kötü kokan şu insanlar!

Benimde bi tarih öğretmenim vardı lisedeyken, gencecik bi hanımdı daha,bakımlıydı ama çok ter kokuyodu be, zannetmem ki az yıkansın ama bazı insanlar daha çok terliyor ve gün içinde kıyafet değiştirme imkanı yoksa hele bide yünlü ya da sentetik bişiy varsa üstünde o oluşan üstüste ter fena koku yapıyo. Islak mendille silinen ter daha da kötü kokuyo.En iyisi yanında bir bez ve sabun bulundurmak ve imkan varsa en azından koltuk altlarını yıkamak.nokta.

aynen valla evimiz yala yut , kendimize gelince hiç özen yok , bırak evin dağınık olsun kendine bak ..
ama bizde kınama ayıplama vs olunca böyle oluyor , oturup dedikodular yapılıyor aman ayşe hanımın evide çok pis felan gibi o yüzden böyle yapıyoruz , aslında oturup banyo yapmıyor bilmem ne diye kınasak var ya , otobüslerde ter kokuları azalır :))))

Bizim işyerinde bir kiz var, yürürken arkasinda koku bulutu bırakıyor. Ama eminim ki deodorant kullanmiyor, terledikce de kokuyor.
Ben kokuya hassas ama toleransli biriyim. Yine de bu kız yürürken boğulma krizi geciriyorum.
Anlamadigim sey, yakın arkadaşları nasıl olur da hala uyarmiyorlar ve nasıl mic mic opuyorlar

Ben ağzı kokup da konuşurken yine de ağzının içine girenlere dayanamıyorum. Bir dişçiye git diyorum bazen, bozuluyorlar aman ne yapayım.

Benim eltilerin kulakları çınlasın! Tehlıkeliymıs yok zararlıymış diye kullanmıyolarmış. Ter tüy kokularından yanlarına yaklaşılmıyo. Ama s.igara ellernden hiç düşmez. Hangisi zararlı bilemedım!

Ayy çok iğrenç gitmem ben o insanların evine yemek bile yemem o tür insanlardan.
Kadın dediğin bakımlı olur yaa, hadi olmadı bari koltukaltı roll on kullansınlar doğallarıda var deseydin

bende senin gibiyim bu yüzden hamileligim daha fena geçiyor her koku cikarmama sebeb oluyor 2 katı hassaslasiyosun zor çok zor düşün taksimde yuruyemiyorum bile açık havada insanların kokuları sigara kokuları kestane mısır kokuları yemek kokuları iğrenç geliyo Burnumuzun bukadar iyi olması bize zarar

Aynı ben. Çalıştığım dönem kışın en çetin zamanlarında bile odanın camı hep açık olurdu. Sanki bir dk kapatsam kokudan duramayacağım. Bu yüzden çok fena bronşit olmuşluğum var. Lisede dershaneye giderken, sonrasında işe giderken toplu taşımada hergün ya şoförle ya yolculardan biriyle kavga ederdim. Sanki cam açık olsa ölecekler. Hava gelsin derdim herkes kötü kötü bakardı. Sanki anormal bişey söylemişim gibi. Ay bi de şu yemek yaparken aspiratörü çalıştırmayan, mutfağının camını açmayan kadınlara da sinir oluyorum. Banyonun havalandırmasından komşunun yemek kokusu gelmiyor mu kusasım geliyor o anda. Kaşımı aldırmaya giderken bile banyo yapıp çıkıyorum, dişlerimi fırçalayıp ağız suyuyla gargara yapıp gidiyorum sanki ameliyata giricem. Maksat kuaförü rahatsız etmeyeyim. Keşke herkes bizim kadar ince düşünceli olabilse. Milletimiz kişisel temizliği öğrenene kadar bize rahat yok. Bi de derler ya sevmediğin ot burnunun dibinde biter diye, hep te gelir bizim gibileri bulur bu kokarcalar.

Temizlik ürünlerinden söz açılınca bende galiba aceyle okadar haşır neşir olmuşum ki farkında olmadan kafayı buluyorum..Banyoya kendimi kapatıp temizlik yapıp çıktığımda bi mutluluk kaplıyo içimi..Bi rahatlama..Eşim farketti artık kapanmama izin vermiyo..

kötü kokan arkadaşlarına git parfüm öner
Ben olsam öyle yapardım bir şekilde parfümlerden konu açar veee bak şu parfüm var sana çok yakışır eminim koyu ten/açık tenlere çok gidiyor hem senin şu anki parfümünü pek beğenmedim tabi senin zevkin sen bilirsin yien ama ...derseniz bence değiştirir parfümünü...

sınıfımda yaşamıştım bu sorunu.. yaş ortalaması 25-30 olan bir yetişkin sınıfı idi.. 20li yaşlarda bir kızın etrafındaki sandalyeler boş diğer kısımlar tıkış tıkış... önce anlamadım arkadaşlar şu kısımlara da geçelim dedim baktım herkesin yüzü ekşidi yok hocam böyle iyiyiz falan dediler.. kızın yüzü asık.. tenefüsteki sohbetimizde akraba yanında kaldığını yanında doğru düzgün kıyafeti olmadığını banyoyu dahi kullanmaya utandığını söyleyince anladım.. ne yapacağımı bilemedim kokuyu da yanında durunca aldım.. bir hafta öyle geçti sonra kursu bıraktı

Bu çok kötü kokan insanlar genellikle böyle koktuğunu farketmiyor,çünkü insan kendi kokusuna duyarsızlaşıyor.Yani bu yüzden o çok kötü kokan insan siz de olabilirsiniz.Her gün banyo yapalım,banyoyu sevdirelim.

Evet giysi de cok onemli siz yazinca hatirladim bu kiz hep sentetik tarzi seyler giyerdi. Oy oy hatirlayinca bile icim kalkiyor o koku burnuma geliyor sanki.

ayy kıyamam geçmiş olsun,hakikaten ayak kokusu da öhhh be kardeşim yanlarında galoş getirsinler bari öfff ...

AHAHAHAH buna çok güldüm nasıl anladı eşiniz yaaa

benim annemin bir akrabası çok titiz sürekli çamaşır suyuyla haşır neşir bir kadın...ölümü çok zor olmuş, ciğerlerinden çok çekmiş. annem hep fazla uğraşma kimyasallarla der. dikkat edin hanımlar...

eski işyerimde bir arkadaşım çok ter kokardı. ama sabah gelirdi kızın kolunun altı böyle bariz ıslanmış. yani hem sabun kokardı kız hem ter. onunki bir rahatsızlıkmış... o yüzden belli etmedim hiç, yazık elinden gelen birşey yoktu onun....

AHAHAHAH buna çok güldüm nasıl anladı eşiniz yaaa

Nasıl farkedecek, banyonun kapısına bana bakmak için geldi içeri kafasını sokar sokmaz fırçayı bastı..Burda durulurmu kapı kapatılırmı ölmek mi istiyosun..Bağırsın dursun benim kafam zaten güzelki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…