• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü koku tiksindi benden😔

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.041
371
123
Erkek arkadaşımla birlikte olduk binde bir bi koku geliyor benden yediklerimle alakalı galiba enfeksiyon felan yok normalde olan bişey birgün sürüyor yarınki gün geçiyor o kokuda o güne denk geldi fark etti biraz tiksinir gibi oldu bende utandım 😔 akşamda mesaj atmıştı saçmaladı biraz bulaşan hastalıklarla ilgili bende öyle bişey yok dedim yüzüne bakamam galiba artık çok kötü oldu ya lütfen kırıcı yorum yapmayın

Bu dediklerinizi ona söylemeniz daha doğru olmaz mı? Sonuçta suçlamamış, sebebi bilmesi iyi olur.

Erkeklerden bu kadar utanilmaz ayrıca :)

Erkek arkadaşımla birlikte olduk binde bir bi koku geliyor benden yediklerimle alakalı galiba enfeksiyon felan yok normalde olan bişey birgün sürüyor yarınki gün geçiyor o kokuda o güne denk geldi fark etti biraz tiksinir gibi oldu bende utandım 😔 akşamda mesaj atmıştı saçmaladı biraz bulaşan hastalıklarla ilgili bende öyle bişey yok dedim yüzüne bakamam galiba artık çok kötü oldu ya lütfen kırıcı yorum yapmayın
Ağız kokusu mu? Ağız hijyenine ağız ve dil fırçalamaya dikkat etmenize rağmen koku oluyorsa belki sorun midede olabilir.

akıntından kokabilir ne olmuş yani enfeksiyondandır oda biliyordur gelip geçici birşey sende

Back
X