Kötü günlerimde sürekli arayan Soran ama iyi günlerimde pek aramayan insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok mutluyum mutlu evliliğim olduğuna inandırmıyorum ben eşine çok aşık ve çok şanslı hisseden bir kadınım çokta mutluyum buna emin olabilirsiniz Hayatımdaki iyikimdir eşim benim iyi ki onunla evlenmişim Her gün bunun için şükür ediyorum çok seviyorum onu çok güçlü çok iyi bir adamla evlendim ben ya sümsükle evlenseydim o zaman nolcaktı Ayrıca eşim arabayı benim güzel ayaklarım yorulmasın diye aldı markete pazara giderken bu güzel ayaklarım incinmesin diye aldı siz anlamazsınız duygudan aşktan sevgiden Ne yani kavga ediyoruz diye kocişkomın hakkını mı yiyim ya Allah onu başımdan eksik etmesin iyi ki onunla evlenmişim iyi ki iyi ki iyi ki oldun mu

Bende böyleyim, çok sevdiğim bir kaç akrabam var zor günlerinde çıkar yanlarına bile giderim başka şehirden, defalarca ararım maddi manevi ne gerekiyorsa yaparım.
İyi günlerinde üzerime düsen bir sey var ise yaparım yok ise arar tebrik eder çok sevindigimi bildiririm vs.
Her zaman bilirlerki ben hep oradayım, bende bilirim onlar hep orada varlar.
Kötü günlerinde tutacak el olurum iyi günlerinde zaten herkes tutar o eli ama ben iyi günlerinde de hasetlenmeden tutarım o ayrı konu :)

Ben 12 senelik evliyim, bu on iki sene içerisinde tartışmadım kavga etmedim evimde hiç ses yükselmedi bir kez hariç.
Onda da eşimin bana ve bir çok insana göre büyük bir hatası oldu ve ailesini aramak zorunda kaldım.
Altından kendim kalkamayacağım için, ne oldu biliyormusunuz evet sorun halledildi ama işte o sorun herkesle aramızda kaldı.
Sonrasında pişman oldum aç kalsaydım da yinede aramasaydım diye, çocuğuma bile yansıdı.
Ki benim bahsettiğim şey bir çok insanin tek celsede boşanacağı hakimin bile başka sebep aramayacagi bir sebepti.
Söylemeyin, canınız ciğerinizde olsa anlatmayın.
Gidin bir psikoloğa anlatın, geçin aynanın karşısına kendinizle konuşun yinede evinizin içini kimseye anlatmayın.

Ben yaşadım 1 kere büyük kavga ettik evden gitti aileme anlattım hâlâ pişmanım valla. sorunumuz sorunumuzdur oturup konuşuruz 7 sene oldu senede 1 2 tartışma yaşıyoruz sadece. İstediğim arabayı da babam almıştı zamanında sağolsun sonra da kocam yükseltti ha ben de alırdım param var çalışıyordum ama almadım koca parası yedim ama kocasından gören sonradan görme olmadım bi kere sesini bile yükseltmedi yükseltemez de

Son düzenleme:
Vallahi ben de zengin bir ailede büyüdüm onlarca daire dükkan var ailemin Daha doğrusu annemin babamın değil onları zaten kaybettim dedemin ama o erkek torununa daha düşkün Anadolu insanı olduğumuz için kıza pek bir şey verilmez alınmaz koca alsın koca yapsın denir Evet ben de kocamdan gördüm sağ olsun beni hiç eksik hissettirmedi Allah ondan 1000 kere razı olsun

Çok haklısınız anlatmam hiç doğru değildi ama eşimi çok seviyorum çok pişmanım deli gibi pişmanım üstelik ben bir kere de anlatmadım birkaç kere anlattım psikoloğa gidiyorum evetse artık psikoloğa anlatacağım biraz ara vermiştik

Ya ben de açıkçası şuna kırıldım hani yanıma gel diyorum bulunduğum şehire çağırıyorum ve orada bir işim yok ama bir doktordan randevu almak istiyorum eğer alırsam gelirim diyor yani ben kendi yanıma çağırıyorum

İnsanlara eşinizle tartışmalarınizi neden dışarıya taşıyorsunuz? Aile olmak veya evlilik böyle bişey değil.. dertleşebilirsin ama herkesle değil..

İnsanlara çok anlam yüklemeyi bırakın. Müsait olmayın ısrar etmeyin. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.

Haklısınız ne diyebilirim ki ben de çok pişmanım olması gereken bir şey olduğunu bilmiyordum bunu

Haklısınız ne diyebilirim ki ben de çok pişmanım olması gereken bir şey olduğunu bilmiyordum bunu
Teyzende olsa ağzı laf yapar , bir kıvılcım yeter eşinle aran bozulur. Herkes iyi niyetli değil.. bence ufak ufak azalt iletişimi öyle insanlarla ve bu hatayı bir daha asla yapma. Evdeki olanlar sizi ikinizi ilgilendirir herşey dört duvar arasında kalır. Eşin hakkında kötü tek kelam etmemelisin kötü de olsa iyi diceksin özellikle de böyle meraklılara.

Eğer ş*ddet aldatma boşanma varsa o iş başka işin içinden çıkamadığın durum varsa tabi ki derdini söyliceksin ki dermanını bulasın.

Yani helikopter almış gibi sevinmişsiniz de araba herkeste var yahu Arabası olmayan insan yok çevremde benim ondan araba bu kadar abartılacak şey gibi gelmiyor bana siz baya demek varoşlardan gelmişsiniz ki alt tarafı arabaya böyle üç mesaj böbürleniyorsunuz

Arada kan bağı var size sevgi besliyor merhamet ediyor ama sizle muhabbet etmekten pek zevk aldığı söylenemez.

Baba evinde var mıydı arabanız soru sahibi?
Allah kimseye sonradan gurme yapmasın çok çığ hareketler bunlar.

Şaka gibi

Dedenden sana düşen sıfır ama bu yüzden herkesi kendin gibi kocadan görme sanıyorsun

Size boşanın denmemiş siz niye hemen onu dilinize doladınız ? Böyle evlilik yürümez demiş. Evet, her ufak tefek kavgayı tek bir kişiye dahi anlatırsanız hem ona yazık olur hem de sizin evliliğiniz sizden çıkar, herkesin evliliği olur artık, ama iyi ama kötü herkesin kafasından bir ses çikar. Azı buzu kendi içinizde idare etmeyi öğrenin karı koca. Her kavgada evden gidilmez ha gitti diye de boşanılmaz ama her kavgada da gidilmez. Öyle hiçbir şeyi çözemezsiniz. Çözdüğünüzü sanırsınız oysa yumuşamışsınız, üstü örtülmüş. Yine tekrarlar. Ha bir de siz unutursunuz, üstü kapanır gider, ama anlattıklarınız unutmaz. Siz iyi olursunuz onlar ağzını açmayla kötü olur. Birkaç yıl sonra o mağdur kadınların arasında kendinizi bulmamak için karı koca kriz yönetmeyi öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…