Kötü bir geçmiş ve sonrası....

Mademoiselle_35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
46
0
16
Almanya
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katilmis bulunmaktayim. Kisaca özet geceyim kendim hakkinda. Ben almanyada yasiyorum, 22 yasinda bir ögrenciyim:) KK kulübünü cok seviyorum, insanlarin burda birbirlerine samimice yardim etmeleri, fikirde bulunmalari hatta elestiri yapmalari güzel birsey. Bende bunlara dayanaraktan, sizin icin belki büyük olmayabilir, ancak benim icin büyük beni huzursuz eden derdimi paylasmak istiyorum. Fikir verenden, yardimci olacak olanlardan simdiden Allah razi olsun.... Yaklasik 4 aydir birisiyle görüsüyorum. Aramizda 9 yas fark var. ( olabiliyor ne yazikki) calisma yogunlugundan dolayi cok fazla gorusemiyoruz ancak zaman oldugu zaman guzel vakit geciriyoruz birlikte. Gelelim benim en büyük sorunuma....... O zamaninda kötü bir evlilik gecirmis, cok hayal kirikligina ugramis ve kadinlara olan güveni sarsilmis durumda. Bana " su an istemesende ilerde evlenmeyi isteyeceksin, sana umut vermek istemiyorum bu yuzden" dedi. Bende " ben olmasam bile diyelim baskasiyla tanistin onunlada mi ömür gecirmeyeceksin hep yalniz mi kalicaksin " dedim o da hyr isterse dunyanin en iyi kizi olsun yapamam filan dedi. Fazlasiyla durust bir insan hic lafini esirgemez direk insanin yizune vurur iyisiyle kotusuyle bu yuzden beni kirabilecegini soyluyor her ne kadar arkasindan soyledigine pisman olup vicdana geldigini soylesede.... Bende bana git ozaman dedim yoksa sana baglanirim seni severim sonra daha zor olur benim icin dedim ama soylemedi hicbirsey cunku kendiside bilmiyor ilerde ne olacak ne yapacak.. Ben ne kadar bir karara varmam lazim gidisatla ilgili desemde birsey soylemedi onun icin son sozu ona biraktim dusunsun diye. Birsey duymayana kadar susmayi karar verdim. Ya devam etmek isteyip evlilige ters bakarsa? O zaman birlikte olmanin bir anlami olmazki benim icin evlilik yoksa sonunda! Bir yandan aile dostlarim benim mutlulugum icin baska nasip dusunuyor benim evet dememi bekliyorlar tanismak icin. Zamaninda evet demedim ( o da baska bir nasibimdi aile buyuk benide sayip severler allah razi olsun) ve cok yanlis bir insana kapildim korkuyorum yine ayni sona dusmektende.. Ailem nasibimle tanismamdan yana. Neden insan kendi sectigiyle ilgili bukdar kararsiz kalirki? Benleyken mutlu oldugunu soyluyor ya gecmis ne olacak? Bir yandan olmassa bu is busefer belki her iki kisiyide kaybetmis olucam. Yanlis anlasilma olmasin gercekten elde bu kalirsa su olur degil hak ettigim hayati istiyorum sadece. Sasirmis durumdayim insallah beni anliyorsunuzdur. Kusura bakmayin biraz uzun oldu ancak icimi dokmek istedim siZlere... Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Hayirli aksamlar.

Sizin ilişkiniz ihtimaller ilişkisi olmuş
Karşınızda ki insan eğer aklıma eserse ya da ilerde belki evlenirim kısmında
Siz ise eğer benle evlenmeyecekse ayrılırım kısmında
Bambaşka şeyler düşünüyorsunuz.İhtimaller kuruyor onları bekliyorsunuzBu şekilde ilişki yürümez.

Umut vermek istemiyorum diye açıkça söylemiş karşındaki.
Kararsız kalacağın bir şey olmamalı.
Ya hayal kırıklığını göze alarak devam edeceksin bu ilişkiye ya da bitireceksin.

Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.... Bu insan yontulmasi lazim zamanla ki ben onun guvenini kazaniyim ancak basarabilirmiyim onun garantisi yok kendime guvensemde..

Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.... Bu insan yontulmasi lazim zamanla ki ben onun guvenini kazaniyim ancak basarabilirmiyim onun garantisi yok kendime guvensemde..

Senden yeterince etkilenmemiş, seni yeterince sevememiş bir insanın lafları bunlar.
Sen bu kişiyi asla değiştiremezsin.
Nice kadının hayatı, sevdikleri adamları değiştirme umuduyla harcanıp gidiyor.
Koskoca adam; kendi istemezse hiçbir şey olmaz. Üzerinde tesirin olamaz yani.
Boşuna uğraşmamalısın bence.
Ayrıca sonunda illa evlilik olmalı mantığı ile bir ilişkiye başlanmaz.
Hiçbir şeyin garantisi yoktur çünkü.
Sen bu yanardönerli şahıstan uzak dur en iyisi.
Durmazsan da tek taraflı aşkını yaşarsın ama acını da çekersin, sonra da belki pişman olursun.
Karar senin.

Yeterince sevmek istemiyor, severse yine hayal kirikligina ugrayacak diye dusunuyor Sınırlı sevgisinde yeri gelince kiskaniyor merak ediyor yazmadigim zaman yani oldugu kadar ilgisini cekiyorum. Zamanla fazlasi olabilir mi bilmiyorumki. Haklisin evlenilcek diye bir sey yok, duzenli bir iliskim olsa ona bile raziyim artik , evlilik sadece bir hayal..

Son düzenleme:

Evlilik neden hayal olsun. O kadar da umutsuz olma.
Doğru insan karşına çıkınca olur elbette.

Ben hala söylediklerinin bahane olduğunu düşünüyorum.
Yeri gelince kıskanması ve sen yazmadığında merak etmesi aşka, sevgiye bir gösterge olamaz asla.
Adam açık açık olmaz bu iş demiş zaten. Ama çok etkilendiğin için bir ışık görmek istiyorsun sen.
Haklısın tabii bu konuda.
Senin yerinde olan birçok insan aynısını yapar sanırım.

Sen devam etmeye kararlısın.
Et o zaman, şansını dene. Madem sevdin, dilediğini yap.
İçinde kalmasın.

hayır canım bunlar bahane, yok güveni yokmuş kadınlara yok hayal kırıklığı varmış aşık deil bu adam sana. inan bana aşık olsa seni kaybetmemek için elinden geleni yapardı hatta senin yaşın ona göre ufak normalde daha çok çabalaması lazımdı... bak kabullenmek zor senin için sende bahaneler üretiyosun güvenini kazanmama lazım diye... yıllar önce benzer durumu yaşadım . bana sevgilim hazır deilim, güvenemiyorum kimseye, ilerisi için umut veremem dedi. ha seviyorum da diyordu. ayrıldık bir yıl sonra biriyle nişanlandı evlendi. demekki istediği aradığı kapılacağı kişi ben deilmişim.

Gonul eglendiriyor ve ne istedigini biliyor
Eminim benim eski esimde kizlara bunu soyluyor sebebi guvenini sarsmam degil aksine ben aldatildim hemde okkali bi cok kisiden daha dikenli gecmisim demekki guven degil sorun
Zaten sorun evliligin ona gore olmamasi
hic ugrasma hem 9 yas buyuk hem neyi istemedigini biliyosun cabalayacagin bisey yok ortada

Ay buarada eksik yazmisim ben ihanete ugradim yani ugramisim 3 sene sonunda ogrendim 2.5 sene sonrada evlendim yani buna dayanarak sorun guven degil

Gecmiste olanin cezasi benden kesilsin istemiyorum zaten. Aslinda bakarsaniz gorucu usulu tanisacagim kisiye yogunlasmistim icten ice, cunku tarif edildiginde ayni benim gibi bir insanmis dedim aska ac! Romantik vs.. Teyzesi anlatti banada bunlari. Gelelim o'na... Bana ilk tanistizda soylrmis evlilik yaptigini ama uzerinde konusmak istememis herhalde bundan olsa gerek benim aklimdan cikmis unutmusum normalde ilgilendigim insanin detaylarinida unutmam. Bunu ogrendikten sonra okadar uzuldumki hem ona hem kendime ve bahsettigim kisi (gorusu usulu olan) ni ikincin plana attim..

"Ben sana ne dedim? Ne olursa olsun seni yalniz birakmicam bizimle olmasa bile." Bunu ona attigim rest mesajindan sonra soyledi. Arkadas mi kalicam optugum adamla birde? Adam gibi git dese ne olurdu ? Ben neleri atlattim oysa..

canım benim sevgilimde ilk zamanlar bana böyle dedi biz olmayız üzülme bosuna dedi ben vazgecmedim.cünkü beni tanımıyodu önyargıları vardı. ama sonra vakit gectikce tanıdı ve zamanla güvenini ve sevgisini kazandım.olmayacak bişi diiil.cok üzüldüm agladım cok cektirdi ama degdi sükür.ama iyi bir tart düsün derim hiçmi evliliği düsünmüyor yani.hiçmi evlenmeyecek.ne yani bi insan kötü cıktı diye sendemi kötüsün yani hani ilk esi kötüymüş ya.tamam korkması normal ama evliliğe uzak olması biraz düsündürücü.sen iyice tanı derim.yenimi ayrılmıs yani esinden

Kadınlara karşı güven problemi olsa seninle ilişki yaşamazdı.
Bu adam sadece evliliğin sorumluluklarını almak istemiyor.

Valla o an heycandan ve soktan emin degilim tam, bes yil olmus sanirim. Tekrar konusursam onunla ne zaman bittigini ve ne kadar surdugunu sorucam

Canım çok gencsin koca bir ömür var yasanicak sen hiç evlenmemissin ama o kötü bir evlilik geçirmiş heyecanlrni tüketmis senle evlense bile o hazrlik asamsinda sennle aynı duyguları paylasmiyacak kendi dengin birini bul derim.Hee evlenmiş ayrılmış kucumsemiyorum ama evlenmryi düşünmemesi bikkinligi senide yipratucak en güzel yaşlarını harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…