- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Ben de hangi kafayla ciddiye aldığımı düşünüyorum... Sanırım hayatımda "manyak,pislik,deli" gibi laflara bile tahammül edemediğim için o çok ağır geldi. Ama dediginiz gibi yapacagim. İnsallah barisir benimle ufaklikÖzür dilemelisiniz, ancak anneanne filan değil, çocuğun kendisinden ve insanların bu şekilde anlaştığının, hatalarını telafi ettiğinin altını çizecek örneklikte. Yaptığınızın doğru olmadığını, o küfürlere çok üzülüp sinirlenip böyle davrandığınızı açıklayıp, karşılığında bir ufak özür de siz alarak barışın-anlaşın minikle. O çocuk için yapabileceğiniz en güzel şey olur bu.
Yaptığınız kesinlikle doğru değil. Bu belki arkadaşları arası safça bir kabul gösterisi, belki ailesinin terbiye eksikliği; ancak elalemin çocuğuna vurmaya sebep değil. 6 yaşındaki bi tipten bahsediyoruz, söylediği lafa en fazla "Ağzın çirkin oldu ıyy öğğ ne pis oldu ağzının içi ayy" diyerek gülünür. Ciddiye alınası bir tarafı yok. :))
Ben de hangi kafayla ciddiye aldığımı düşünüyorum... Sanırım hayatımda "manyak,pislik,deli" gibi laflara bile tahammül edemediğim için o çok ağır geldi. Ama dediginiz gibi yapacagim. İnsallah barisir benimle ufaklik
Ben de öyle düşünüyordum da biri kafanıza tükürüp o... diye tekrarlasa sanırım siz de sinirlenirdiniz. Ve evet haksızım çocukla güzellikle konuşup halledeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?