Kötü hissediyorum, nasıl yaptım

Bence kendinize bu kadar yüklenmeyin. O kadar çok bu tarz şeyler kötü sonla bitiyor ki herkesten herşeyi bekler hale geldik... hele ki çocuğunuz söz konusuysa daha da hassaslaşmanız gayet normal. Ama şu konuda bende hem fikirim bencede gidip yüz yüze konuşsaydınız daha net anlayabilirdiniz diye düşünüyorum.

Bu kadar normal bir olayi abartmak kesinlikle tedavi olun cok fazla kadin programi mi izlediniz acaba.

2 tane koskocaman kıza napabilir 1 kadin sanki 3yasinda bebekler.
Ne hâle geldik toplumca artık kimseye adres de soramicaz .

Savundugunuz konu sahibi de hiç ama.hic emin olmadığı konuda insanların içinde terbiyesiz vs diye bağırmış. Burası anonim yani..orasi daha kötü. Savundugunuz şeyi yapan birini savunurken neyi veya kimi savunuyorsunuz anlamadım. Biz de biliyoruz dünyanın hali kötü. Hicbir şey belli olmaz ama böyle bir durumda çocuğu yanımıza çağırdiktan sonra arkasından hakaret ederek bağırmayız. Belki de savundugunuz yorumda konu sahibi dışarıdan kendine bakıp ne hazin görünüyor demiştir kim bilir. Zaten onu diyoruz cocuk hassas noktamız. Orda o kadını linç etseler ne olacaktı mesela? Sadece sezgiyle insanları yaftalayacaksak...

Kadın kendi saglik ocağını neden bilmesin? Yani şüphe duyulabilir ama çocuğunuzu çağırdiktan sonra neden laf atıp, bağırıyorsunuz. Fiilen birşey yapmamış ki şüphe duyarsaniz ama görülen bisey yokken bağırmaniz saçma

Konuda kendini kaybeden ilk kişi ben değilim en azından. Uzaktan şüphe duyup hemen koşup çocuğuna ne olduğunu soran, karşılığında bir taciz bir hakaret veya rahatsız edici en ufak bir hamle görmediği halde birine terbiyesiz diye bağırıp üstüne bir de peşine düşüp taciz edecek boyutta takibe alan ve halen daha yanlış yaptığını kabullenmemek için çırpınan birini bu denli savunmanız sizin de pek kendinizde olmadığınızı gösterir.

Aynı konuyu mu okuduk acaba? Konunun neresinde kaçırma teşebbüsü var? Sağlık ocağı sormak şifre de biz mi bilmiyoruz?

Konuda adres soran bir kadın ve çocuğunu yanına çağırdıktan kadının niyetini öğrendikten sonra kadının arkasından terbiyesiz neden çocuğa adres soruyorsun diye bağıran bir anne var. Çocukta 11 yaşında küçük çocuk değil yani. Konu veya yapılan hareket gerçekten size mantıklı mı geldi?

Dogru olani mi yapmis?
Kadinin gozle gorulur hicbir kotu davranisi olmadan arkasindan terbiyesiz diye bagirmasini dogru bir davranis olarak mi nitelendiriyorsunuz?
Suphelenebilir belki o an ters bir seyler olldugunu hissetmis olabilir konu sahibi ama tepki bu olmamali kimseye saglik ocagi sordu diye terbiyesiz diye bagirma hakkimiz yok oyle degil mi?
Konu sahibi zaten cocuklarin yanina gitmis bu sekilde bagirip emin olmadigi bir konuda rencide etmek cok yanlis..

Bakın o an çocukların yanına bir kadın yaklaşıp soru sorarken görünce ve yanlarındaki banka oturunca ve ben cocukları çagırınca da hemen kalkıp uzaklaşınca süphelenmem sizce cok mu garip.bir de 30 lu yaşlarda bir kadın.bana emin olmadan nasıl kadına tepki verirsin diye kızanları anlıyorum ki ben de kızıyorum kendime.ama nasıl süphelendin paranoyaksın diyenleri anlamıyorum.ben belki masumdu belki degildi yanlıs yaptım yine de emin olmalıydım diyorum .paranoyak korumacı bir anne tipi degilim ama bunun kötü niyetli bir davranış olduğunu düşününce o an çok canım sıkıldı.herkesin içinde bagırıp çagırmadım yani ama kadına duyurdum sesimi evet.keske emin olmadan yapmasaydım.bu bana ders olsun bir daha emin olmadan asla böyle birşey yapmam

Yeni taşınmıştır, ilk defa gidiyordur. Ben de geçen sene tasindigimizda ocağına gitmiştim isim olduğu için. Mahallemizdekine gittim, dediler sizin iki blok yan mahalledeki sağlık ocağına kayıtlı. Ne alaka çözemedim ama kendi mahallemizdekine bile kayıtlı degilmisiz. Diğerine gittim artık.bilemeyebilir yani

Şmdi bir erkek yapsa bunu tedirginliğinzi anlarım dönem çokkötü. Ayrıca buna çok üzülüyorum eşim 32 yasnda çocukları çok sever oyun oynasn onlarla hedyeler alsın.. hep der parkta çocklara bakamıyorum bile artk belki yanlş anlaşılrm dye. Soluklanmak içn bile olsa oturamıyorum der çok üzücü ama iyide yapyor artk dönem çok kötü.. geliym konuya çok tepki vermşsinz ne olacak kadn sağlk ocagnı sormş mahallr çockları bilir anneleri kendileri gittkleri için.. bence bu kdr ani tepkiler vermeyin insanlara şahsen bende sorablirdm hiç aklma gelmezdi annenin bu tepkisi ve evet kavga çkmasn dyede susardm çnkü işim var randevm var kmseyle sokak ortasnda tartşmayı kendme yakıştırmam açkçası..

Eşiniz vicdanlı biriymiş.siz de annelik iç güdüsüyle yapmışsınız gerçi.vicdan azabı çok kötü birşey gerçekten.ben olsam ben de içim içimi yerdi.bilmiyprum olur mu ama sağlık ocağından yardim isteyebilirsiniz belki en fazla.ben dayanamayacak olsam son çare gider ulaşmam gerektiğini söyler dil dökerdim.ki helallik konusunda çok takıntılıyımdır

Sadece şuphenlenmiş olsaniz sorun yoktu. Suphelenip kadina arkadan terbiyesiz diye bagirip bir de takip etmişsiniz.
Ortada hiçbirşey yokken hemde tamamen şüphe üzerine, şüphe duydunuz diye önünüze gelene bagirip iftira atamazsiniz bu şekilde. Keşke polisi cagirip cevabinizi alsaydiniz.
Bu gibi durumlarda sikayet edilen siz olabilirsiniz başka bir sefer, suphe size bu hakki vermiyir.

Bakın çok soruldu ama cevaplamadınız. Gerçekten anlamadım, kadının ne yapmasından şüphelendiniz? Ne yapabilirdi sizce o an çocuğunuza?

Şahsen düşünüyorum eğer 11 yaşında çocuğumu bir kadınla buyurun ben yardımcı olayım diye yanlarına giderdim. Yanıma çağırırdım veya adres sordu mu dedi tamam konu bitti. Allah bilir siz çocuğu nasıl çağırdınız da korktu kadın. Çocuğunuzu yanınıza çağırmışsınız bir yabancı ile konuşmasını istemeyebilirsiniz anlarım sormuşsunuz ne dedi diye sağlık ocağı sordu demiş. Siz bunun üstüne ortalığı birbirine katıp polis çağırmayı düşünmüşsünüz

Son düzenleme:
Cam fanusta yetiştiniz sanırım. O kelimeyi görünce gözlerinizi kapatsaydınız da bu denli etkilenmeseydiniz keşke. Malesef malesef malesef okumuş bulundunuz tüh.

Bakın çok soruldu ama cevaplamadınız. Gerçekten anlamadım, kadının ne yapmasından şüphelendiniz? Ne yapabilirdi sizce o an çocuğunuza?
Hipnoz edip, beynine bir adres kodlayıp sonra gece olunca hipnozu harekete geçirip çocuğu o adrese çekebilirdi.
Hahahajajksjs ya da bunun gibi bir teori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…