kötü biri olduğum için çocuğum olmuyormuş:((((((((((((((((((

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
çok kötüyüm.....bugün öz ablamdan bu lafı yedim.tartıştık biraz.....ve bana dedi ki"iyi olsaydın Allah sana çocuk verirdi.kötü olduğun için çocuğun olmuyor" dedi......ağlamaktan halsiz düştüm....çok kötüyüm.

yaaa ne alakası var
tövbe tövbeee insanlar niye böyle yaa
ablanız da çocukla sınanırsa görür o zaman o nasıl laftır öyle..

canım benim ağlanırmı bu lafa bu kadar... Belliki ablan bu dünyanın sınav dünyası olduğunu unutmuş... Böyle mantık dışı bi cümle için kendini paralaman hata

aaaa alah alah tivbe tovbe tvye baksin kqc insan varkotuluk yapan onlar kotu asil olan kurban oldugum allahim ol dedimi oluverio.cocugunun olup olmamasinin kotulukle kiyaslamasi cok kotu bir kotuluk olmus yani allah sana tez zamanda evlat nasip etsin canim annelik cok guzel bir duygu allah olamayan herkese o duyguyu yasatsin

ablanızın ağzından çıkanı kulağı duymamıştır ve umarım çok pişmandır şimdi..

sizi en hassas noktanızdan yakalamak istemiş anlaşılan. çok büyük terbiyesizlik ve günah... Allah onu evladıyla imtihan ederse kendini hangi katagoriye koyacakmış?
Allah sana hayırlı evlatlar versin göz aydınlığın olsun inş. öyle derler büyükler :)

engelleme listesine aldm.3 kez aradı açmadım.annemle de tartştm. bilmiyorum çok acıyo canım: (((

3 yıllık evliyim. 4.yıla grcez kasımda.3 yıldır hastanelerden çıkmadm ama olmadı: ( o kadar zor bi sınav ki.çevremin imalarından yakınlarımn sözlernden bıktm bıktm bıktm

Reactions: mbz
özüntümü duygularımı dökmeye kelimeler bulamıyorum

yok artık. Ne alakası var. Bence çok büyük günaha girmiş ablanız. Çocuğu olanlar hep iyi insanlar mı...

O ablana söyle de çocukları olup da evlatlarına kötülük yapan nice kötü anne-baba var...
Bu bir imtihan kimini evlatla kimini evlatsızlıkla sınar Allahımız kimini varlıkla kimisini yoklukla sınadığı gibi...
Kimini sağlıkla kimini hastalıkla sınadığı gibi...
Ablanız kendi özelliğini belirtmiş kendisi iyi olsaydı kardeşine bu sözleri sarfetmezdi...
Bu zamanda evlat sahibi olmamak olanlara göre büyük şans o kadar zor ki çocuk yetiştirmek hele ki yetişkin çağa geldiklerinde ahh... bir bilsen...

Allahım diyorum,hayırlsnı nasip et dyrm.....

Ah canım benim Allah gönlündekini versin inşallah.hepimiz duyduk o lafları ben 9 sene kötü bir insan miydim da çocuğum olmadı. Sonra iyi insan oldum da mı çocuğum oldu. Ablan bilse bunun nasıl tarifi imkansız bir acı olduğunu söylemezdi.Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin. Kendini inandır bebeğin olacağına inşallah çok güzel evlatlar yetiştireceksin. Tabi ki her şeyin hayırlısı. Ama bu aşk gönle bir düştü mü söz geçiremiyorsun ki. Seni çok iyi anlıyorum.

içimdekleri hissederk yazmşsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…