kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani evlilik arifesindeki bi insan mutludur gibime geliyor değil midir yani?

en azından güzel bir işi var, evlilik yolunda. benden mutlu olduğu kesindir.
Mutludur tabi neden mutlu olmasın? Silah zoruyla mı evlendiriyorlar. Siz de kötü düşünmeyin , iyi ki böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. Allah kalbinize göre birini versin inşallah.

Hayatta herşeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. O listeyi görmeniz gerekiyormuş bence. Belki hazırlandığınız sınava daha sıkı sarılmanızı sağlar. İlahi adalet bir şekilde işliyor merak etmeyin. Bu illa mutsuz ilişki olarak göstermez kendini. Aşk dolu bir evliliği olur ama işi iyi gitmez vs. vs. Örnekler çoğaltılabilir. Hakkınıza girdiyse illaki bedelini öder. E esmergizmo

aynen. derdimi çok iyi anlamışsınız. ben de öyle diyorum keşke ona olan nefretim aşkım olsaydı. aşk ne ki 3 ay ağlarım sonra başkasını bulurdum geçerdi. ama bu iş öyle ağlamakla geçmiyor. bu hayata bakış açısı.

aynen ben de doğal seleksiyonla elendiğimi düşünüyorum. yeterince manipülatif değilim, insanları kandıramıyorum, işimi kolaylaştıramıyorum, beyinlerine girip yönetemiyorum, aksine hep özgür iradelerine bırakıp denemişimdir insanları ve hep de kaybettim bu sınavları.

dediğiniz gibi sonuç izolasyon. bi süre kendim gibi kadınlarla samimi olmayı denedim, ama baktım onların bakış açısı o kadar olumsuz ki hayata, yalnızlıktan daha da depresif olduğumu fark edince cidden yalnız takılıyorum artık. aslında bi bakıma huzurluyum, mutlu mutsuz değilim belki ama ruh halim stabil en azından. durduk yere mutsuz olan biri değilimdir, kuşla çiçek böcek sokak köpeğiyle bile mutlu olup günüme devam edebiliyorum. bu ne kadar böyle gider bilmem.

Mutludur tabi neden mutlu olmasın? Silah zoruyla mı evlendiriyorlar. Siz de kötü düşünmeyin , iyi ki böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. Allah kalbinize göre birini versin inşallah.

bence de mutludur. ben de öyle düşünüyorum. teşekkür ederim, bu kadar pişmanlığın içerisindeki tek iyi ki'm bu ilişkinin bitmiş olması.

dün düşündüm onla evlenen sen de olabilirdin dollface yine iyisin dedim kendime. nişan şarkı listemde erik dalı gevrektir falan olsun istemem açıkçası

ben de kendime bu durumu pozitife çevirtmeye çalışıyorum

aslında geçen gün düşünmüştüm dedim bir gün evlenicek ki çok doğal eski sevgililerimden evlenen oldu çünkü hiçbir şey de hissetmedim yine öyle olmalısın diye kendimi hazırlamıştım içime doğmuş gibi. ilişkimiz açısından değil ama kendi açımdan mutsuz oldum. belki yaşımdan dolayı falandır bu mevzu bilemiyorum. kendi arkadaşlarımdan da mesela müzmin bekar bildiklerim evleniyorum dese ona da bozulurdum belki de toplum baskısı bilmiyorum ya. güya toplum baskısına karşı duran bir insanım ama insanın içine işliyor sanırım.

hakkıma girdiği kesin, bedelini ödesin ödemesin artık bana bi etkisi yok. bana iyi karma dönsün kafi, çok zorluk çektim mükafatını görsem artık diye bir isyandayım belki de.

Kotu size ornek olmasin. Cok ornekleri olsa da. Is hayati baska,ozel hayat baska. Isinize odaklanin,farkli ortamlara girin (mesela bir stk da gonullu olun, iyi isler yapmak isteyen insanlarin oldugunu gorursunuz) hayati severek yasayin. Son olarak bu insan musvettesinden kurtuldugunuza sukredin. Bardagin dolu tarafindan bakmaliyiz. Her ne kadar diger yarisi bos olsa da.

şu an sınava çalıştığımdan öyle etkinliklere fırsat bulamıyorum keşke olsa aklımda çok şey var inş ileride.

şükrediyorum aslında. bana evlenme teklifi etmişti yani normalde insanlar mutlu oluyor ben ağlamaya başladım 1 ay ağladım sonra demek neler hissetmişsem ama dile dökemedim. insanların içgüdüleri doğru çıkıyor genelde. dinlediğime pişman değilim aslında, keşke daha önce dinleseymişim diyorum sadece. işte belki de geçmişime kendime isyanımdı bu adamdan öte.

hepsini sil engelle
nefretin sebebi karaktersizlik,nankörlük.başka bi sebebi yok. yoksa insan olan sevgi gördüğü yere böyle davranmaz. bu sınav hem geleceğin için çok önemli, hem de sosyal hayatın için. umarım sınavın çok iyi geçer ve başarırsın :)

belkide iyi olduğunuz için mükafatladırılmışsınız
size kalsa bu insanlarla devam ederdiniz ve vahim bir sona doğru giderdiniz
o istemeden size iyilik yapmışlar haberiniz yok

teşekkür ederim canım.

umarım bundan sonra şansım döner de iyi kalpli insanlarla rastlaşırım ya da en azından sinsileri çözebilecek kadar tecrübelenmiş olurum da zarar görmem. başka konularımı biliyormuş gibi konuşmuşsun :)

belkide iyi olduğunuz için mükafatladırılmışsınız
size kalsa bu insanlarla devam ederdiniz ve vahim bir sona doğru giderdiniz
o istemeden size iyilik yapmışlar haberiniz yok

ahah bakın bu da doğru aslında demi

ayrılırken konuşunca "ben sana çok zarar vermişim" demişti, kötü birine bile vicdan yaptırabilmişim

tabi canım. kk sayesinde yine bakıyorum ucuz kurtulmuşum. belki 9 senem gitti ama tamamen gitti hayatımdan en azından. bir çocuğumuz olsa en basitinden şu an evlenmesi benim için çok daha başka şeyler ifade edecekti, bütün bu sorunlardan uzağım. adamı hayatından çıkaramamak kötü bir şey olsa gerek, bunu yaşayanlara da sabır diliyorum.

Biz kadınlar neden aşık olunca kör oluyoruz gurur yapma cnm öyle bir pislikle hayat gitmedi iyiki gördün gerçek yüzünü sevinmelisin.

ha şunu bileydin
boşver kuzu giden dokuz yılın olsun onuda acemiliğinin bedeli hayat tecrübesi olarak gör

Biz kadınlar neden aşık olunca kör oluyoruz gurur yapma cnm öyle bir pislikle hayat gitmedi iyiki gördün gerçek yüzünü sevinmelisin.

ya körkütük aşık da değildim işin komiği aksine sevgiydi benimkisi ama sanırım işte fedakarlık yaptıkça daha da kaptırmışım kendimi anne gibi olur ya.

ona seviniyorum zaten ama işte yine de gururum da ağır basıyor. ben çevremde sevilen sayılan bir insandım, beni küçük duruma düşürdü, beni kıskananları güldürdü arkamdan. bile isteye bana kötülükler yaptı uzun yazmayayım şimdi. yani bunları hak etmedim ben. aldatılma ve bu kötülükler olmasa mutlu olsun isterdim sonuçta kaç senemizi paylaştık ama olmadı derdim yine kabullenirdim. içimde nefret kin yok ama gurur var, onu da atamam sanırım.

yakın zamanda ablanla ilgili konuyu okumuştum :) yani evet hayat biraz bişiler öğretiyor insana ama bizim gibi tipler kazık yese de kolay akıllanmıyor bazen :) oysa ki ne güzel demişler: "cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir."

evet bu ara çok konu açtım dertler derya olmuş misali.

aslında baya akıllandığımı düşünüyorum ama uygulamada sıkıntı oluyor

insan kendi için doğru olanı biliyor da yapmak istemiyor çoğunlukla. duygularımızı aldırsak iyi olurdu

aynen uygulama kısmında bende de bir sıkıntı var mesela diyelim ki herhangi birinin nasıl bir insan olduğu birçok kez gözlerimin önüne seriliyor . sonra kendi içimde hayır asla o öyle biri değil, şundan şundan dolayı bunları yapıyor aslında diye o kişiyi kendi içimde aklamaya çalışıyorum.. ama işin mantık kısmında sadece tek doğru var ve biliyorum ki o kişi arkadaş,sevgili,eski sevgili vs. her kimse işte "aslında tam da öyle biri"

aynen. ben bunu arkadaşlarımda bile yaşıyorum. mesela liseden bi arkadaşım var. özünde yakınız birbirimize sırlarımızı anlattık. ama gel gör ki, vefasız biri, görüşelim deriz cayar, unutur vs sonra ben biraz küserim uzun süre yüz vermem gönlümü alır uğraşır tekrar beni ikna eder ta ki aynısı olana kadar. aynı senaryo 5 kez falan tekrarlandı. geçen aylarda aynı şey oldu yine, görüşelim edelim dedik haftaiçinde haberleşicektik bu sefer bıraktım bakalım o diyecek mi diye, yine yalan oldu, sonra haftalar sonra ulaşmaya çalışınca bu sefer de ben cevap vermedim mesela bıktım çünkü. hani görüşemeyeceksen de müsait değilim uymadı diye 2 satır yazarsın çok değil. neyse mesela biliyorum bundan uzaklaşmalıyım böyle arkadaş olmaz çünkü ama yok her seferinde affediyorum. öyle işte. böyle sineye çektiğim çok insan oldu ama artık bıktım ve saldım herkesi.

fark etmediğimiz neler oluyo daha kimbilir. Allahın cezaları bütün kadınlar onların olsun. bu ara bu eskiye hasret merkür retrosundan mı acaba ya benim de deşesim var bi şeyleri.

Spotify uygulamasında kişi arama kısmıni bulamadim. Facebook ile bağlanınca arkadaşlar çıkmıştı bi ara öyle bi şey mi? Facebook kullanmiyor çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…