:)))) ben inanırım böyle şeylere. Yarın deneyeceğim. Teşekkür ederimşimdi seri beğenmedimler gelir ama yazayım içinix rahat edecekse evi sirkeli suyla silin bi de adaçayı tütsü yakın bütün camları açıp kötü enerji falan kalmaz
çok güzel niyetO degerli esyalari satin ve hayir yapin mesela kedi kopek mamasi alip dagitin niyet ederek
Benim başıma sizin yaşadığınız tarzda bir olay gelmedi. Manevi olarak beni kırdıklarında maddi yönden çıkacağını düşünüyor muyum. Açıkçası böyle olacağını düşünmüyorum.kırıcıydı, bedduaları mı tutuyor diye. Ama valla dediğiniz gibi bizi her kıranın da başına bişeyler gelseydi ohooooo
Bende ayni seyleri yazacaktimSirkeli su ile evi temizlemek, havalandırmak, adaçayı tütsüsü, sadaka verirken ikinizin iyiliği için niyet edip vermek(bu çok önemli) son olarak bakara suresini temizliği yaparken YouTube vs. sesi açık olup baştan sona evde dinlemek mümkünse okumak.
Herşey bir bakış açısı birde şöyle düşünün '2 hanemden evimden ve hayatımdan çıkması gereken tüm pislik ve zehir çıkıyor akıyor ve gidiyor..''Merhaba, burda birkaç konuya cevap yazmış, sürecimi anlatmıştım. 1,5 senelik evliliğe giden bir ilişkim vardı fakat karşı taraf kişilik bozukluğu olan (tedavi görmüş duygu durum bozukluğu denmiş) aşırı negatif, öfke problemli, üstümde hakimiyet kurmuş bir insandı. Her şeyde kızacak bişey bulan, bir negatif enerji yumağıydı. Sakinleştirici kullanmadığında çok kötü bi insana dönüşürdü.
Bu insandan geçen hafta perşembe ayrıldım. Ayrılırken de açıkcası kırıcı şeyler söyledim “zehirli birisisin, senden rahatsızım, sıkıntılısın” gibi şeyler ve ayrıldık.
O gece 3 gibi evi su bastı, bütün salon, hol, odalar su içindeydi. Parkeler mobilyalar mahvoldu. Su arıtıcımız bozuldu. Kaç gündür evin için sürekli neye elimi atsam kırılmaya başladı. İlk günler bi şey hissetmiyordum ama iki gündür geceleri kötü hissetmeye başladım. Acaba çok mu kırıcı konuşup etkiledim ve onun o kötü enerjini hissetmeye başladım diye düşünür oldum. İnançlı biriyimdir bu arada. Ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum, bu negatif insanların etkilerinden tamamen nasıl kurtuluruz sizce? teşekkür ederim cevaplar için şimdiden.
Not: bu insana ait ne varsa temizledim telefonumdan evimden, aldığı bi kaç değerli eşya vardı onları istemedi onlar duruyor bi tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?