- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
yüz de doksan beşi arıza yalancı dolandırıcı sapık tiplerdir onların.kalan yüz de beşi de ablanın vasıflarına yada adamın vasıflarına ablan uygun olacak meslek şehır uygunluğu aile uygunluğu vs.tutacak valla zorkızlar ablam tutturmuşta evlilik sitesinden birini bulup evlenicem ya diyorum saçmalaama hiç öyle sitelerden doğru dürüst bi insan bulunur mu yok diyo, geceleri bakıyorum hep sitede mesajlaşıyo birilerini bulmaya çalışıyo bana diyoki hiç kötü örnek varmı ki nerden biliyosunki böyle diyosun gayet umutluyum ordan iyi briini bulucağıma o böyle diyince benimde diyecek bişeyiö olmuyor ama içimde kötü bir his oluyor evlilik sitesinde evlenilir mi genelde orda mesaj atanlar başkalarnıda mesaj atıyor diye duymuştum var mı duyduklarınız tecrübeleriniz iyi kötü paylaşırsanız sevinirim fikirleriniz çok önemli ablamla birlikte okuyacağım
Böyle dediğimde nerden biliyorsun genelleme neden yapıyosun diyoyüz de doksan beşi arıza yalancı dolandırıcı sapık tiplerdir onların.kalan yüz de beşi de ablanın vasıflarına yada adamın vasıflarına ablan uygun olacak meslek şehır uygunluğu aile uygunluğu vs.tutacak valla zor
Ne gibi yani anlayamadım ben kötüleyince öyle yerleri nerden biliyosun diyo banaOraya evlilik icin girmiyorlar . Baska bir sey icin giriyorlar. Sen anladin.
ınternette biz sürü platform var tabiki tanışılabilir ama ablası evlılık sitesınde arıyormuş sadece orda yalan dolan sahtekar çoktur.mesleki platformlar daha aklıbasındakılerın bulunduğu forumlarda olabılır tabikiBu konu daha önceden açılmış mıydı?
İnternetten tanışıp evlenenlerin iyi olduğu kadar kötü örnekleri de dolu.
Bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım.
Bana ters gelen şey internette de olsa gerçek hayatta da olsa “evlenmek” için insan aranması. Bana pek samimi gelmiyor açıkcası. Bana yazan başkasına da yazmıştır diye düşünmek yerine yerimde kim olsa bu adam evlenmeye odaklanmış diye düşünürdüm ve bir kıymeti olmazdı.
Yine de ablanızı yasaklayamazsınız. Ama evlenmek için de evlenmesi doğru değil, çok pişman olur ileride.
Bende öyle diyince asıl o platformda olanlar sahtekardır diyo evlilik sitesinde olanların niyeti direk belliymiş evlilikmişınternette biz sürü platform var tabiki tanışılabilir ama ablası evlılık sitesınde arıyormuş sadece orda yalan dolan sahtekar çoktur.mesleki platformlar daha aklıbasındakılerın bulunduğu forumlarda olabılır tabiki
Evli erkekler bile evli olduklarini saklamadan sadece cinsel amacli konusmak icin giriyor. Ciddi dusunen erkek yok gibi. Istisnalar vardir tabi ki ama cok cokkk cokkkkk az. Piyangonun tutma ihtimali daha fazla.Ne gibi yani anlayamadım ben kötüleyince öyle yerleri nerden biliyosun diyo bana
Ben normal sosyal medya veya tinder minder sandımınternette biz sürü platform var tabiki tanışılabilir ama ablası evlılık sitesınde arıyormuş sadece orda yalan dolan sahtekar çoktur.mesleki platformlar daha aklıbasındakılerın bulunduğu forumlarda olabılır tabiki
var var çağdaşı ayrı İslamisi ayrıBen normal sosyal medya veya tinder minder sandımÖyle eski zamanlarda olan evlilik siteleri duruyor mu rumuzlu falan?
Aynen evet var onu kullanıyorBen normal sosyal medya veya tinder minder sandımÖyle eski zamanlarda olan evlilik siteleri duruyor mu rumuzlu falan?
Ablanız çalışıyor mu? Kaç yaşında acaba?Aynen evet var onu kullanıyor
Evet çalışıyoe 27 bekarAblanız çalışıyor mu? Kaç yaşında acaba?
Kınamak istemiyorum ama fazla saf galiba ve bu durum onu kötü etkileyebilir. Çalıştığı yerden erkeklerle tanışamıyor mu veya sizin çevrenizden falan?Evet çalışıyoe 27 bekar
var var çağdaşı ayrı İslamisi ayrı
Aynen var :))
Bizim bi tanıdığımız var böyle islami bi siteye üye olup evlendi kiz gökçe adaya gelin gitti hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?