- Konu Sahibi Ayse19821982
-
Bence kendinize bu kadar yüklenmeyin. O kadar çok bu tarz şeyler kötü sonla bitiyor ki herkesten herşeyi bekler hale geldik... hele ki çocuğunuz söz konusuysa daha da hassaslaşmanız gayet normal. Ama şu konuda bende hem fikirim bencede gidip yüz yüze konuşsaydınız daha net anlayabilirdiniz diye düşünüyorum.Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Bu kadar normal bir olayi abartmak kesinlikle tedavi olun cok fazla kadin programi mi izlediniz acaba.Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
2 tane koskocaman kıza napabilir 1 kadin sanki 3yasinda bebekler.İnanın öyle milletle kavga etme huyu olan falan bir tip degilim.yani öfke kontrolu sorunum falan yok.kızların yanında kadını görünce o kadar süphe duydum ki hemen oraya yöneldim .bir de ben çagırınca hemen kalkıp uzaklaşması şüphelerimi artırdı.ve kötü niyetlı olduğuna emin olunca sinirlerime hakim olamadım .niye tersini hiç düşünemedim anlamıyorum
Savundugunuz konu sahibi de hiç ama.hic emin olmadığı konuda insanların içinde terbiyesiz vs diye bağırmış. Burası anonim yani..orasi daha kötü. Savundugunuz şeyi yapan birini savunurken neyi veya kimi savunuyorsunuz anlamadım. Biz de biliyoruz dünyanın hali kötü. Hicbir şey belli olmaz ama böyle bir durumda çocuğu yanımıza çağırdiktan sonra arkasından hakaret ederek bağırmayız. Belki de savundugunuz yorumda konu sahibi dışarıdan kendine bakıp ne hazin görünüyor demiştir kim bilir. Zaten onu diyoruz cocuk hassas noktamız. Orda o kadını linç etseler ne olacaktı mesela? Sadece sezgiyle insanları yaftalayacaksak...Bu nasıl bir tavırdır bu nasıl bir kendini kaybetmektir!! Çok dikkatimi çekti. Ban yeme pahasına bu yorumu yaptınız, evet buyrun yaptınız, konu sahibinde farkındalık mı oluşturdunuz gerizekalısın diyerek... Bu yorumu yapan hanımefendi!!!! psikolojik şiddete giderek ne amaçlıyorsunuz? Söylediğinizin DEĞERSİZLİĞİ üzerine bi düşünün. Size bu mu yakışıyor? Sanıyorum böyle bir ortamda yetiştiniz kendinizi en iyi ifade şekli olarak karşı tarafı hakir görmek, hatta aşağılamak.... Bu şekilde hayatınızı anlamlandırıyorsanız eğer ben dışardan görüneni söyleyeyim, bu tavrınız maalesef sizi yükseltmiyor maalesef maalesef. Ben bu yorumunuzu okuduğum için dahi rahatsız oldum ki, konu sahibinin hali... Kendinize lütfen bir bakın dışardan, ne hazin görünüyor...
Seviyenize inmemek için muhtemelen.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum
Konuda kendini kaybeden ilk kişi ben değilim en azından. Uzaktan şüphe duyup hemen koşup çocuğuna ne olduğunu soran, karşılığında bir taciz bir hakaret veya rahatsız edici en ufak bir hamle görmediği halde birine terbiyesiz diye bağırıp üstüne bir de peşine düşüp taciz edecek boyutta takibe alan ve halen daha yanlış yaptığını kabullenmemek için çırpınan birini bu denli savunmanız sizin de pek kendinizde olmadığınızı gösterir.Bu nasıl bir tavırdır bu nasıl bir kendini kaybetmektir!! Çok dikkatimi çekti. Ban yeme pahasına bu yorumu yaptınız, evet buyrun yaptınız, konu sahibinde farkındalık mı oluşturdunuz gerizekalısın diyerek... Bu yorumu yapan hanımefendi!!!! psikolojik şiddete giderek ne amaçlıyorsunuz? Söylediğinizin DEĞERSİZLİĞİ üzerine bi düşünün. Size bu mu yakışıyor? Sanıyorum böyle bir ortamda yetiştiniz kendinizi en iyi ifade şekli olarak karşı tarafı hakir görmek, hatta aşağılamak.... Bu şekilde hayatınızı anlamlandırıyorsanız eğer ben dışardan görüneni söyleyeyim, bu tavrınız maalesef sizi yükseltmiyor maalesef maalesef. Ben bu yorumunuzu okuduğum için dahi rahatsız oldum ki, konu sahibinin hali... Kendinize lütfen bir bakın dışardan, ne hazin görünüyor...
Başınıza gelen bu olaya yorum yazacağım fakat bi saniye.. 'saçmalamışsınız' diyenler olmuş! Arkadaşlar, çocuk kaçırma vakalarında olay dosyalarını/tutanaklarını hiç okuma fırsatı bulanınız oldu mu ? Afedersiniz bi noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Aramızda çocuk davalarına bakan avukat/savcı/polis arkadaşlar varsa lütfen siz de birşeyler yazın. Arkadaşlar durum sanılandan duyulandan feci şekilde vahim!!!
Dogru olani mi yapmis?Allah kimseye yaşatmasın , toplumumuz özellikle bu çocuk vakalarında müthiş şekilde tecrübesiz. Evet haklısınız insanlara karşı kaba olmanın makul bir açıklaması olamaz. Fakat kimin ne olacağının hiç belli olmadığı bi zamanda yaşıyoruz. Hepimiz dikkatli olalım. Not, evet ben o sağlık ocağını soran kadının hareketlerinin fazlaca şüpheli olduğunu düşünüyorum. Tecrübe etmediğimiz durumlarda daha temkinli yorumlar yapalım. Allah kimseye tecrübe ettirmesin, neler yaşanıyor neler. Konu sahibi size tekrar geçmiş olsun, siz o an doğru olanı yapmışsınız. Kocanıza da söyleyin sizin içinde bulunduğunuz o durumu daha dikkatli dinlesin. Sağlıcakla..
Yeni taşınmıştır, ilk defa gidiyordur. Ben de geçen sene tasindigimizda ocağına gitmiştim isim olduğu için. Mahallemizdekine gittim, dediler sizin iki blok yan mahalledeki sağlık ocağına kayıtlı. Ne alaka çözemedim ama kendi mahallemizdekine bile kayıtlı degilmisiz. Diğerine gittim artık.bilemeyebilir yaniKadın kendi saglik ocağını neden bilmesin? Yani şüphe duyulabilir ama çocuğunuzu çağırdiktan sonra neden laf atıp, bağırıyorsunuz. Fiilen birşey yapmamış ki şüphe duyarsaniz ama görülen bisey yokken bağırmaniz saçma
Eşiniz vicdanlı biriymiş.siz de annelik iç güdüsüyle yapmışsınız gerçi.vicdan azabı çok kötü birşey gerçekten.ben olsam ben de içim içimi yerdi.bilmiyprum olur mu ama sağlık ocağından yardim isteyebilirsiniz belki en fazla.ben dayanamayacak olsam son çare gider ulaşmam gerektiğini söyler dil dökerdim.ki helallik konusunda çok takıntılıyımdırDün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Bakın o an çocukların yanına bir kadın yaklaşıp soru sorarken görünce ve yanlarındaki banka oturunca ve ben cocukları çagırınca da hemen kalkıp uzaklaşınca süphelenmem sizce cok mu garip.bir de 30 lu yaşlarda bir kadın.bana emin olmadan nasıl kadına tepki verirsin diye kızanları anlıyorum ki ben de kızıyorum kendime.ama nasıl süphelendin paranoyaksın diyenleri anlamıyorum.ben belki masumdu belki degildi yanlıs yaptım yine de emin olmalıydım diyorum .paranoyak korumacı bir anne tipi degilim ama bunun kötü niyetli bir davranış olduğunu düşününce o an çok canım sıkıldı.herkesin içinde bagırıp çagırmadım yani ama kadına duyurdum sesimi evet.keske emin olmadan yapmasaydım.bu bana ders olsun bir daha emin olmadan asla böyle birşey yapmam
Bakın o an çocukların yanına bir kadın yaklaşıp soru sorarken görünce ve yanlarındaki banka oturunca ve ben cocukları çagırınca da hemen kalkıp uzaklaşınca süphelenmem sizce cok mu garip.bir de 30 lu yaşlarda bir kadın.bana emin olmadan nasıl kadına tepki verirsin diye kızanları anlıyorum ki ben de kızıyorum kendime.ama nasıl süphelendin paranoyaksın diyenleri anlamıyorum.ben belki masumdu belki degildi yanlıs yaptım yine de emin olmalıydım diyorum .paranoyak korumacı bir anne tipi degilim ama bunun kötü niyetli bir davranış olduğunu düşününce o an çok canım sıkıldı.herkesin içinde bagırıp çagırmadım yani ama kadına duyurdum sesimi evet.keske emin olmadan yapmasaydım.bu bana ders olsun bir daha emin olmadan asla böyle birşey yapmam
Cam fanusta yetiştiniz sanırım. O kelimeyi görünce gözlerinizi kapatsaydınız da bu denli etkilenmeseydiniz keşke. Malesef malesef malesef okumuş bulundunuz tüh.Bu nasıl bir tavırdır bu nasıl bir kendini kaybetmektir!! Çok dikkatimi çekti. Ban yeme pahasına bu yorumu yaptınız, evet buyrun yaptınız, konu sahibinde farkındalık mı oluşturdunuz gerizekalısın diyerek... Bu yorumu yapan hanımefendi!!!! psikolojik şiddete giderek ne amaçlıyorsunuz? Söylediğinizin DEĞERSİZLİĞİ üzerine bi düşünün. Size bu mu yakışıyor? Sanıyorum böyle bir ortamda yetiştiniz kendinizi en iyi ifade şekli olarak karşı tarafı hakir görmek, hatta aşağılamak.... Bu şekilde hayatınızı anlamlandırıyorsanız eğer ben dışardan görüneni söyleyeyim, bu tavrınız maalesef sizi yükseltmiyor maalesef maalesef. Ben bu yorumunuzu okuduğum için dahi rahatsız oldum ki, konu sahibinin hali... Kendinize lütfen bir bakın dışardan, ne hazin görünüyor...
Hipnoz edip, beynine bir adres kodlayıp sonra gece olunca hipnozu harekete geçirip çocuğu o adrese çekebilirdi.Bakın çok soruldu ama cevaplamadınız. Gerçekten anlamadım, kadının ne yapmasından şüphelendiniz? Ne yapabilirdi sizce o an çocuğunuza?
Hipnoz edip, beynine bir adres kodlayıp sonra gece olunca hipnozu harekete geçirip çocuğu o adrese çekebilirdi.
Hahahajajksjs ya da bunun gibi bir teori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?