Neden kiBu konuda çok güçsüzüm başedemiyorum. Anksiyete sahibi oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kiBu konuda çok güçsüzüm başedemiyorum. Anksiyete sahibi oldum![]()
Uzun yıllar çalıştım. Her ofiste ayrı ayrı kötü ınsanlar vardı. Yıldım. Allah kolaylık versin. Çok takilmamaya çalışı
Benden daha güçlü oluyorlar, ben zayıf kalıyorumNeden ki
Bende iste öyleyim ama kendimizin farkina varmamız lazimBenden daha güçlü oluyorlar, ben zayıf kalıyorum
Biliyorum bunu söylemesi kolay ama bazen başka çaremiz olmuyor malesef gerçekten öyle yapmamız gerekiyor.. umarım her şey yoluna girerÇok teşekkür ederim en azından takmıyormuş gibi davranicam sanırım
Teşekkür ederimBiliyorum bunu söylemesi kolay ama bazen başka çaremiz olmuyor malesef gerçekten öyle yapmamız gerekiyor.. umarım her şey yoluna girer![]()
Çok doğru söyledinizTecrubelerimi soyleyim:
1. Is yerinde arkadaslik dostluk olmuyor. O yuzden hic bir ozelini kimseyle paylasma.
2. Sadece isini yap. Sen para kazanmak icin oraya gidiyorsun. Herkesle dist olmak zorunda degilsin. Zaten is yerinde dostluklar olmaz. Gercek dost bulamazsin is yerinde. Herkesle merhaba seviyesinde kal.
3. Insanlar meraklidir. Ozellikle yeni gelen biri hakkinda didik didik ogrenmek icin iyi gorunup laf almaya calisir. Bunu yaparken de hic cekinmezler. Sınırlarını ancak sen koruyabilirsin. Anlattigin hersey dedikodu malzemesi olur sadece.
4. Beni iyi bilsinler diye herseye evet deme. Gerektiginde hayir demesini bil.
5. Haklarini ogren.
En iyisi takmıyor gibi yapmak en azından sanirimBirebir çalıştığım kişilerden neredeyse nefret edecek duruma geldim.
Sürekli açığımı kolluyor biri. Düşsem bir tekme de o atmak için hazırda bekliyor. İnsanın tatil günü bile düşünmekten zehir oluyor bazen.
Bu insanların bu hislerden beslendiğine eminim. Aradaki gerginlik ne kadar artarsa o kadar hoşlarına gidiyor gizliden.
Kendileri ile yarışmaktansa bir düşman ile yarışmak istiyorlar.
Onlara istediklerini vermeyin.
İnsanlar düşüncesiz ve çok saygısız. Sizin yaptıklarınız gayet doğru bir davranış çünkü sınırlarınızı koruyorsunuz. Zıtlaşıyorlar işte bizim komşularda öyle evin önünde kenara park etmiyorlar yolun ortasına park ediyorlar sonra çık çıkabilirsen. Ben de sizin gibiyim de bizimkiler "aman boşver onlarla mı uğraşıcaksın" deyip bırakmıyorlar yoksa ben de aynısını yapıcam.Nasıl anlatayım
Karsi komşumdan ornek vereyım, kocası arabasını bahce gırısıne park eder ıcerı hıcbırımız araba sokamaz yola park ederdik. Herkes sikayetciydı ama kimse ses cıkarmazdı. Gıyabında sayardı herkes.
Kadının kendısı de, çöpleri kapısına bırakır les kokuturdu apartmanı. Eve dondugumde apartman kapısını actıgım an cop kokusu vururdu Yuzume.
Bırkere rica ettim, saatlerinde bırak lutfen copu dıye. Kocasına araba ıcın bısey demedim, ters bir adamdı ve apartmanı kendısının sanıyordu zaten.
Kadın rıcama karsılık, devam etti kapıya cop bırakmaya. Hatta wc copunu dırekt kutudan alıp kapıya koymaya basladı. Jilet burusuk wc kagıtları ped, ıcınde ne ararsan var poset cop posetı bile degıl seeffaf pazar posetı.
Bunu gordugum an, cop biriktirmeye basladım balkonda. Bir haftalık durmus, ıgrenc kokan koca bir cop posetım oldu. Kurtlanmaması mucize, oyle pis bir poset. Kocaman.
Koydum kapıya. Basladım beklemeye. Ve beklenen an geldi kapım caldi, allah affetsin apartman les kokuyordu.
Canım ya cop cok kotu kokuyor balkona mı alsan dedı?
Nıye ki dedım? Kotu kokuyor dedı. Olsun mutfak copu ped kullanılmış wc kagıdı yok ıcınde. Senın coplere arkadaslık etsinler diye bir hafta biriktirdim ben bunu, burda duracak dedım
O oldu. Birdaha kapısına bos kutu bıle bırakmadı.
Araba meselesini de soyle hallettim, takıntılı insanım ben. Bıgun oglende bır bahaneyle eve gelip arabayı aynı adam gibi bahce agzına bıraktım. Geri dondum ise.
Ve ondan sonraki uc dort gun yurudum, arabayı yerinden oynatmadım
Ve bir aksam yemek yerken kocası aradı bu sefer, araba kac gundur orda ayıp olmuyor mu ıcerı giremiyoruz dedı?
Ayıp mı oluyor gercekten, bende sizden ogrendım ayıp olsa siz yapmazsınız diye dusundum ondan orda bıraktım ayıpsa alayım. Ama ayıp diyorsanız sızde yapmayın bence dedım?
O gunden sonra arabasınıda ona verilen yere koymaya basladı.
Bunları yaparken zerre utanc veya pısmanlık yasamadım.