Kotu bir iliski, aldatma ve hakaret

Hatalarınıza boşanmamış biriyle birlikte yaşamaya başlayarak giriş yapmışsınız, kar topu misali büyüte büyüte devam etmişsiniz. Adam sapığın önde gidip, elinde bayrak sallayanı.

Yazim hatalari icin ozur dilerim, is yerindeyim burda farkli klavye kullaniyoruz.

Ne kadar farklı bir klavye kullanabilirsiniz ki Allah aşkına? Çince klavyede bile bu kadar hata yapılmaz yani.

Bosanma davasi acilinca sorun yapmadim ama haklisiniz tabii ki tamamen bastan hata, klavye + is yerinde hizlica yazdim ozur dilerim.

Ben oylesini hakediyormusum gibi dusundum Belki de. Bu yuzden istedim sizlerin mesajlarini bana guc Verdi.
Niye böylesini hakedesiniz ki? Böyle bir çirkinliği hakedecek ne yaptınız? Lütfen biraz kendi kıymetinizi bilin. Avrupa'da yaşıyorsunuz, gidip orda da bir hanzo (hem de en hanzosu abazası) buluyorsunuz.. Şaşılacak bişey yani. Yapmayın lütfen yazık.

Röntgençi fotoları babamın telefonunda bulsam (ki en çok sevdiğim insan babamdır) ilişkimiz büyük zedelenir, korkar çekinirdim.
Kaldı ki böyle bir adam için uğraşacağım.????
Sevgi de bir yere kadar.
Allah için böyle ruh hastası adamları başınıza çıkarmayın.
Öyle birşey mi gördün cümle aleme rezil et ki bir daha kimseye öyle birşey yapamasın.

Ya biliyor musunuz eskiden burada böyle şeyler okuduğumda çok üzülürdüm ve korkardım.
Başıma gelmesinden, benzer şeyler yaşamaktan.

Ama görüyorum ki bu tarz adamların yüzde %90ı zaten kendini en başta belli ediyor :)

Adam Röntgenci ve siz bunu öğrendiğiniz halde "Hemen avukat bulduk. Butun emsal davalari her gun inceledim, yardimci olabilecek herseyi yaptim." diyorsunuz. O an yapılacak teekk şey pılısını pırtısını poşete koyup adamı kapı önüne koymak. Neden bunu yapamıyorsunuz ya?

Size şişmansın o yüzden aldattım diyen adamı kiramı ödeyemem diye evde tutuyorsunuz.

Siz kendi kendinize kul köle olmayı adet edinmişsiniz zaten hala ne yapayım diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…