O zaman o kadar ufak kavgaları da teyzeye anlatmayın.Anlatamıyormuyum sadece bazen öfkelendiği zaman evden gitmek istiyor evi üç gün beş gün terk etmiyor bir kaç saat gidiyor rahatlamak için o gün gidiyor ve ben de panik atak bir insan olduğum için teyzemi arayıp dertleştim Eşim günlerce evi terk eden bir eş değil Allaha şükür çok da iyi bir eş bazı sorunlarımız oluyor evet hayat böyledir inişli çıkışlı tutku varsa kavgada var… Ben buraya onunla ilgili En ufak bir şey anlatmadım bile nasıl böyle yargılı konuşabiliyorsunuz? Benim burada eşimle kavga ettim mağdurum diyen kadınlarla karıştırmayın lütfen eşimle ufak tefek kavgalarımı paylaştım cümlesinden neler algıladınız eşim iyi bir eştir sağ olsun bana hayatımın içinde o kadar faydası dokundu ki istediğim bütün hayallerimi onunla gerçekleştirdim onun sayesinde üniversitede istediğim bölümü bitirdim istediğim hayatı yaşıyorum Ufak bir kavga anında evden gitti diye boşanmak mı siz iyi misiniz? Burada konu açan her kadına saldırıyorsunuz buna karar vermişsiniz galiba :) Eşimden ve hayatımdan memnunum sadece teyzemi anlattığım için zaten kendimi suçluyorum eşim çok ama çok iyi bir insandır bi kaç saat evden gitti diye boşanayım mı :) Annemi babamı genç yaşımda kaybettim o bana anne baba oldu… Pardon da yani insan annesiyle babasıyla kavga edince bile evden gidiyor neyden ne anlam çıkarıyorsunuz ya iyi misiniz gerçekten anlam veremedim… Taşlayacak başka konu açan mağdur kadınları bulun ben sizin kafanızdaki o kadın değilim
Bunları yaşamamış olabilirsiniz biz iyi şeylerde yaşadık mesela evliliğimizin ilk yılında bana hediye olarak istediğim bir arabayı aldı siz bunu yaşadınız mı peki? Yaşamamışsınızdır eminim 10 yıllık hayatınızda bile yaşamamışsınızdırOlgunlaşmamışsınız ikinizde.
Ufak şeylerden yapılan ufak kavgalarda adam evi terk ediyor siz de hemen çocuk gibi sağa sola arayıp şikayet ediyorsunuz.
Böyle evlilik yürümez.
Ben 10 senelik evliyim. Bir gün bile kimseye kocamla ilgili bir şey anlatmadım. Ve ilk senelerde özellikle ufak kavgaları hiç anlamam. Her kavgada evi terk etmeyi de. Bunları hiç yaşamadık biz.
ufak şeyden kavga etmek sonra kocanın evden gitmesi sizin aile dışındaki insanlara anlatmanız normal mi?Bunları yaşamamış olabilirsiniz biz iyi şeylerde yaşadık mesela evliliğimizin ilk yılında bana hediye olarak istediğim bir arabayı aldı siz bunu yaşadınız mı peki? Yaşamamışsınızdır eminim 10 yıllık hayatınızda bile yaşamamışsınızdırBöyle sadece eşimle kavga ettim eşimle şunu yaşadım diyenlere ben eşimle on yıldır hiç kavga etmedim diyerek övünüyorsunuz kendinizi teselli ediyorsunuz Ben olsam boşardım sizin kocanız gibi bir kocaya sahip olsam Boşarım yani önünüze gelene boşan diyorsunuz Burda her konu açana boşan diyorsunuz herkesin kocası kötü sizin ki iyi Eşimle tartıştım şöyle oldu böyle oldu diyen her kadına boşan diye nasihat veriyorsunuz eminim o kadar kötü bir hayatınız var ki on yılda çökertmiştir adam sizi Allah bilir Boşanın bence böyle evlilik olmaz Buda sizin teselli kaynağınız işte böyle teselli oluyorsunuz
Kirmak istemem ama ben bu kadar nazdan hoslanmiyorum ,kotu gununde aradim sordum yanindayim hissettin sonrasinda arada küsluk yok bir sey yok tüm hayatım yegenimle mi gecsin? benimle kim ilgilenecek?Hazir teyzeniz yaninizda siz arayip soracaksiniz onu kucuk olan sizsiniz kuzum insanlara bu kadar yüklenmeyin yazik ya
ufak şeyden kavga etmek sonra kocanın evden gitmesi sizin aile dışındaki insanlara anlatmanız normal mi?
Çocukça şeyler bunlar.
Evlilikteki tutku kavgayla olmaz başka yerlerde başka şekillerde olur. Toksik ilişkileri “tutkulu” diye etiketleme ancak ergenlikte olabilir. Tutku böyle bir şey değil.
Ve evet hem sevgi hem saygının bir arada olduğu bir evlilik inşa etmeniz gerekiyor. Böyle kaosla nereye kadar sürecek? Evlilikte insan huzur da bulmaşı
Boşanın demedim zaten. Boşanmayacaksanız elaleme anlatıp ilişkinizi sorunlu göstermeyin dedim.Evet bu bizim problemimiz bununla ilgili ilişki terapisine gidiyoruz zaten ama boşanmalık bir durum yok ki ortada Yani şimdi eşim o gün kızıp evi terk etti diye niye boşanayım sonuçta artılar ve eksiler vardır ve artısı daha fazla bana kattığı çok şey var
O konuda çok haklısınız kendime o kadarrrrr kızıyorum ki yani gerçekten kayda değer şeyler olsa ki öyle bile olsa hiç bir şekilde anlatınmaması gerekiyor aslında bu konuda ben de eşimde çok suçluyuz O kadar toksik bir hale geliyoruz ki öyle olduğu zaman aslında gerçekten kayda değer hiçbir sorunumuz yok Aslında eşim benden daha büyük olgun biri ama sanırım erkeklere değil kadınlara iş düşüyor daha çokBoşanın demedim zaten. Boşanmayacaksanız elaleme anlatıp ilişkinizi sorunlu göstermeyin dedim.
Eş kimseye çekiştirilmez
Bu tamamen benim cehaletimdan kaynaklanıyor eşim ikinci evliliğini yaptı aslında az çok bilmesi gerekiyordur ama onunda kendini kontrol edememe problemi var yani Uzun bir zamandır bir psikologla görüşüyoruz bize az çok iyi geldi eşimde ben de anne baba kaybı yaşamış insanlarız yani evet dediğiniz gibi belki olgun davranmamış olabiliriz çünkü kendi kendimizi yetiştirdik bir şekildeBoşanın demedim zaten. Boşanmayacaksanız elaleme anlatıp ilişkinizi sorunlu göstermeyin dedim.
Eş kimseye çekiştirilmez
Ve normalde gerçekten pırlanta gibi bir insan yani canımı iste vereyim dar gerçekten de verir benim için çok fedakarlık yapar yaptı da ama işte bazen insan dürtüsel davranabiliyor ve insanların aklında sadece kötü hallerimizle kalıyoruz iyi hallerimize doğru düzgün kim bilebilir ki eşimi kötü biri olarak tanıyorlar belki de oda benim yüzümdenBoşanın demedim zaten. Boşanmayacaksanız elaleme anlatıp ilişkinizi sorunlu göstermeyin dedim.
Eş kimseye çekiştirilmez
Bana eşiniz de sağlıklı gelmedi. Öfke kontrolü yok. İkinci evliliği olduğuna göre bir ilişkisini böyle ziyan etmiş düzeltmezse sizi de çok hayırlı bir süreç beklemiyorVe normalde gerçekten pırlanta gibi bir insan yani canımı iste vereyim dar gerçekten de verir benim için çok fedakarlık yapar yaptı da ama işte bazen insan dürtüsel davranabiliyor ve insanların aklında sadece kötü hallerimizle kalıyoruz iyi hallerimize doğru düzgün kim bilebilir ki eşimi kötü biri olarak tanıyorlar belki de oda benim yüzümden
Ne olurki boşanırsak ÖLMEYİZ yani hayat sonuçta ne yapalım yani hayat yaniBana eşiniz de sağlıklı gelmedi. Öfke kontrolü yok. İkinci evliliği olduğuna göre bir ilişkisini böyle ziyan etmiş düzeltmezse sizi de çok hayırlı bir süreç beklemiyor
Vallahi bazan da o kadar mükemmel şeyler yapıyor ki diyorum ki Allah’ım dünyadaki en iyi kocayı almışımBana eşiniz de sağlıklı gelmedi. Öfke kontrolü yok. İkinci evliliği olduğuna göre bir ilişkisini böyle ziyan etmiş düzeltmezse sizi de çok hayırlı bir süreç beklemiyor
Eşinizle sorununuz varsa bunu eşinizle çözün,3. 4. kişileri aranıza sokmayın.Arayıp eşinizi şikayet edince ne oluyor??? Dayak, ihanet vb kötü şeyler yoksa birilerini arayıp eşi şikayet etmek çok çiğ geliyor bana.Üstelik çok sevdiğiniz deli gibi aşık olduğunuz adama bunu nasıl yapıyorsunuz? Adamı anlatıyorsunuz,eminim teyzeniz boş durmayıp kocanızı herkese anlatıyordur.Bunu eşiniz öğrense nasıl yüzüne bakacaksınız?Tüm sülale saçma sapan kavgalarınızı biliyor toplum içinde biri patlatır bombayı görürsünüz.......Tabii ki ben de arıyorum aslında konu aramak ya da aramamak değil Yanıma gelsin istiyorum ya ben annemi kaybettim sonuçta insan anne yarısıyla oturup bir kahve içmek isteyebilir sonuçta
Boyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba yaBunları yaşamamış olabilirsiniz biz iyi şeylerde yaşadık mesela evliliğimizin ilk yılında bana hediye olarak istediğim bir arabayı aldı siz bunu yaşadınız mı peki? Yaşamamışsınızdır eminim 10 yıllık hayatınızda bile yaşamamışsınızdırBöyle sadece eşimle kavga ettim eşimle şunu yaşadım diyenlere ben eşimle on yıldır hiç kavga etmedim diyerek övünüyorsunuz kendinizi teselli ediyorsunuz Ben olsam boşardım sizin kocanız gibi bir kocaya sahip olsam Boşarım yani önünüze gelene boşan diyorsunuz Burda her konu açana boşan diyorsunuz herkesin kocası kötü sizin ki iyi Eşimle tartıştım şöyle oldu böyle oldu diyen her kadına boşan diye nasihat veriyorsunuz eminim o kadar kötü bir hayatınız var ki on yılda çökertmiştir adam sizi Allah bilir Boşanın bence böyle evlilik olmaz Buda sizin teselli kaynağınız işte böyle teselli oluyorsunuz
Canım eşimin bana hediyeler alması tabii ki de beni mutlu ediyor bana zaman ayırıp düşünüp bir şeyler alması Her kadının hoşuna gider böyle şeyler sonuçta sen huzurla ölç tatlım Gayette mutluyum evet arada kavgada ediyoruz siz kavga etmeyip akşamları mandalina soyuyor olabilirsiniz biz tartışıyoruz her konuda anlaşamayabiliriz Evet eşimin bana hediyeler almasıyla övünüyorum Konu benim eşimin karakterine gelirse tabii ki kızarım eşimle tartışıyorum diyorum ve eşimin ne kadar da kötü bir insan olduğu konuşuluyor orada durBoyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba ya
Övundugunuz şeyler, kendinizi mutlu evliliğiniz olduguna inandırmak uzerine çocukça bir çaba olarak görünüyor buradan bakinca.
Siz bence daha en basindan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalıştığınız için böyle saldirganlastinizKhomyuk 'a karşı
Gerçek bir mutluluğunuz olsaydı buraya en çokta kendinize sunduğunuz kanıtınız araba değil de huzur olurdu, zaten onun yokluğu sizdeki kuyruk acisi
Kendimi neden mutlu evliliğim olduğuna inandırıyım sen iyi misin ya kafayı mı yedin sen sen hiç mi eşinle tartışmıyorsun? E tabi tartışmazsın adam suratına bile bakmıyodur belki Ya da hoşuna gitmeyen her şeye susmak zorunda kalıyorsundur gidecek yerin yok diye huzur huzur diye kendini kandırıyorsun ben Mutluyum diye kendimi kandırmıyorum Çok mutluyum vallahi hem de çok aşığım Hep beni düşünen her pazar birlikte pikniğe gittiğimiz birlikte güzel tatillere gittiğim harika bir adamla evliyim Yılda bir kere kavga ediyorum oda sinirlenip evden gidiyor ya boşanacak mıyım komiksiniz ya vallahi böyle Çetesiniz herhalde siz burada kim yorum yapsa eşimle tartıştım diye umutsuz evkadınları çetesi olarak yazıyorsunuzBoyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba ya
Övundugunuz şeyler, kendinizi mutlu evliliğiniz olduguna inandırmak uzerine çocukça bir çaba olarak görünüyor buradan bakinca.
Siz bence daha en basindan bitmiş bir evliliği ayakta tutmaya çalıştığınız için böyle saldirganlastinizKhomyuk 'a karşı
Gerçek bir mutluluğunuz olsaydı buraya en çokta kendinize sunduğunuz kanıtınız araba değil de huzur olurdu, zaten onun yokluğu sizdeki kuyruk acisi
Ayrıca ÖVÜNÜRÜM tabii ki sefam olsun oh oh bazı kadınları çok görüyorum arabamla giderken kafamı bir çeviriyorum otobüste tıklım tıkış Kocaları otobüse bindiriyor neden huzur için mi hani burada huzur nerede ?Boyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba ya
Bu arada arabam çok güzel tavsiye ederim kocanıza söyleyin size de alsınBoyle kıyasla nefretle yazmak. Siz ne yaşadınız acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?