Görüyorlar hatta iyi bir kurumdan da var. Torpil olduğunu pek zannetmiyorum. Ama beni almazlar artıkSertifikalarından bahsetmesen de sistemden görmüyorlar mı
Torpil var mı bu işlerde, varsa kendini hiç üzme
Torpilli cahiller ülkesi olduk
Yazılı yok. Kontenjan da tam olarak belli değilmiş. Gerçekten beğendikleri öğrencileri alıyorlar sanırım. Ama ben yapamadim...Kabul edilebilmeniz için hem sözlü hem de yazılı sınavdan geçer not almanız gerekiyor. Kontenjanı çoksa girme şansınız artar amcak kısıtlı kontenjanda elbette daha yüksek puan alanlara öncelik verilecektir.
Olabilir.Karsi tarafın nasıl gördüğünü bilemezsiniz.Bugün ilk defa mülakata girdim. Ama çok heyecanlandım. Okurken staj vs yaptım sertifika aldım ama hiçbirinden bahsemedim. Halbuki basvururken sisteme de yazmistimResmen tıkandım. Sizce rezil olmuş muyumdur? Çok kötüydüm çünkü. Hocalarım referans mektubuna çok güzel şeyler yazdılar. Hatta çalışmak istediğim hocayla da tanıştım. Ama puanlarim çok iyi değil maalesef. O yüzden hiç şansımın olduğunu düşünmüyorum. Mülakatı kötü geçip kabul alan oldu mu? Benim şansım sıfır bence.
Bugün ilk defa mülakata girdim. Ama çok heyecanlandım. Okurken staj vs yaptım sertifika aldım ama hiçbirinden bahsemedim. Halbuki basvururken sisteme de yazmistimResmen tıkandım. Sizce rezil olmuş muyumdur? Çok kötüydüm çünkü. Hocalarım referans mektubuna çok güzel şeyler yazdılar. Hatta çalışmak istediğim hocayla da tanıştım. Ama puanlarim çok iyi değil maalesef. O yüzden hiç şansımın olduğunu düşünmüyorum. Mülakatı kötü geçip kabul alan oldu mu? Benim şansım sıfır bence.
Kabul alma ihtimalin var mı diyorsunuz yani?Olabilir.Karsi tarafın nasıl gördüğünü bilemezsiniz.
Hayır farklı okuldan gelip alınanlar da var. Ben mezunları gorustum. Taşrada okuyup alınan bile var. Ama mülakatta kendimi daha iyi ifade edebilseydim her şey daha kolay olacaktı.Mezun olduğun üniversite değilse başvurduğun yer şansın zaten düşük. Senin başarısızlığın değil. Genelde yükseğe bildikleri öğrencileri alırlar hocalar.
Sizin anlatiminizla dinliyoruz.rakipler nasıldı vs vs bir sürü değişken var.konu ne olursa olsun zor ama artık yapabileceğinizi yapmışsınız akışına bırakın.15 güne açıklanır herhalde, alın kahvenizi icin.orasi olmazsa da başka alternatifler var.fazla takmayinKabul alma ihtimalin var mı diyorsunuz yani?
Bende panik atak var. Tam bitti diyorum tekrar başlıyorKötü bir deneyim olmuş , bunu bir tecrube olarak görün,soğukkanlı olmak iyidir ama bunu başaranların yüzdesi çok düşüktür.Her normal insan gibi paniklemişsiniz bu olaya takılı kalırsanız sonraki görüşmeleride berbat edersiniz sakinleşin....
Öyle evet. Umut etmeden sonuçları bekleyeceğim. Ama beni almazlar ondan eminim artık.Sizin anlatiminizla dinliyoruz.rakipler nasıldı vs vs bir sürü değişken var.konu ne olursa olsun zor ama artık yapabileceğinizi yapmışsınız akışına bırakın.15 güne açıklanır herhalde, alın kahvenizi icin.orasi olmazsa da başka alternatifler var.fazla takmayin
Yazılı olmadan nasıl yapıyorlar bilemedim.Yazılı yok. Kontenjan da tam olarak belli değilmiş. Gerçekten beğendikleri öğrencileri alıyorlar sanırım. Ama ben yapamadim...
O da kötü bir deneyim olmuşÖnemli değil hayırlısı olsun, rezil olduğum anlar çok..
bir kere Covid zamanlarıydı sanırım sonrası ama online dersler ve mülakatlar hala yoğunluktaydı, ama yüksek lisans mülakatı başka şehirde ve başvuranlarla irtibattayız zaten 2 kişi alacaklar 2 kişi gidecektik 3. kişi ben gideceğim dediğim için gitmekten vazgeçti benim ortalamam yüksek diye sonra ertesi gün bir kar yağıyo ne eşim ne babam beni götürmek istemedi o havada 3 saatlik yol ve sabaha karşı karanlıktı sonra ben aradım ve gelemeyeceğimi söyledim ve diğer gelemeyen arkadaşı da aradılar online mülakata çevirdiler. Sonra benim gelemediğime zaten sinirlenmişlerdi bi de üstüne eşim ve babam izin vermedi gibi bi cümle kullandım diye beni almadılar ve baya gülüp dalga geçildi ve diğer kişiyi almışlardı
Sürpriz olsa bari. Ey hayat şaşırt beniOlan olmuş artık üzülme. Böyle şeyler hep tecrübe. Bir dahaki başvuruda ne yapacağını, ne yapmayacağını biliyorsun en azından. Bu işler pek belli olmuyor bir sürpriz de olabilir.
Belki de belli olmaz alırlar, heyecan yaptığını anlayıp durumu olumlu karşılayanlar da oluyorO da kötü bir deneyim olmuşKendini tanıt sorusunda tıkandım. Ama okulu neden tercih ettiğime dair vs vs bir şeyler açıkladım. Yalnız çok heyecan yaptım. Bir de çalışmak istediğim dekan olan hoca da "Biz daha önceden tanismistik" dedi. Referans mektuplarım da iyi ama işte kendimi daha iyi tanitabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?