- 15 Temmuz 2016
- 8.742
- 14.755
- 248
- Konu Sahibi NadirCicek01
Vajinal fitil kullan ara ara flora bozulunca olur.
Doktora yazdır ara ara kullanırsın.
Doktora yazdır ara ara kullanırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse yarıyor mu o ya kesinAnanas yiyin. Ananas sirkesi için her gece. Bye.
Ya evet işte çok sık olmasada arada oluyor ve sıkıntı ya bende soğudumYa bende kendinde bunu fark ettim eşim dedıkı sende ara ara oluyor bu duyunca çok üzülmüştüm hatta seksten uzaklasmistim
Öylemi diyorsunPrensesi bence 3 hayirla yollayin
Ananasın işe yaradığını duymuştumİse yarıyor mu o ya kesin
Valla bilmiyorum rahatsız edici bir doktora görün dedi hatta baya üzülmüştümYa evet işte çok sık olmasada arada oluyor ve sıkıntı ya bende soğudum
Gelde o günü unut işte travma resmenValla bilmiyorum rahatsız edici bir doktora görün dedi hatta baya üzülmüştüm
Dikkat ediyorum tabikide ama binde bir olması da bilemedim yaniHijyene dikkat ettiğiniz sürece kokmaz yani regl dönemi hariç. Bir doktora danışın isterseniz.
Valla ara ara geliyor rahimde enfeksiyon varmış bakalım. Ne yapıcazGelde o günü unut işte travma resmen
Bu derece ne olabilir ki hee türlü doktora gitmeniz gerek bence.Birdaha yapacağını sanmıyorum![]()
O gün geldiğinde yaklaşmicazValla ara ara geliyor rahimde enfeksiyon varmış bakalım. Ne yapıcaz
Bu travmadan sonra giderim bidahaBu derece ne olabilir ki hee türlü doktora gitmeniz gerek bence.