- Konu Sahibi Mademoiselle_35
-
Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.... Bu insan yontulmasi lazim zamanla ki ben onun guvenini kazaniyim ancak basarabilirmiyim onun garantisi yok kendime guvensemde..
Yeterince sevmek istemiyor, severse yine hayal kirikligina ugrayacak diye dusunuyor Sınırlı sevgisinde yeri gelince kiskaniyor merak ediyor yazmadigim zaman yani oldugu kadar ilgisini cekiyorum. Zamanla fazlasi olabilir mi bilmiyorumki. Haklisin evlenilcek diye bir sey yok, duzenli bir iliskim olsa ona bile raziyim artik , evlilik sadece bir hayal..Senden yeterince etkilenmemiş, seni yeterince sevememiş bir insanın lafları bunlar.
Sen bu kişiyi asla değiştiremezsin.
Nice kadının hayatı, sevdikleri adamları değiştirme umuduyla harcanıp gidiyor.
Koskoca adam; kendi istemezse hiçbir şey olmaz. Üzerinde tesirin olamaz yani.
Boşuna uğraşmamalısın bence.
Ayrıca sonunda illa evlilik olmalı mantığı ile bir ilişkiye başlanmaz.
Hiçbir şeyin garantisi yoktur çünkü.
Sen bu yanardönerli şahıstan uzak dur en iyisi.
Durmazsan da tek taraflı aşkını yaşarsın ama acını da çekersin, sonra da belki pişman olursun.
Karar senin.
Yeterince sevmek istemiyor, severse yine hayal kirikligina ugrayacak diye dusunuyor ki oylede. Sınırlı sevgisinde yeri gelince kiskaniyor merak ediyor yazmadigim zaman yani oldugu kadar ilgisini cekiyorum. Zamanla fazlasi olabilir mi bilmiyorumki. Haklisin evlenilcek diye bir sey yok, duzenli bir iliskim olsa ona bile raziyim artik , evlilik sadece bir hayal..
Öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.... Bu insan yontulmasi lazim zamanla ki ben onun guvenini kazaniyim ancak basarabilirmiyim onun garantisi yok kendime guvensemde..
Kadınlara karşı güven problemi olsa seninle ilişki yaşamazdı.
Bu adam sadece evliliğin sorumluluklarını almak istemiyor.
Kadınlara karşı güven problemi olsa seninle ilişki yaşamazdı.
Bu adam sadece evliliğin sorumluluklarını almak istemiyor.
canım benim sevgilimde ilk zamanlar bana böyle dedi biz olmayız üzülme bosuna dedi ben vazgecmedim.cünkü beni tanımıyodu önyargıları vardı. ama sonra vakit gectikce tanıdı ve zamanla güvenini ve sevgisini kazandım.olmayacak bişi diiil.cok üzüldüm agladım cok cektirdi ama degdi sükür.ama iyi bir tart düsün derim hiçmi evliliği düsünmüyor yani.hiçmi evlenmeyecek.ne yani bi insan kötü cıktı diye sendemi kötüsün yani hani ilk esi kötüymüş ya.tamam korkması normal ama evliliğe uzak olması biraz düsündürücü.sen iyice tanı derim.yenimi ayrılmıs yani esinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?