kötü kokan şu insanlar!

İki küçük bebek. İkisi de emiyor. 3 gündür yıkanmıyorun. Ter ve kusmuk koklamak isteyen varsa acele etsin nihayet birazdan giricem banyoya. Tabi mememdeki uyursa
Yaaaaa çok tatliiiiiiiiisiniz. Onlarin kokusuna ölünür . Valla hiç yikanmayin o kokuyla gelin biz de yaşayın bizde de ikizler var koka koka otururuz

Yaaaaa çok tatliiiiiiiiisiniz. Onlarin kokusuna ölünür . Valla hiç yikanmayin o kokuyla gelin biz de yaşayın bizde de ikizler var koka koka otururuz

: )) sende 2 bebe ben de 2 bebe kokmaya razıyım da otururruz kısmı pek uymamış. 4 çocukla bırak oturmayı birbirimizi zor görürüz ben diyim sana. Kaç yaşında ikizler?

: )) sende 2 bebe ben de 2 bebe kokmaya razıyım da otururruz kısmı pek uymamış. 4 çocukla bırak oturmayı birbirimizi zor görürüz ben diyim sana. Kaç yaşında ikizler?
5 aylıklar daha =) bi de 4 yaşına yeni girmis var bizde.

Ben katıl olanını kullanıyorum sıvı olanı bu mu Kindar;

Ben katıl olanını kullanıyorum sıvı olanı bu mu Kindar;

evet aynen bu, çok hafif rahatsız etmeyen bi kokusu var ama bunu ve katı olanını birlikte kullanmanı tavsiye ederim.

katı olan kadar etkili olmayabilir bu, ben ikisini kullandığımdan çok etkili oluyor

evet aynen bu, çok hafif rahatsız etmeyen bi kokusu var ama bunu ve katı olanını birlikte kullanmanı tavsiye ederim.

katı olan kadar etkili olmayabilir bu, ben ikisini kullandığımdan çok etkili oluyor

Aaa ben katisini almistim. Hic etkili degil 2 saate kokmaya basliyorum. Belki benim terim agirdir bilmiyirum. Koltuk altim temizse de dayanmiyor. Sivi olaninda da kimyasal vardir ama dimi? Gratiste parabensiz oldugunu iddia eden seftali kokulu bisey vardi. Yesil kutuda. Onun iyi kotuyuculugu. Siviyi da deneyelim bakalim :))

Insanlar bence istedigi parfumu sikmakta ozgur olamaz. Hafif ve rahatsizlik vermeyen kokulari tercih etmek zorundayiz. Sizin gibi kokuya duyarli cok insan var hamile var. Cok haklisiniz. Kizlarin igrenc parfumleri ve erkeklerin ter konusundaki vurdumduymazligi beni de sinir ediyor. Parfum sikmak zorunda degiliz. Koltukaltina anti persperant yeterli.

ıslatıp sürüyorsun değil mi, bir de biraz çok sür, gerçekten çok etkili bende ve annemde de, hatta geçen arkadaşım lazerden sonra koltuk altında çok tuhaf bir koku oluştuğunu ve bu katı olanın dengelediğini söylemişti...
katısında da sıvısında da aluminyum, paraben vs. zararlı kimyasallar yok, mineral diye geçiyor zaten ikisi de
buarada sıvı daha hafif

Evet islatip surulenden. Ya kendimi kotu hissettim. Bana niye yaramiyor. Ne bicim terim var

Bende öyleyim ve kendimede çok kızıyorum bu huyumdan dolayı bide hiç kusmam kokuya dayanamıyorum helede ter kokusu öğürmeye başlıyorum

o leş gibi kokan insanlarla evli olan zavallılar gelir hep aklıma. Allahım evlerden ırak etsin. benimde kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardır. o kokan cisimden uzaklaşmazsam bi süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum böğğğğ

diğer yazıları okumadım ama bence bir kbb uzmanına görünün. aşırı derece koku hassasiyeti fiziksel ya da psikolojik bir rahatsızlık göstergesi olabilir. bende de gerilim tipi migren var mesela atak gelmeden önce aşırı derecede kokuya hassaslaşıyorum ve bazen kusabiliyorum. belki bişi yoktur ama uyarmış olayım yine de.

ay ama bu benim içimi acıttı

ben de "kök neden"e ulaşmaya çalışıyorum aslında. KBB'ye gitmem lazım gibi görünüyor. aslında benim atak dönemim falan yok. her daim koku hassasiyetim var diyebilirim.. bazen çok bazen az değil yani. midem de kolay bulanır, özellikler yol çok tutar beni. ya valla kendimden bıktım. baştan aşağı problemim yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…