- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
parfümlerin bir çoğu da aslında çok ağır. bazen parfüm kokuları da midemi bulandırıyor. o yzden pek bilgim yok. bi tek şu yeşil elmayı seviyorum. bi kaç tane daha var ama isimlerini bilmiyorum. bide her parfüm herkese uymuyor ki. deterjan, şampuan falan önersem:)kötü kokan arkadaşlarına git parfüm öner
Ben olsam öyle yapardım bir şekilde parfümlerden konu açar veee bak şu parfüm var sana çok yakışır eminim koyu ten/açık tenlere çok gidiyor hem senin şu anki parfümünü pek beğenmedim tabi senin zevkin sen bilirsin yien ama ...derseniz bence değiştirir parfümünü...
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
:)) ben de böyle alt mesajlarla anlatmaya çalışırım ama anlamayan anlamıyor işteBenim bir arkadaşımın kol altı stick- roll onlarından haberi yoktu.
Kıyafetlerini de yıkamıyordu zannedersem, sürekli ter kokuyordu.
Bir gün roll onum bitmiş kokmuyorum değil mi çıkışta gidip alırım gibi bir şeyler söyledim, o ne ki dedi bana. Nerede satılıyor, kaçaymış diye sordu ve pahalı geldi ona
bilmiyorum ki?ama çok sık başım ağrır. bi de bi başladım mı geçmek bilmez.Migren rahatsızlığinız var mı
Yapı olarak hassassınız demek.Annemın de yıllardır mıgreni var ve aynen siz gibi her kokuyu alıyo.zor bi durum gerçektenbilmiyorum ki?ama çok sık başım ağrır. bi de bi başladım mı geçmek bilmez.
araba çok tutar beni. aşırı mide bulantısı olur. otobüste arabada hiç aşağı, arkaya, yana bakamam, ille öne bakmam lazım. toplu araçlarda kış bile olsa bi parça cam açmak ihtiyacı hissediyorum. çok sıcak olunca da fenalıklar geçiriyorum. zor bir durum yani. hep problemliyim, hep bişey dert oluyor bana.
hamile olsam nolurum bilemiyorum?
böğğğ valla midem bulandı. ya bizim yan komşu kapısını açınca apartman onların evinden kokuyor resmen. öğrendiğime göre bir de çamaşır makinasının suyuyla yerleri temizliyomuş! kadında dünyanın parası var. ama taşı sıkıp suyunu içecek nerdeyse. zaten pek uğramıyordum, şimdi hiç görünmemeye çalışıyorum. beni pek sever deAynı durum bendede var ve eşimin yakın akrabasından bazılarının adet kokısumu dersin,iç çamaşırlarımı dersin bıktım oturdukları yere kokusu siniyor bende temşzlik takıntısı bir bayanım düşün halimi bazen yakasım geliyor ipleri ama olmuyor sünliminal mesajlarla uyarıyorum ama yoküst kat komsum kapısını açtımı altta öğüresim geliyor keşke okasar koku algılamasaydım
oda kokusu niyetiyle üretilmiş bir koku buldum: gül kokusu: oda spreyi ve kolonyasını alabildim şimdilik. ama kızlar normalde güllü kokular çok baygınlık verici olur değil mi? hani şu mevlütlerde ikram edilenler. bek hep redderim ikramı malesefama bu onlardan değil işte. geçen bizim burada bi stand kurulmuştu şehrin merkezine. ıspartadan mı ne getirmişler ürünleri. el kolonyası ve oda spreyi aldım. markası bilindik değil ama gerçek doğal gül kokusu bildiğin. bi yerlerde görürseniz mutlaka deneyin. mona rosa'ymış markası. daha bir çok ürünü vardı ama bidahaki sefere.
bir de ben size bir şey sorsam: kol altı için doğal içerikli roll-on tavsiyeniz var mı?
benim bir de cilt hassaslığı problemim var. hele şu "iz bırakmayanlar" fosur fosur kabartıp kaşındırıyor. neyin beni kaşındırdığını anlayana kadar ne çok çekmiştim.
gratiste CRYSTAL markası var, normal sıvı olanı da var, nemlendirerek kullanılan mineral katı olanı da. ben önce sıvıyı ( sarı renkli olanı aldım çok hafif bi kokusu var) üstüne ıslakken katıyı sürüyorum. ohhh missssss
ben hayatımda onun gibi bir mucize görmedim, çok da uzun gidiyor..
ben de şimdi ararken gördüm. bir de gnc diye bir marka varmış. alayım bulunca hemen. kokusz muş da sanırım. ohh misss.ben hayatımda onun gibi bir mucize görmedim, çok da uzun gidiyor..
neee! süper ya! hep gizli güçleri olan biri olsaydım ya da hiç bilmediğim zengin bi akrabam olsa keşke derdim.sonunda gerçek mi oluyor ne?Bir dizi izliyorum adam başta süper koku almaya başlıyor hassaslaşıyo burnu sonra süper güçleri çıktı :) Sende öyle olma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?