- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
Yaaaaa çok tatliiiiiiiiisiniz. Onlarin kokusuna ölünür . Valla hiç yikanmayin o kokuyla gelin biz de yaşayın bizde de ikizler var koka koka otururuzİki küçük bebek. İkisi de emiyor. 3 gündür yıkanmıyorun. Ter ve kusmuk koklamak isteyen varsa acele etsin nihayet birazdan giricem banyoya. Tabi mememdeki uyursa
Yaaaaa çok tatliiiiiiiiisiniz. Onlarin kokusuna ölünür . Valla hiç yikanmayin o kokuyla gelin biz de yaşayın bizde de ikizler var koka koka otururuz
5 aylıklar daha =) bi de 4 yaşına yeni girmis var bizde.: )) sende 2 bebe ben de 2 bebe kokmaya razıyım da otururruz kısmı pek uymamış. 4 çocukla bırak oturmayı birbirimizi zor görürüz ben diyim sana. Kaç yaşında ikizler?
5 aylıklar daha =) bi de 4 yaşına yeni girmis var bizde.
gratiste CRYSTAL markası var, normal sıvı olanı da var, nemlendirerek kullanılan mineral katı olanı da. ben önce sıvıyı ( sarı renkli olanı aldım çok hafif bi kokusu var) üstüne ıslakken katıyı sürüyorum. ohhh missssss
Ben katıl olanını kullanıyorum sıvı olanı bu mu Kindar;
Belki emekci insalardir arkadaslar. Lutfen ama neden kiniyorsunuz ki, koklayin gitsin.
Hee pardon ya, ben yanlis anlamisim. :)aaa hayır, eğer eve girerlerse emekçi oluyorlar, toplu taşımada "pis kokan insanlar" kategorisindeler
evet aynen bu, çok hafif rahatsız etmeyen bi kokusu var ama bunu ve katı olanını birlikte kullanmanı tavsiye ederim.
katı olan kadar etkili olmayabilir bu, ben ikisini kullandığımdan çok etkili oluyor
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
Aaa ben katisini almistim. Hic etkili degil 2 saate kokmaya basliyorum. Belki benim terim agirdir bilmiyirum. Koltuk altim temizse de dayanmiyor. Sivi olaninda da kimyasal vardir ama dimi? Gratiste parabensiz oldugunu iddia eden seftali kokulu bisey vardi. Yesil kutuda. Onun iyi kotuyuculugu. Siviyi da deneyelim bakalim :))
ıslatıp sürüyorsun değil mi, bir de biraz çok sür, gerçekten çok etkili bende ve annemde de, hatta geçen arkadaşım lazerden sonra koltuk altında çok tuhaf bir koku oluştuğunu ve bu katı olanın dengelediğini söylemişti...
katısında da sıvısında da aluminyum, paraben vs. zararlı kimyasallar yok, mineral diye geçiyor zaten ikisi de
buarada sıvı daha hafif
Evet islatip surulenden. Ya kendimi kotu hissettim. Bana niye yaramiyor. Ne bicim terim var
yok bence sen az sürüyorsun, bir de bol bol sürüp dene
kızlar ya,
benim burnum köpek gibi her kokuyu alıyor ve ayırt ediyor. Hani halime çok şükür de kim ne yemek pişirmiş, ayak mı kokuyor, yemek mi bozuk, ter kokusu vs... hepsini duyuyorum ve midem de sürekli bulanma halinde. eskiden bu kadar değildim sanırım ama son 5-6 yıldır artık zıvanadan çıktım. insanlara bile yaklaşmak istemiyorum. Ki bilir misiniz bilmem şu insanlara ait kokular en ölümcül olanı! böyle insanların kokusu bir de odayı kaplıyor ya Allah'ım dayanamıyorum
çalıştığım iş yerindeki adamlardan ikisi ve kızların iğrenç parfüm kokuları. nefes almak bile istemez oluyorum. bu bir hastalık mı yoksa benim takıntım mı? (yani her ikisinde de hastalık oluyor ya neyse)
ay ama bu benim içimi acıttısınıfımda yaşamıştım bu sorunu.. yaş ortalaması 25-30 olan bir yetişkin sınıfı idi.. 20li yaşlarda bir kızın etrafındaki sandalyeler boş diğer kısımlar tıkış tıkış... önce anlamadım arkadaşlar şu kısımlara da geçelim dedim baktım herkesin yüzü ekşidi yok hocam böyle iyiyiz falan dediler.. kızın yüzü asık.. tenefüsteki sohbetimizde akraba yanında kaldığını yanında doğru düzgün kıyafeti olmadığını banyoyu dahi kullanmaya utandığını söyleyince anladım.. ne yapacağımı bilemedim kokuyu da yanında durunca aldım.. bir hafta öyle geçti sonra kursu bıraktı
ben de "kök neden"e ulaşmaya çalışıyorum aslında. KBB'ye gitmem lazım gibi görünüyor. aslında benim atak dönemim falan yok. her daim koku hassasiyetim var diyebilirim.. bazen çok bazen az değil yani. midem de kolay bulanır, özellikler yol çok tutar beni. ya valla kendimden bıktım. baştan aşağı problemim yeminlediğer yazıları okumadım ama bence bir kbb uzmanına görünün. aşırı derece koku hassasiyeti fiziksel ya da psikolojik bir rahatsızlık göstergesi olabilir. bende de gerilim tipi migren var mesela atak gelmeden önce aşırı derecede kokuya hassaslaşıyorum ve bazen kusabiliyorum. belki bişi yoktur ama uyarmış olayım yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?