Kötü enerji mi

nastygorl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
118
57
98
Merhaba, burda birkaç konuya cevap yazmış, sürecimi anlatmıştım. 1,5 senelik evliliğe giden bir ilişkim vardı fakat karşı taraf kişilik bozukluğu olan (tedavi görmüş duygu durum bozukluğu denmiş) aşırı negatif, öfke problemli, üstümde hakimiyet kurmuş bir insandı. Her şeyde kızacak bişey bulan, bir negatif enerji yumağıydı. Sakinleştirici kullanmadığında çok kötü bi insana dönüşürdü.

Bu insandan geçen hafta perşembe ayrıldım. Ayrılırken de açıkcası kırıcı şeyler söyledim “zehirli birisisin, senden rahatsızım, sıkıntılısın” gibi şeyler ve ayrıldık.

O gece 3 gibi evi su bastı, bütün salon, hol, odalar su içindeydi. Parkeler mobilyalar mahvoldu. Su arıtıcımız bozuldu. Kaç gündür evin için sürekli neye elimi atsam kırılmaya başladı. İlk günler bi şey hissetmiyordum ama iki gündür geceleri kötü hissetmeye başladım. Acaba çok mu kırıcı konuşup etkiledim ve onun o kötü enerjini hissetmeye başladım diye düşünür oldum. İnançlı biriyimdir bu arada. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum, bu negatif insanların etkilerinden tamamen nasıl kurtuluruz sizce? teşekkür ederim cevaplar için şimdiden.

Not: bu insana ait ne varsa temizledim telefonumdan evimden, aldığı bi kaç değerli eşya vardı onları istemedi onlar duruyor bi tek.

Basiniz agridiginda da nazar degdigine falan mi inaniyorsunuz peki? Hepsi rast gelmis sadece bi insan enerjisiyle nasil evinize su bastirabilir ki?

Bu arada ben de inanirim. Ama siz her olani kendinize baglamissiniz. Bu kadar onemli gormeyin kendinizi eminim karsinizdaki insan iki kızıp hayatina devam ediyordur

teşekkürler yorumlarınız için. Karşımdaki insan psikolojisi bozuk olduğundan normal bi ayrılık süreci değildi, kırıcı şeyler söylediğim için de beddualar hakaretler duydum. O sebeple buna yoruyorum. Sen yoluna ben yoluma gibi olmadı. Tam anlamıyla ondan kurtulamadığım için de hala o negatiflik bende kalmış gibi hissediyorum.

Sakarlığına denk gelmiştir ya, her kötü söylediğimizin enerjisini çekseydik ohoooo.

hayazhakis ‘ın dediği gibi beyaz sirke enerjiyi kırıyor derler, ben beyaz sirke kullanırım hemen her yerin temizliğinde

Bizim evde de öyle oluyor bir şey bozulmaya başlayınca üst üste birkaç şey daha bozuluyor. Hatta diyoruz bu ay birsürü şeyi tamir ettirdik çok para gitti diye. Herkesin yaşadığı bir şey. Kötü şeyler bazen üst üste gelir. Kötü enerjiyle falan alakası yok.

Kötü enerjiye ben de çok inanırım ama enerjinin tesiri genellikle etkilenen kişinin üstüne rehavet basması, esnemesi, kalp çarpıntısı şeklinde olur. Bu biraz tesadüf gibi geldi. Bir de itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı lafı var tabii.

Valla kaç gündür eve girenin haddi hesabı yok, sigortacılar ustalar. Bütün evin parkeleri, masa ayakları, kapı kasaları değişecek hepsi bitsin bi güzel beyaz sirkeyle evi sileyim

Üst üste gelince yormadan edemedim acaba ona söylediğim laflar çok mu kırıcıydı, bedduaları mı tutuyor diye. Ama valla dediğiniz gibi bizi her kıranın da başına bişeyler gelseydi ohooooo

kırıcıydı, bedduaları mı tutuyor diye. Ama valla dediğiniz gibi bizi her kıranın da başına bişeyler gelseydi ohooooo
Benim başıma sizin yaşadığınız tarzda bir olay gelmedi. Manevi olarak beni kırdıklarında maddi yönden çıkacağını düşünüyor muyum. Açıkçası böyle olacağını düşünmüyorum.
Ben birebir olarak yaşadım birkaç kez. Mesela her rahatsızlandığında yardımına koştuğum bir tanıdık ben çok sıkışınca "Ben memleketteyim diye oğlum kaç gündür yemek yiyemiyor, aç geliyor işten. Benim ev toplamam ve yemek yapmak lazım." dedi ve gelmek istemedi benimle hastaneye. Günü birlik sabah gelip akşam eve dönmek için. Ve tetkik anesteziliydi mecburdum yani refakatçi bulundurmaya. Tamam dedim kapattım telefonu. Bir daha da zorunlu olmadıkça konuşmadım bile. Bu ayın başında telefon açtı "La Vie ben çok rahatsızlandım kimse yoktu sen neredeydin? Çok düşüncesizsin!" diye bağırdı. Hmm öyle mi ya dedim içimden...

Sirkeli su ile evi temizlemek, havalandırmak, adaçayı tütsüsü, sadaka verirken ikinizin iyiliği için niyet edip vermek(bu çok önemli) son olarak bakara suresini temizliği yaparken YouTube vs. sesi açık olup baştan sona evde dinlemek mümkünse okumak.

Bende ayni seyleri yazacaktim ilave defne yaprağı yakmasi

Herşey bir bakış açısı birde şöyle düşünün '2 hanemden evimden ve hayatımdan çıkması gereken tüm pislik ve zehir çıkıyor akıyor ve gidiyor..''
Hiç bu kafalara girip kendinizi üzmeyin kimler kimler ne haltlar yiyip kalpler kırıyorda hala gayet yerindeler. Sizin kendisine bunları demeniz de çok iyi olmuş en azından bi b*k olmadığı yüzüne çarpmış oldu.

sadaka verirken ikimizin iyiliği için vermek gerekir miymiş? bunu bilmiyordum. dediklerinizi deneyeceğim hanımlar❤ sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…