Merhaba arkadaşlar hepimizin hayatında stres yaptığı noktalar vardır benimde iş yerinde yaşadığım bir durum var ilk defa bir yerse çalışıyorum ve çalıştığım yerdeki herkes rekabet içinde işten dolayı hadi onuda geçtim ortalık sürekli cadı kazanı gibi insanlar iyi gibi görünüyor ama sonra kendi çıkarlarını düşünüyor ben örnek olarak bi olaydan bahsediyim bi arkadaşım vardı is yerinde daha öncesinde de arkadaşım kaç senedir bi konuda yanlış anlaşılma olmuştu ama düzeldi ben öyle sandım en azından bi gun is yerinde bi iki arkadaşla oturuyoruz aramızda yaşanan sıkıntıyı anlatmaya basladi ortamda ama benim adımı geçirmeden sonra üstüne bunu yapanda 3 aylık çalışan insan dedi yani o ben oluyorum resmen yanında olduğumu göre göre laf soktu şimdi o olay çok uzun ama gerçekten benim haklı olduğum bir konu çünkü arkadaşıma birileri bişeyleri yanlış anlatmış neyse iste böyle konuştu sonra hic bisey olmamış gibi benimle iyi geçiniyor yani takmadan da duramıyorum hic biseyi iş yerinde ne olsa takıyorum tecrübeleriniz varsa bana biraz tavsiye de bulunabilir mısınız çok kafaya takıp üzülüyorum