Kötüler ne zaman kaybeder

Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor :KK70:
Ay ben kimseye böyle şeyler olunca sevinemem ya çokmu safım o_O

Ay ben kimseye böyle şeyler olunca sevinemem ya çokmu safım o_O
Benim ömrüm vicdanım yüzünden ezik geçti valla, hala daha eşim de öyle aptal aptal inanıp herkese koşmaktan helak oluyoruz. Sonra bedduam tutuyor, eşim bir de ona üzülüyor ama ben artık seviniyorum artık. Napim yılların birikimi, hoş değil ama inkar edemem seviniyorum. Canımı yakan insana merhamet duyamıyorum

Öyle bir yazmışsın ki gelip kapına yüz süresim geldi :KK53::KK53::KK53: Bana kötülük yapan ne halde haberim yok ama eminim kaldığı yerden devam ediyordur. Aklıma çok nadir gelir Allah'a havale olsun zalim insanlar.
Allahım kahkaha atmaktan bir hal oldum :D Tuhaf bi enerjim var ya, eşim de korkar benden. Gözüm tutar, rüyam çıkar, bedduam tutar. Bugün biri ölecek diye kalkarım, ölür yakın biri falan. Çocukluktan bi değişiklik var bende. Bol kahkaha attığım gün biri ölürdü, ben hiç ağlayamam biri ölünce kahkaha atarım falan. Ne bileyim doğa üstü şeylerle çok uğraşıyorum küçüklükten, ondandır :D

Allahım kahkaha atmaktan bir hal oldum :KK70: Tuhaf bi enerjim var ya, eşim de korkar benden. Gözüm tutar, rüyam çıkar, bedduam tutar. Bugün biri ölecek diye kalkarım, ölür yakın biri falan. Çocukluktan bi değişiklik var bende. Bol kahkaha attığım gün biri ölürdü, ben hiç ağlayamam biri ölünce kahkaha atarım falan. Ne bileyim doğa üstü şeylerle çok uğraşıyorum küçüklükten, ondandır :KK70:

Gacıda pişik güçleri çıktı :confused::confused::confused: Kardeş ben sağdan sağdan gidiyorum sen beni görmedin duymadın yazdıklarımı unut :KK53::KK53::KK53:

Ben hiç beddua etmediğim kişilerin, hiç beklemediğim olaylarına şahit oldum. Memuriyetten atılan var hatta bir tane. Şimdi sabah kalktığımda ilk işim beddua etmek olan bir kişi var, ama hala mutlu mesut yaşıyor. Belki de dediğiniz gibi hiç takip etmemek, Allah'a havale etmek lazım.

Ayh kahkaha attım :KK70: Kız var ya özel beddualarım dışında klasik bi cümlem var çok işe yarar. Allahım ölmesin, sürünsün derim. Ha buarada geçen haftalarda da bi tanesi kalp krizi geçirdi, ölmek üzere, borca da batmış, boğuluyor, kısmet. İnan üzülmüyorum hiç. Boşuna düşüyorlar o hallere
Ben bedua edip sonra tovbe sozumu geri aldim diom bedua soner sahibini vurur derler o yuzden tirsiom ama benm icinde ediver olmeyip aurundugunu gormek istedigim iki kisi varda:KK53: tovbe sozumu geri aldim:cool:

ben özellikle iş hayatımda bana çok ciddi zararı dokunan 2 kişinin 1 yıl gibi bir süre sonra öyle bir duruma düştüğünü gördüm ki .. hele bitanesinin başına gelenleri ben tayinim çıktıktan sonra öğrendim ve ben bile inanamadım olayın boyutuna , çünkü başına gelenlerden sonra benim olayımda g..t korkusuna ona arka çıkan kişiler bile demiş ki: "teory ' e zamanında çok şeyler yapmıştı "demişler.

Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
bu gözler neler gördü bir bilsen

Back
X