- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
Ne zaman ter kokusu dense eski is arkadasimin kokusu gelir burnuma buram buram
Kizcagiz her sabah dusunu alir temiz giysilerini giyer ise gelirdi ama daha oglen olmadan ekşi ekşi kokmaya baslardi. Aksama dogru kokusu butun ofisi kaplardi ve sanirim kendisi de bunun farkindaydi, bikac kez lavaboda koltukaltini falan islak mendille silerken gormustum cunku...
aynen valla evimiz yala yut , kendimize gelince hiç özen yok , bırak evin dağınık olsun kendine bak ..Bu Türk milletinin karakteristik özelliği ne yazık ki. Ev temizliği konusunda ruh hastalığı derecesinde titiz bir ulusuzdur. Bir Türk evi kadar temiz evi dünyanın hiçbir yerinde bulamazsın; ama gel gör ki sıra kişisel temizliğe gelince sınıfta kalıyoruz. Çok acayip bir milletiz. Aynı anda hem bu kadar titiz hem bu kadar pasaklı olmayı nasıl başarıyorsak...
Ay evet oda ayrı bi olay.Ben ağzı kokup da konuşurken yine de ağzının içine girenlere dayanamıyorum. Bir dişçiye git diyorum bazen, bozuluyorlar aman ne yapayım.
Benim eltilerin kulakları çınlasın! Tehlıkeliymıs yok zararlıymış diye kullanmıyolarmış. Ter tüy kokularından yanlarına yaklaşılmıyo. Ama s.igara ellernden hiç düşmez. Hangisi zararlı bilemedım!Ter kokan insanlar benide tiksindirir. Tamam parfüm almaya parası yoktur ama küçük bi roll-on koltuklaltı almayada parası eminim vardır. Ama koltukaltı roll on kullanmayınca o koku kaçınılmaz oluyor.
Malesef insanlarımız bunu kullanmayı alışkanlık haline getiremediler
Geçen gün metroda bi kızın yanına oturdum nasıl kokuyor ama anlatamam. Dayanamadım boşalan ilk yere geçtim. Benim ardımdan bir erkek oturdu kızın yanına ve 2 dakika sonra cocuk diğer uca gitti, ayakta bekledi. Düşünün artık
Ayy çok iğrenç gitmem ben o insanların evineBenim eltilerin kulakları çınlasın! Tehlıkeliymıs yok zararlıymış diye kullanmıyolarmış. Ter tüy kokularından yanlarına yaklaşılmıyo. Ama s.igara ellernden hiç düşmez. Hangisi zararlı bilemedım!
bende senin gibiyim bu yüzden hamileligim daha fena geçiyor her koku cikarmama sebeb oluyor 2 katı hassaslasiyosun zor çok zor düşün taksimde yuruyemiyorum bile açık havada insanların kokuları sigara kokuları kestane mısır kokuları yemek kokuları iğrenç geliyo Burnumuzun bukadar iyi olması bize zararkızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
Aynı ben. Çalıştığım dönem kışın en çetin zamanlarında bile odanın camı hep açık olurdu. Sanki bir dk kapatsam kokudan duramayacağım. Bu yüzden çok fena bronşit olmuşluğum var. Lisede dershaneye giderken, sonrasında işe giderken toplu taşımada hergün ya şoförle ya yolculardan biriyle kavga ederdim. Sanki cam açık olsa ölecekler. Hava gelsin derdim herkes kötü kötü bakardı. Sanki anormal bişey söylemişim gibi. Ay bi de şu yemek yaparken aspiratörü çalıştırmayan, mutfağının camını açmayan kadınlara da sinir oluyorum. Banyonun havalandırmasından komşunun yemek kokusu gelmiyor mu kusasım geliyor o anda. Kaşımı aldırmaya giderken bile banyo yapıp çıkıyorum, dişlerimi fırçalayıp ağız suyuyla gargara yapıp gidiyorum sanki ameliyata giricem. Maksat kuaförü rahatsız etmeyeyim. Keşke herkes bizim kadar ince düşünceli olabilse. Milletimiz kişisel temizliği öğrenene kadar bize rahat yok. Bi de derler ya sevmediğin ot burnunun dibinde biter diye, hep te gelir bizim gibileri bulur bu kokarcalar.kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
Benimde bi tarih öğretmenim vardı lisedeyken, gencecik bi hanımdı daha,bakımlıydı ama çok ter kokuyodu be, zannetmem ki az yıkansın ama bazı insanlar daha çok terliyor ve gün içinde kıyafet değiştirme imkanı yoksa hele bide yünlü ya da sentetik bişiy varsa üstünde o oluşan üstüste ter fena koku yapıyo. Islak mendille silinen ter daha da kötü kokuyo.En iyisi yanında bir bez ve sabun bulundurmak ve imkan varsa en azından koltuk altlarını yıkamak.nokta.
Aa ben yazdım sandım mesajı şimdi bi de hamileyim sen gel o kokuları bulantıyı bana sor. Sabah eve çamaşır makinası getirdiler bayiiden evdeki o ayak kokusu öegh kusa kusa içim çıktı. Yeni yeni kendime geliyorum
Temizlik ürünlerinden söz açılınca bende galiba aceyle okadar haşır neşir olmuşum ki farkında olmadan kafayı buluyorum..Banyoya kendimi kapatıp temizlik yapıp çıktığımda bi mutluluk kaplıyo içimi..Bi rahatlama..Eşim farketti artık kapanmama izin vermiyo..
AHAHAHAH buna çok güldüm nasıl anladı eşiniz yaaa
Nasıl farkedecek, banyonun kapısına bana bakmak için geldi içeri kafasını sokar sokmaz fırçayı bastı..Burda durulurmu kapı kapatılırmı ölmek mi istiyosun..Bağırsın dursun benim kafam zaten güzelki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?