A ayhu Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 288 0 0 44 Ankara 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #21 eyyam .!.: ah eyyam ah... burayı özellikle takip ediyorum.acaba nasıl eşler var diye? ve inanır mısın benim eşimde hiçbiri yok.sanırım o kanatsız bir melek ama ben... yine saldırılara uğruyacağım biliyorum ama böyle bir eş sıkıcı oluyor (( gerçekten mi:):)yani bu özelliklerden en azbiri olsa daha azmı sıkıcı olacak:))yani insanın elinde olmayanlar daha kötü de olsa cazip mi geliyo ne:):) Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama ne bileyim daha az sıkıcı olurdu gibi..
eyyam .!.: ah eyyam ah... burayı özellikle takip ediyorum.acaba nasıl eşler var diye? ve inanır mısın benim eşimde hiçbiri yok.sanırım o kanatsız bir melek ama ben... yine saldırılara uğruyacağım biliyorum ama böyle bir eş sıkıcı oluyor (( gerçekten mi:):)yani bu özelliklerden en azbiri olsa daha azmı sıkıcı olacak:))yani insanın elinde olmayanlar daha kötü de olsa cazip mi geliyo ne:):) Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama ne bileyim daha az sıkıcı olurdu gibi..
KiymiziAba Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 5.810 9 156 Diğer 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #22 şunların hepsini bi maddelesek genç kızlara örnek olsa olmaz mı ya :lepi: başlık "evlenilecek adaylarda bulunmaması gereken nitelikler" ama sanki saydıklarınızın büyük bir kısmı yaşanmadan anlaşılmaycak şeylerakannehir
şunların hepsini bi maddelesek genç kızlara örnek olsa olmaz mı ya :lepi: başlık "evlenilecek adaylarda bulunmaması gereken nitelikler" ama sanki saydıklarınızın büyük bir kısmı yaşanmadan anlaşılmaycak şeylerakannehir
gizzem Nirvana Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 2.677 1.732 723 İstanbul 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #23 en kötü sevgili tabiricaizse öküz gibi davranan sevgilidir
O OltadakiZil Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2008 1.224 204 123 39 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #24 bencede sorumluluk sahibi olmayan.. yanındaki kişiyi taşıyamayan... herşeyi karşı taraftan bekleyen insan modeli beni çıldırtır.......
bencede sorumluluk sahibi olmayan.. yanındaki kişiyi taşıyamayan... herşeyi karşı taraftan bekleyen insan modeli beni çıldırtır.......
masumum Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2009 2.535 19 158 Diğer 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #25 Bana görede en kötü koca sorumsuz, dengesiz, bencil, yalancı, küfürbaz, saygısız insandır. Zamanla böyle bir insanla yaşamak kabusa dönüşür.
Bana görede en kötü koca sorumsuz, dengesiz, bencil, yalancı, küfürbaz, saygısız insandır. Zamanla böyle bir insanla yaşamak kabusa dönüşür.
E eflatun1981 Ziyaretçi 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eyyam #26 kötü eş işte benim ki şiddet var saygısızlık var vurdumduymazlık var bencillik var sorumsuzluk var