Kötü kokuyormuşum..

Ya bence zevkler farklı benım cok begendıgımı sen belkı de bu ne dersin ama gene de yazayım. Benım sureklı kullandığım 3 parfüm vardır elıne hangısı gelırse onu sıkarım. 1. Carolina herrara 212 vıb 2. Dolar gabbana the one 3. Burberry Classic bu ucunu de tavsıye ederim

Belki senin kullandigin tarzlarda ki kokulari begenmiyordur...
Misal millet alien hastasi...ama bence berbat

parfum kullanmayı zaten sevmiyordum da hamilelikte komple bıraktım. gucci rush severdim kullandığım yıllarda. ama artık en güzel parfum bile iğrenç geliyor yapay yapay.. günlük duş ile deodorant dahi kullanmadan kötü kokmak çok ağır fiziksel şartlarda çalışılmıyor ve sigara içilmiyorsa mümkün değil..

Bende kokunun sizden geldiğini zannetmiyorum bu kadar önem veriyorsanız sizde herhangi bir koku oluştuğunda farkederdiniz. Eve geldiğiniz de ailenize sorun bi koku var ama bi turlu anlayamadim doğru mu alıyorum kokuyu diye aileniz yok derse sizde o arkadaşlarınıza açık açık sorun ya neden hep böyle bi muhabbet yapıyorsunuz diye

Este Lauder modern muse klasik son 3 yıldır vazgeçilmezim. Çevrem ve arkadaşlarım çok beğeniyor. Tavsiye ederim. Bu arada eğer parfümü çok fazla sıkıyorsanız arkadaşlarınız kokusundan rahatsız olmuş olabilirler.

marc jacobs

decadence

eğer aranızda gercekten arkadaşlık dostluk bağı olan insan size bunu zaten anlatır açıkça terin kötü kokuyor parfümün kötü kokuyor diye soyler bence ortamını değiştir en başta

Bence ilk bi arkadaşiniz size bu koku ne çok kötü kokuyor demiş sizde her gittiginizde buluşmalarinizda daha guzel kokmak için parfüm şişesini üzerine Boca ediyorsunuzdur
bence onlar sizin çok çok parfüm kokmanizdan rahatsız
bidahakine 1.2 fıs sıkıp giderseniz demiceklerdir igrenç parfum kokuyorsun diye

Bence kötü koksan kimse degil ama annen mutlaka soyler sana anne evlat arasinda kirginlik olmaz biz yazin kokarsak eger annem amann kizlar hemen duşa girin beni zehirlemeyin derdi biz alinmazdik anamiz ya o bizim

Bi sürü parfümüm vardır ama her zaman kullanmam... yumaşatıcı kokusu kıyafetlerime siniyor ya o koku benim daha çok hoşuma gidiyor hatta herkes soruyor parfümün markası ne diye yumoş diyorum

Bütçene göre seçim yaparsın istersen
Avon rare pearls ilk sıktığında ağır gelir zamanla açılır benim temimde baya kalıcı
Paco rabanne lady million ben çok severek kullanıyorum.
Artı olarak yasemin içeren veya portakal çiçeği içeren kokular deneyebilirsin
Ben kötü koktuğunu düşünmüyorum çarkadaşların gereksiz bence onlardan uzak kalmayı da deneyebilirsin

Her gün duş alırım diyorsunuz acaba kıyafetleriniz mi kokuyor?
Gerçi bir kişiye pis kokuyorsun demek de kolay değil ben asla diyemem, arkadaşınız sıkça bunu dile getiriyorsa art niyet olabilir.
Ferah ferah kokmak istiyorsanız Moschino So Fresh öneririm.
Daha ekonomik ama pahalı parfümler kadar güzel kokan fresh bir parfüm de Avon Summer White ama hala üretiliyor mu bilmiyorum.

Şuan nefret ettiğim ikinci parfümü de söyledin
Olmasak bile aynı jenerasyondanız orası kesin

Ay birde escada collection var , bir kadın kendine bunu nasıl yapar aklım almıyor
Ya sormayın bi tane daha vardı ağır çok ağır adını unuttum yav inanamıyorum. Midem bulanıyor o kokudan. Hatırlayınca yazacağım

Aynen. Ben de bu parfümü kullanıyorum. Çok kişi soruyor. Müthiş ya

Her koku her tende aynı durmuyor . Sen kendinden eminsen sorsana arkadaşlarına benim parfümümü mü ima ediyorsunuz diye şayet öyleyse de arkadaşlık yapma onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…