- Konu Sahibi Ayse19821982
-
yok amacın beyaz kadın ticareti aslında itiraf etGeçenlerde ikametgahımın olmadığı bir şehirde sağlık ocağına gitmem gerekti, aynen bu şekilde sağlık ocağını arayıp buldum. Girmemle çıkmam bir oldu çünkü muayene olamayacağım söylendi. Neden bu kadar senaryo yazılıp çiziliyor anlamadım. Tüm bunlar hayatın doğal akışında olabilecek şeyler üstelik
Yaptığınız doğru bir hareket.Ya benim de annem geldi aklıma, konu sahibinin itham ettiği kadının yerine koydum. Küçük çocukları çok sever annem, bütün çocukları da kazık kadar olmuş etrafında sevebileceği kimse yok.
Yani o da konu sahibinin çocuğunu sevimli bulup ona sorayım demiş olabilirdi. Ne tacizciliği ne çocuk kaçırması kalırdı annemin. Devir kötü falan ama çocuk görünce kaçalım o zaman annesi yanlış anlamasın diye.
Ben de çok severim çocukları ama yine de bu corona muhabbeti ortada yokken bile tanımadığım insanın çocuğuna 'ay gel seni bi seveyim' diyerek dokunmazdım. Annesinden izin almadan küçük bir çocuğa dokunma hakkımın olduğunu düşünmüyorum çünkü.
Benim bu huyumu tuhaf karşılayanlar da olmuştu, komşumuzun çocuğuna izin alarak sarılmam çok garipsenmişti hatta diğer komşu dalga geçmişti. Yine de hassas olmama rağmen çocukla konuşmanın bile böyle karşılanabilmesi beni şok etti.
Ne bu sinir ? Tepki konusunda konu sahibinden geri kalmamışsın .
Ben kendi bakış açımla kendi fikrimi yazdım.
Yakalandım mı şimdiyok amacın beyaz kadın ticareti aslında itiraf et
Yani buradakiler hiç mi gidip başka şehirde muayene olmamış, hiç mi acil işi çıkmamış, bütün aradıkları yerleri şak diye bulmuşlar mı aklım almıyor.Geçenlerde ikametgahımın olmadığı bir şehirde sağlık ocağına gitmem gerekti, aynen bu şekilde sağlık ocağını arayıp buldum. Girmemle çıkmam bir oldu çünkü muayene olamayacağım söylendi. Neden bu kadar senaryo yazılıp çiziliyor anlamadım. Tüm bunlar hayatın doğal akışında olabilecek şeyler üstelik
Al benden de o kadarÇok abartmıssınız.
Alt tarafı sağlık ocağını sormuş, “Beni sağlık ocağına götürün “ dememiş ki...
Ne yapabilirim o an kötü niyetli oldugunu düşündüğüm için böyle davrandım ama hatalıysam düzeltmeliyim keşke fırsatım olsa da eger hatalıysam düzeltsem .ki ben kesin hatalıyım demiyorum .bazı seyler şüphe uyandırıyor ama tabiki tersi de olabilir bu da beni üzüyor
Aynen öyle. Benim babam 5 erkek kardeşler ve hepsinin sade kızı oldu. Biz köye gittiğimiz zaman, hepimiz kız çocuğuyduk, kısacık elbiselerimizle köyden çıkıp karpuz kavun tarlalarina giderdik, otururduk tarlanın ortasına tıka basa karpuz yerdik, bizden başka kimse yoktu.Çok değil bundan 10 12 yıl önce daha temizdi herşey. O zamanlar o kadar güzeldi ki. Bizde sizin gibiydik köye gittiğimizde. Köy meydanında durur başka köylere giden araçlara, traktörler otostop çekerdik. Ne korku vardı ne başka birşey. Değeri bilinmeyen günlerden.
Sağlık ocağını sormuş,olabilir. Çocuklarımız söz konusu olunca titiz davranıyoruz belki ama yani sağlık ocağını sorduğunu öğrendikten sonra ki tavrınız çok yanlış olmuş. Eşinizin dediği gibi de olabilir. Kadın kavga çıkmasın uzamasın diye cvp vermemiştir. Ben de zor durumda kalsam bilmediğim yeri önüme gelene sorarım. Annesi de böyle terslerse çok üzülürüm. O anki ruh halime göre olur tepkim.Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Aynen aile hekiminiz değilse muayene etmiyorlar. 1 dk da geri çıkıyorsunuz neticede bekleyeyim fikirleri değişir muayene olurum diyemiyor insan :)Geçenlerde ikametgahımın olmadığı bir şehirde sağlık ocağına gitmem gerekti, aynen bu şekilde sağlık ocağını arayıp buldum. Girmemle çıkmam bir oldu çünkü muayene olamayacağım söylendi. Neden bu kadar senaryo yazılıp çiziliyor anlamadım. Tüm bunlar hayatın doğal akışında olabilecek şeyler üstelik
Hiçbir problemi yokmuş öyle dedi. Hangisi daha kötü bilemedim.Biri Ayşe nin üzerine psikolog , psikiyatr ne buluyorsa fırlatsın lütfen, ya da ben ambulans çağırayım, burdan bakınca hiç iyi görünmüyor.
Güldürdün gece geceBiri Ayşe nin üzerine psikolog , psikiyatr ne buluyorsa fırlatsın lütfen, ya da ben ambulans çağırayım, burdan bakınca hiç iyi görünmüyor.
ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi
Gayet kötü ve kötü niyetlisiniz.Ne yapabilirim o an kötü niyetli oldugunu düşündüğüm için böyle davrandım ama hatalıysam düzeltmeliyim keşke fırsatım olsa da eger hatalıysam düzeltsem .ki ben kesin hatalıyım demiyorum .bazı seyler şüphe uyandırıyor ama tabiki tersi de olabilir bu da beni üzüyor
Ben böyle yapınca arkadaşım takip etti aslında ne bisiklet işini hallettim ve hemen yanına gittim.kadın çıktı arkadaşım da girmesiyle çıkması bir oldu resmen bize göstermek için dedi .bu sefer o emin oldu.böyle bir düşünce içine girdik keşke diğer ihtimali de aklımızdan geçirebilseydik
Baktım etrafta sorabilcegi başka kişiler var ve sorup gitmeyip yanlarına oturunca ne bileyim öyle düşündüm işte .insan bir gaflete düşebiliyor.birşeyden emin olmadan hareket etmemek lazım bu bana ders olsun.yalnız yorumlarda baya garip bir insan olduğum düşünülüyor inanın o kadar da garip biri değilim :)
Allah'ım sen koru ya rabbim.Yargılayan arkadaşlar sizin ananıza bacınıza sağlık ocağı sorulsa hoşunuza gider mi?
Bi de böyle düşünün, anlayış lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?