucta hayat ihtimaller butunu ama bu yuksek ihtimal boyle sonuclanir. emin ol kimse askindan yanip tutustugu birine bunu soyleyemez demek ki adam sana kor kutuk asik olmamis yada olamayacak bunu kabullen gercekci ol ve o insanla bir tanis belki de hayatinin aski o...bu da bir ihtimal deil mi?

Aah ah bilmez miyim ya benim o dangoz da guya inancli Allah korkusu olan biriydi, ya da beni etkilemek icin mi oyle dedi, bilmiyorum. Ama ahimi cok aldi suan isleri tikirinda keyfi yerinde ha ben uzuluyo muyum? Hic uzulmuyorum.. İnsallah hic bi sikinti cekmez burda da butun ahim ahirete kalir, okadar soyledim uyardim benim canimi cok acitti tam da korktugum sekilde hem de, ustelik ben ona guvenip korkularimi actigim halde.. Bi de hakkimi helal etmiyorum ben diyince korkmalari yok mu Allaha havale canim hic uzulme bosver, inaniyorum ama cok daha mutlu olucaz Allahin yardimi bizimle olsun bidaha da canimiz boyle yanmasin.

Asik olmadi tabi. Ayrilmamiz iyi oldu, etkilemis olsada beni fark ettim zor bir kisilik oldugunu.. Helede canim istemesse yapmam etmem ben böyle biriyim tarzinda konustuktan sonra. Ablam gibi sevip saydigim kisi yegenine istiyor düsünüyor beni. Düsünüyorum neden olmasin? Ilk görüste ask bana hep mutsuzluk verdi buseferde mantigimla hareket etmek istiyorum ve tanisip belki zamanla sevecegim bu kisiyi. Üstelik kisiliginden bahsedildiginde icimden vay be dedim! Benim gibi sevgi dolu bir insan, romantik vs. Gün gectikce kararlasiyorum inan. Büyüklerimin bir bildigi vardir diyorum onlara guveniyorum ve nasipse tanisicagim kendisiyle bir gün. Yaslarimizda uyuyor busefer asiri fark yok :) Allah büyük. Bu arada kizlar Erzincanli biriyle alakam olmamisti hic (daha dogrusu henüz olmadi) nasildir oralarin erkegi :)

bence sen bu adamı bırak, hatta ailenin bahsettiği kişiylede bir tanış.....

birde; evlenip ayrılmış bir erkekle flörtünden ayrılmış bir erkek eş değerde değil bence.
arada dağlar kadar fark vardır.....
eşinden bir erkek ayrıldı ama neden ayrıldı??? haklı da olabilir, haksızda..............

hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım.

Amin canim insallah. Bizimle isleri yok artik böyle insanlarin. (Allahimmm korusunnn ) Î llaki yolun sonunda " dogru erkegi" bulucaz dimi:)

Allah razi olsun. Alakami kesmis durumdayim zaten. Evlenip bosanmasi zoruma gitti fakat olmus yapcak birsey yok dedim. Zoruma giden bundan sonradina bukadar olumsuz bakmasiydi! Gelecegim hatta su animin güvencesi yoktu ve bitti temelli sonunda. Ihtiyacim var ve tanismakta istiyorum onunla zaten, bakalim artik ne zaman:)

Cok ama cookkk haklisin!! Bunu beynimin bir kösesine kaydettim:))

cok dogru bir karar vermissin...her yerin iyisi de kotusu de vardir ama arada ikinizi de taniyan insanlarin olmasi cok guven verici ve artilari olan bir durum...sen bir tanis bakalim bazen insan paylastikca da asik olabiliyor hic ummadigin bir insanla yasananlar bide bakiyosun ki seni asik etmis oluyor...:) umarim cok olumlu gelismeler yasarsin:)))

umarim:) bende o insanlara güvenerekten cikiyorum bu yola. Umarim karsilikli duygular yasanir busefer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…