Kotu bir iliski, aldatma ve hakaret

Röntgenci, sapık ve üstelik boşanmamış bir adamla bile isteye ilişki yaşayıp gaz vermemizi mi bekliyorsun? Ben gaz veremiycem kusura bakma. Bu ilişki midemi bulandırdı

Ben şimdi çok iyi kızarım orada sıkıntı yokta banlanirim ona üzülürüm yani.Cunku konu maşallah ne ararsan var.Sapik röntgenci sadakatsiz erkek ayakları üzerinde duramayan devamlı asagilanip yine aynı adamla beraber olan ezik bir kadın...devam edeyim mi

Size bu durumlar gaz vermemisse biz ne yapabiliriz ki?

Avrupa'da yaşayıp bu kekolari başınıza niye sarıyorsunuz anlamadım anlamıyorum. Adamın elle tutulur tek olumlu özelliği yok. Size mi kaldı elin sorunlu psikopatini iyileştirmek, hazır düzgününü bulmak daha iyi değil mi? Ama yok ben değiştiririm, aşk çok mucizevidir bunlar 3. Sınıf romantik filmlerinin saçma sapan aforizmaları. Sevap kazanmak istiyorsanız bir sürü yetimhane var, huzur evi var, onlara şefkat gösterin hiç değilse ilgi doğru yere gider. Bir de konuyu göndermeden ne yazdık diye bir bakın. Of gözüm kanadı bir değil iki değil bu ne ya.

Adamda her türlü pislik var ama boşanma sebebi karısının onu aldatması demek ne güzel dalga gectiriyorsunuz aklınizla.
Daha boşanmamiş biriyle aynı evde yaşamaya başlayıp, ona kul köle olmanın mükâfatını almışsınız böylece. Başka kadınların fotoğraflarını telefonunda görüp devam ettiğinize göre mideniz oldukça geniş. Çokta şey yapmayın yani.

Okurken gözlerim kanadı.
Adam bulmuş senin gibi safını kim olsa bırakmaz kendinize saygınız yok mu ya sizin.
Gerekirse ac gezin kiranızı tek ödeyin ve evinizden ve hayatınızdan çıkarın bu embesili.

Ne anlıyorsunuz elin abaza tacizcisiyle beraber olmaktan merak ediyorum. Kafayı mı yediniz cidden?

Konunun tamamını okumadım bence gerek yok. Yani konuşmak sormak bile gereksiz karşınızda cinsi sapık var. Adam her daim aç . Niye şans veriyorsun. Acıma acıncak hale düşersin ne kadar doğru bir söz. Niye Soruyorsunuz ki. Eski eşi aldatmışmış. Ya bütün boşanan erkeklerin ortak kaderi böyle takılmayın

röntgenci sapık ruh hastası adam orda kalsın diye bir de emsal kararlara mı baktınız? keşke geri gönderilseydi. iğrenç midem bulandı. bir kadın bunları bile bile nasıl hala o adam içim uğraşır? allah akıl fikir versin size

Adamın bir suçu yok, kendini gayet açık ortaya koymuş, herşeyini sineye çeken sizsiniz, problem sizin kişiliğinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…