Kötü günlerimde sürekli arayan Soran ama iyi günlerimde pek aramayan insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teyzeniz ne kadar haklıymış geri durmakla.

Demin eşiniz için ne kadar basit düşünüyor demiştim ama adamdan özür diliyorum. Siz tam birbirinizin kalemisiniz.
Bu ne saçmalık. Hayatı böyle mi görüyorsunuz cidden? Mutluluğun yolunun maddiyata dayandığını düşünüyorsanız daha çok konular açarsınız burda. Böyle bir zihniyet sizi anca huzursuz yapar, kaosa sürükler. Biraz iç dünyanızı zenginleştirin. Herkes dünyaya eşit şartlarda da mı geliyor? Allah sizi zengin yaptı diye şanslı değilsiniz. Bu hayat bir sınavdır. Siz de böyle tepeden bakan bir yaklaşıma sergilediğiniz müddetçe bu sınavda kaybetmeye mahkumsunuz.

Belki maddi durumlari musait degildir, belkide siz sorunlarinizi anlattiginiz icin evinizin huzursuz bir ortam oldugunu düşünüp rahatsiz etmeyeyim diye gelmiyordur.

Allah aşkına bahsettiğiniz kadar para varsa gidin bir yerlerden birilerinden adabı muaşeret, okuma yazma diksiyon ne bileyim yol yordam dersi falan alın, yine tam olmaz ama az buçuk bir şeyler olur belki.

Bir de bu kadar gelir varsa pazarı marketi niye siz yapıyorsunuz yok mu evde bir yardımcı?

Onur Buldu ve eşiyle Bülent Traş’ın kliniğinde karşılaştık. O kadar zarif insanlar ki Ünlülerde olur ya “herkes beni tanıyor, herkes bana bakıyor egosu” Asla yok. Sessiz sessiz sıralarını beklediler. Bir de Onur Buldu eşine o kadar aşık belli ki gözlerinin içine bakıyor Resmi görmüşken söyleyeyim dedim.

Kafayı taktın teyzene ya sabırrrr.

Konu sahibi asla boşanmam diyerek şuan kader çizgilerinizi etkilediniz. Evet mal mülk ev araba aldı ama Allah göstermesin bir anda herşey tepetaklak olabilir ne oldum değil ne olacağım demelisniz . Bu büyük konuşmalarınız başınıza iş açabilir dikkatli olun bakın ne güzel maddi derdiniz yok huzur bulun şakinleşin anlatmayın böyle herkese kıyaslamayın insanları herkes neler yaşıyor bilemezsiniz. Güvenme malına bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter demişler. Otobüste giden kadınlara neden zengin koca bulamamışlar diyorsunuz çok ayıp bir cümle. Siz zengin koca buldunuz diye aferin mi dememizi bekliyorsunuz nerden biliyorsunuz eşinizin hep sağlıklı olacağını? Ya da size en büyük yanlışları yapıp size bu hayatı zindan edeceğini tüm bunlara nasıl güveniyorsunuz da bu büyük lafları edebiliyorsunuz yaşınız daha küçük diye tahmin ediyorum bu yüzden abla olarak tavsiye olarak alın bu cümleleri tarzınızı değiştirin bir hanımefendiye yakışmıyor bu cümleler

Ay ne guzel. Hic reelde gormedim ama bana da cok komplekssiz, dogal bir insan gibi geliyor.

Eski bir sevgilim kendisine benzedigi icin bir donem kendi kendime uyuz olmustum ama gecti, affettim Onur Bey'i

Anlaşıldı bu topikte kapatılacak, yalnız yorumculara naçizane tavsiyemdir, ünlü insanların hayatlarına ilginiz olabilir, magazini de seviyor olabilirsiniz ama özel hayatlarına saygı duyun lütfen ve belki çevrelerinden bile gizledikleri detayları sitede paylaşmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…