kötü kokan şu insanlar!

parfümlerin bir çoğu da aslında çok ağır. bazen parfüm kokuları da midemi bulandırıyor. o yzden pek bilgim yok. bi tek şu yeşil elmayı seviyorum. bi kaç tane daha var ama isimlerini bilmiyorum. bide her parfüm herkese uymuyor ki. deterjan, şampuan falan önersem:)

ozaman burnumun az koku almasından ötürü şükretmeliyim..

Benim bir arkadaşımın kol altı stick- roll onlarından haberi yoktu.
Kıyafetlerini de yıkamıyordu zannedersem, sürekli ter kokuyordu.
Bir gün roll onum bitmiş kokmuyorum değil mi çıkışta gidip alırım gibi bir şeyler söyledim, o ne ki dedi bana. Nerede satılıyor, kaçaymış diye sordu ve pahalı geldi ona

:)) ben de böyle alt mesajlarla anlatmaya çalışırım ama anlamayan anlamıyor işte

Migren rahatsızlığinız var mı
bilmiyorum ki?ama çok sık başım ağrır. bi de bi başladım mı geçmek bilmez.
araba çok tutar beni. aşırı mide bulantısı olur. otobüste arabada hiç aşağı, arkaya, yana bakamam, ille öne bakmam lazım. toplu araçlarda kış bile olsa bi parça cam açmak ihtiyacı hissediyorum. çok sıcak olunca da fenalıklar geçiriyorum. zor bir durum yani. hep problemliyim, hep bişey dert oluyor bana.
hamile olsam nolurum bilemiyorum?

Iyy biZde de bi arkadaş vardı havasından geçilmez altında araba vırt orda cırt orda
Banyo yapsada kıyafetlerini yıkamıyordu
Parfümleç kamüşler etmeye çalışıyordu
Parfüm etmiyordu ki
Ve hiç umursamıyor du
Ve en yakın arkadaşları bike uyarmıyor du
Arada bi kaç arkadaş deotak kullanınca ter kokusu olmuyor vs diye bahsettik ana anlamadı
Neyse tayin oldu bitti işkence

Duşunu alırsın koktuk altına roll on vs süersin temiz kıyafet giyersin bi de parfüm sık sık duş alırsın mis olursun

Yapı olarak hassassınız demek.Annemın de yıllardır mıgreni var ve aynen siz gibi her kokuyu alıyo.zor bi durum gerçekten
Recep ivedık geldi aklıma simdi
yanık külotlu çorap sahnesi

bir de malum sıra dışı kokularını
tam da toplum içerisinde zaman geçirecekken soğan ve sarımsakla renklendiren arkadaşları da
kutlayalım burdan

Koku konusunda hiç kimse benim kadar hassas ve kibar değilir sanırım. Öğrenci yaklaşır ve "hocam şu soruya bakar mısınız?" der, tam dibiniz de durur. O koku kiminde öyle bir hal almıştır ki, bayılacak gibi olmama rağmen ne yüz ifademe ne de sesime yansıtırım. Ancak ara sıra sınıfa toplu mesajlar veririm, temizlik ve sosyalleşme ile ilgili.

oda kokusu niyetiyle üretilmiş bir koku buldum: gül kokusu: oda spreyi ve kolonyasını alabildim şimdilik. ama kızlar normalde güllü kokular çok baygınlık verici olur değil mi? hani şu mevlütlerde ikram edilenler. bek hep redderim ikramı malesef ama bu onlardan değil işte. geçen bizim burada bi stand kurulmuştu şehrin merkezine. ıspartadan mı ne getirmişler ürünleri. el kolonyası ve oda spreyi aldım. markası bilindik değil ama gerçek doğal gül kokusu bildiğin. bi yerlerde görürseniz mutlaka deneyin. mona rosa'ymış markası. daha bir çok ürünü vardı ama bidahaki sefere.
bir de ben size bir şey sorsam: kol altı için doğal içerikli roll-on tavsiyeniz var mı?
benim bir de cilt hassaslığı problemim var. hele şu "iz bırakmayanlar" fosur fosur kabartıp kaşındırıyor. neyin beni kaşındırdığını anlayana kadar ne çok çekmiştim.

Aynı durum bendede var ve eşimin yakın akrabasından bazılarının adet kokısumu dersin,iç çamaşırlarımı dersin bıktım oturdukları yere kokusu siniyor bende temşzlik takıntısı bir bayanım düşün halimi bazen yakasım geliyor ipleri ama olmuyor sünliminal mesajlarla uyarıyorum ama yoküst kat komsum kapısını açtımı altta öğüresim geliyor keşke okasar koku algılamasaydım

böğğğ valla midem bulandı. ya bizim yan komşu kapısını açınca apartman onların evinden kokuyor resmen. öğrendiğime göre bir de çamaşır makinasının suyuyla yerleri temizliyomuş! kadında dünyanın parası var. ama taşı sıkıp suyunu içecek nerdeyse. zaten pek uğramıyordum, şimdi hiç görünmemeye çalışıyorum. beni pek sever de

Bir dizi izliyorum adam başta süper koku almaya başlıyor hassaslaşıyo burnu sonra süper güçleri çıktı :) Sende öyle olma :)

gratiste CRYSTAL markası var, normal sıvı olanı da var, nemlendirerek kullanılan mineral katı olanı da. ben önce sıvıyı ( sarı renkli olanı aldım çok hafif bi kokusu var) üstüne ıslakken katıyı sürüyorum. ohhh missssss

ben hayatımda onun gibi bir mucize görmedim, çok da uzun gidiyor..

ben hayatımda onun gibi bir mucize görmedim, çok da uzun gidiyor..
ben de şimdi ararken gördüm. bir de gnc diye bir marka varmış. alayım bulunca hemen. kokusz muş da sanırım. ohh misss.
amway aldm roll-on. resmen hacı misi gibi ya. almayı planlayan varsa hemen vazgeçsin. dolapta her yer roll on-sprey oldu. bir- iki kullanıyorum, sonra fosss. dove salatalık özlü de iyiydi ama şu kanser riski, paraben, aluminyum içerik falan gözüm korktu.
teşekkür ederim.

Mesajların hepsine toptan bir begeni gönderiyom burdan kizlar.Ben de o tazı burunlardan biriyim ,.Üstelik 7-24 insülin kullanıyorum ve onun kokusunu bilenler bilir.1) hergün duş alırım yazin günde iki kez
2) mutlaka rollon kullanırim 3) pudralı deodorant kullanırim 4) koltuk altimda kıl uzamasına asla izin vermem 4) dış giysilarim yani kaban manto pardesü vs.yıkanabilirse sık yıkarım yıkanmiyosa kuru temizlemeye veririm.
Hıç unutmam birgün bir arkadaşa ziyarete gittım neyse pardesümü eşarbımi çıkardim oturdum.Bir komşusunun kızi geldi kapalılar şöyle pis kokuyor filan dedim ben de kapaliyim ama sen hiç kokmuyosun dedi. kişisel temizlik kapalı bir bayan için çok daha fazla onemli çünkü terleme olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…