Kötüler ne zaman kaybeder

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?

Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Ohoo ilahi adalet öyle bir vardır ki... Canımı yakan kimleri kimleri nasıl gördüm var ya... Beddualarım da fena tutar benim. Çok şükür hiç bi hakkım kimsede kalmıyor, adalet öyle böyle gelir bekle. Benim bi sene beklediğim var, en son kanser olup 6ay sürünüp öldü. Değişik ama güzel sistem şu ilahi adalet

Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor :KK70:

Bana kötülük yapmış biri var ona da beddua etsene kardeş sevap kazanırsın :KK53::KK53::KK53:

Ilahi adalete inanirim, ama herseyin bir vakti zamani vardir.. evet kotuluk yapan insanlar genelde mutlu gozukuyorlar, hayatlarinda istediklerini elde ediliyorlar, daha cok kalkiniyorlar gibime geliyor, ama ne demisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.. elbet bir gun cikacak, belki bugun, degil, yarin degil ama ilerde elbet cikar..

Kızlaar kızlar gıc dert etmeyın Yuce Allah ın tartısı cok hassastr ve bu dunyada nese ıcındeyse sıze cektrenler bu na uzulmeyın zıra dıger tarafın aazabı daha cetındır ve hesabını Allah sracaktr ve syle bıseyde var herkes yaptıgını cekmeden gcmezmıs bu dınyadan ama Allah bılerek madura gstermezmıs grupde sevınıp kalbı kararmasın dıye cunku bırının ktulugune sevnmek de gunah bacılar uzulmeyın dert etmeyın beddua etmeyın sadece Allah a havale edın

Ben böyle şeylere inanmıyorum.Herkesin hayatında iniş çıkışlar var.Bize kötülüğü dokunan kişinin başına bir şey gelince buna bağlamak ne derece mantıklı ? İyi insanların başına bir şey gelmiyor mu ?
Hele kınama başına gelir lafına hiç inanmıyorum.Çok pis kınayan kişiler biliyorum,kınaya kınaya aynen yaşıyorlar.

Bana kötülük yapmış biri var ona da beddua etsene kardeş sevap kazanırsın :KK53::KK53::KK53:
Ayh kahkaha attım :D Kız var ya özel beddualarım dışında klasik bi cümlem var çok işe yarar. Allahım ölmesin, sürünsün derim. Ha buarada geçen haftalarda da bi tanesi kalp krizi geçirdi, ölmek üzere, borca da batmış, boğuluyor, kısmet. İnan üzülmüyorum hiç. Boşuna düşüyorlar o hallere

Ohoo ilahi adalet öyle bir vardır ki... Canımı yakan kimleri kimleri nasıl gördüm var ya... Beddualarım da fena tutar benim. Çok şükür hiç bi hakkım kimsede kalmıyor, adalet öyle böyle gelir bekle. Benim bi sene beklediğim var, en son kanser olup 6ay sürünüp öldü. Değişik ama güzel sistem şu ilahi adalet

Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor :KK70:

Ay sızınle dusman olmak ıstemem ama bırılerının benım bedduam yuzunden olmesı hele babasının olmesı kaza etmesı benı mutlu etmez buna sevınemem sızın guldugunuz gıbı gulemem buyuk szume tvbeler olsun yınede

Sızde ne tas kalplıymıssınız ya

Ayh kahkaha attım :KK70: Kız var ya özel beddualarım dışında klasik bi cümlem var çok işe yarar. Allahım ölmesin, sürünsün derim. Ha buarada geçen haftalarda da bi tanesi kalp krizi geçirdi, ölmek üzere, borca da batmış, boğuluyor, kısmet. İnan üzülmüyorum hiç. Boşuna düşüyorlar o hallere

Öyle bir yazmışsın ki gelip kapına yüz süresim geldi :KK53::KK53::KK53: Bana kötülük yapan ne halde haberim yok ama eminim kaldığı yerden devam ediyordur. Aklıma çok nadir gelir Allah'a havale olsun zalim insanlar.

Back
X