Kotu bir iliski, aldatma ve hakaret

Size uzulemedim.

Başka kadınların gizlice fotoğrafını çeken bir adamla nasıl birlikte olursunuz? Nasıl mideniz aldı aklım almıyor.Sevginizle iyi etme çabası tam saçmalık.Normal ilişki ,sevgi bu değildir bilginiz olsun.Her defasında bu igrencligi affetmeniz sizinde sıkıntılı olduğunuza işarettir.

yahu siz nasil bir hava soluyorsunuz? ya da biz hepimiz ayni oksijeni mi soluyoruz?

surada yaptigi hersey icin bes sayfa yazabilirim fakat kendimi bunun icin yorup bir de ustune ban yemek istemiyorum.

bir insan kendine bu kadar saygisizca davranan bir insan musveddesini nasil evinde tutabilir ya?

s.carim onun verecegi kiraya ya! allah’in sapigi!
yolda goren adam sanir bu dumbugu ama gel gor ki, kendi yedigi boka karsisindaki kadinin fiziksel ozelliklerinden tuy dikmeye calisan bir mahlukat!

avrupa’da yasiyorum diyorsunuz, azicik aklinizi basiniza alin ya. bu kadar mi yokluktasiniz allah askina?

tacizci ruh hastasi pislik.
Yaptigi gizli cekim ortaya ciksa yasadigi ulkede basina acilacak islerden haberi var mi bilmem de siz baska kadinlarin tacize ugramasina goz yummussunuz, basiniza gelenleri hic sallayamadim valla kusura bakmayin. tencere kapak super iliski devam.

Ben böyle konularda aşırı sinirleniyorum. Elâlemin kadınlarının fotoğraflarını onun cep telefonunda gördüğünüz an, rezil rüsva edip tekmeyi basmanız gerekirdi. Tacizci sapık, pislik herif. Hatta silseydiniz keşke, belki şantaj falan yapıyordur, kadınlar eski sevgilileri karısı falan mı?

Bundan sonra yaşanan her türlü iğrençliği zaten normal karşılamanız gerekir, aldatır da, başkasını taciz de eder, size söver de hatta döver de. Kısaca her türlü pislik beklenir. Anlamadığım erkek neslinin kökü mü kurudu ne bu devamlı affetme ve başa dönme sirkülasyonu? Hayır iğrenmiyor musunuz, nasıl devam ediyorsunuz? Bebek gibi baktımlar unuttumlar, iyi nane yediniz. Sizin kendinize saygınız yok adamın neden olsun?

deli misin yaaaaaa

ay kafayi yicem

bi de bakiyorsun yemek yapiyorsun

acil bir psikologa gitmen lazim

adama da tekmeyi bas her yerden engelle

o seni birakmaz ama, senin gibi safini bulmus kacirir mi

Böylesi karaktersizin arkasından sanki dünyada tek erkek oymuş gibi koşup kendini değersiz edecek kadar sizde karaktersizsiniz benim gözümde.( kusura bakmayın)

Kendine layik gordugun iliski ve muamele buysa devam et.

Size inanamıyorum.. Yazdıklarınızdan İngilterede olduğunuzu tahmin ediyorum. Polise gidin şikayet edin bu sapık herifi. Biraz korksun.
Kendinize değer vermiyorsunuz bunu farkındasınız değil mi? Adama onu sevdiğiniz için değil, bu kadar sevilmeye muhtaç olduğunuz için "bebek gibi" bakıyorsunuz. Biraz öz sevgi?

Bazen cidden insan hakettiğini yaşiyor. Bu da o durumlardan biri.

Niye bulduğunuz sacma sapan sorunlu adamlari "ben iyişletiririm, ben duzeltirim" kafasina giriyorsunuz? Nasıl bir ego tatmini sağlayacakti size bu?

Bazen cidden insan hakettiğini yaşiyor. Bu da o durumlardan biri.

Niye bulduğunuz sacma sapan sorunlu adamlari "ben iyişletiririm, ben duzeltirim" kafasina giriyorsunuz? Nasıl bir ego tatmini sağlayacakti size bu?
Kendinle lades gibi düşünün. Bir adım sonrasında olacak, ben bunu başarırım, bi de bu olayı düzelteyim başaracağım, adam olacak hırsı.

Sonra döndüm bi, adam olsa ne olur olmasa ne olur. Senelerce o hırs haliyle kendimi paraladım. Onlarca hastalık, maddi manevi yük + çevremdeki insanlara verdiğim zarar kaldı elimde.

Konu sahibi, kendine gel. Cidden. Senin yerinde olmak için delirirdi birçok insan. Ben dahil. Kira mira bahane, adın gibi biliyorsun bunu.

Sapık bıradamı sevme.Gızlı baska kadınların resmını cekmek ne ya .Hayvan herıf

Direk ayrıl, kaç kurtar kendini.
Röntgenci sapık, aldatıyor, evliyken ilişkiye başlamış, sana küfür etmiş off off bunların her biri ayrılık sebebi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…