- Konu Sahibi esmergizmo
-
Mutludur tabi neden mutlu olmasın? Silah zoruyla mı evlendiriyorlar. Siz de kötü düşünmeyin , iyi ki böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. Allah kalbinize göre birini versin inşallah.yani evlilik arifesindeki bi insan mutludur gibime geliyor değil midir yani?
en azından güzel bir işi var, evlilik yolunda. benden mutlu olduğu kesindir.
Kötüler mutlu çünkü sisteme adapte olmuşlar. Doğal seleksiyon. İyiler, dürüstler, vicdanlılar vs bu sisteme uyamayıp eleniyor. Sonuç olarak mutsuzluk, izolasyon. Olay iyide kötüde değil bence akışa uymakta.
Ben de senin gibiyim tırmalayarak, kendimi telkinle vs. geçiyor işte. Keşke cidden eski sevgilin umrunda olsaydı. Ona özlem duysaydın.O daha kolaydı. Kendinle ilgili hakettiğini göremediğini düşünmek, bu kadar vahşi bi dünyayı kabullenmemek, gerçekler daha can sıkıcı. Elbet değişir bi yerde ya biz öyle oluruz ya kabullenir huzur buluruz. Belki. Kendini yıpratsan da takmasan da sonuç bu.
Mutludur tabi neden mutlu olmasın? Silah zoruyla mı evlendiriyorlar. Siz de kötü düşünmeyin , iyi ki böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. Allah kalbinize göre birini versin inşallah.
Hayatta herşeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. O listeyi görmeniz gerekiyormuş bence. Belki hazırlandığınız sınava daha sıkı sarılmanızı sağlar. İlahi adalet bir şekilde işliyor merak etmeyin. Bu illa mutsuz ilişki olarak göstermez kendini. Aşk dolu bir evliliği olur ama işi iyi gitmez vs. vs. Örnekler çoğaltılabilir. Hakkınıza girdiyse illaki bedelini öder.
Kotu size ornek olmasin. Cok ornekleri olsa da. Is hayati baska,ozel hayat baska. Isinize odaklanin,farkli ortamlara girin (mesela bir stk da gonullu olun, iyi isler yapmak isteyen insanlarin oldugunu gorursunuz) hayati severek yasayin. Son olarak bu insan musvettesinden kurtuldugunuza sukredin. Bardagin dolu tarafindan bakmaliyiz. Her ne kadar diger yarisi bos olsa da.bakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.
bi liste yapmış : nişan
içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.
beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.
üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.
ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?
hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.
öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.
Kotu size ornek olmasin. Cok ornekleri olsa da. Is hayati baska,ozel hayat baska. Isinize odaklanin,farkli ortamlara girin (mesela bir stk da gonullu olun, iyi isler yapmak isteyen insanlarin oldugunu gorursunuz) hayati severek yasayin. Son olarak bu insan musvettesinden kurtuldugunuza sukredin. Bardagin dolu tarafindan bakmaliyiz. Her ne kadar diger yarisi bos olsa da.
nefretin sebebi karaktersizlik,nankörlük.başka bi sebebi yok. yoksa insan olan sevgi gördüğü yere böyle davranmaz. bu sınav hem geleceğin için çok önemli, hem de sosyal hayatın için. umarım sınavın çok iyi geçer ve başarırsın :)a evet onların nefreti neden çözemedim. sanırım istedikleri gibi yönlendirememenin kini bu.
aynen sınavıma odaklı kalmaya çalışıyorum. inş çok güzel sonuç alırım bu kez. alırsam hayatım 180 derece değişecek çok rahat ama bi o kadar maddi olarak getirisi yüksek bir işim olacak ama tahmin edersiniz ki başarmak da kolay değil işte o yüzden kendime bakıyorum
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
hepsini sil engelle
nefretin sebebi karaktersizlik,nankörlük.başka bi sebebi yok. yoksa insan olan sevgi gördüğü yere böyle davranmaz. bu sınav hem geleceğin için çok önemli, hem de sosyal hayatın için. umarım sınavın çok iyi geçer ve başarırsın :)
belkide iyi olduğunuz için mükafatladırılmışsınız
size kalsa bu insanlarla devam ederdiniz ve vahim bir sona doğru giderdiniz
o istemeden size iyilik yapmışlar haberiniz yok
Biz kadınlar neden aşık olunca kör oluyoruzbakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.
bi liste yapmış : nişan
içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.
beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.
üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.
ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?
hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.
öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.
ha şunu bileydinahah bakın bu da doğru aslında demi
ayrılırken konuşunca "ben sana çok zarar vermişim" demişti, kötü birine bile vicdan yaptırabilmişim
tabi canım. kk sayesinde yine bakıyorum ucuz kurtulmuşum. belki 9 senem gitti ama tamamen gitti hayatımdan en azından. bir çocuğumuz olsa en basitinden şu an evlenmesi benim için çok daha başka şeyler ifade edecekti, bütün bu sorunlardan uzağım. adamı hayatından çıkaramamak kötü bir şey olsa gerek, bunu yaşayanlara da sabır diliyorum.
Biz kadınlar neden aşık olunca kör oluyoruzgurur yapma cnm öyle bir pislikle hayat gitmedi iyiki gördün gerçek yüzünü sevinmelisin.
ha şunu bileydin
boşver kuzu giden dokuz yılın olsun onuda acemiliğinin bedeli hayat tecrübesi olarak gör
yakın zamanda ablanla ilgili konuyu okumuştum :) yani evet hayat biraz bişiler öğretiyor insana ama bizim gibi tipler kazık yese de kolay akıllanmıyor bazen :) oysa ki ne güzel demişler: "cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir."teşekkür ederim canım.
umarım bundan sonra şansım döner de iyi kalpli insanlarla rastlaşırım ya da en azından sinsileri çözebilecek kadar tecrübelenmiş olurum da zarar görmem. başka konularımı biliyormuş gibi konuşmuşsun :)
yakın zamanda ablanla ilgili konuyu okumuştum :) yani evet hayat biraz bişiler öğretiyor insana ama bizim gibi tipler kazık yese de kolay akıllanmıyor bazen :) oysa ki ne güzel demişler: "cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir."
aynen uygulama kısmında bende de bir sıkıntı varevet bu ara çok konu açtımdertler derya olmuş misali.
aslında baya akıllandığımı düşünüyorum ama uygulamada sıkıntı oluyor
insan kendi için doğru olanı biliyor da yapmak istemiyor çoğunlukla. duygularımızı aldırsak iyi olurdu
aynen uygulama kısmında bende de bir sıkıntı varmesela diyelim ki herhangi birinin nasıl bir insan olduğu birçok kez gözlerimin önüne seriliyor . sonra kendi içimde hayır asla o öyle biri değil, şundan şundan dolayı bunları yapıyor aslında diye o kişiyi kendi içimde aklamaya çalışıyorum.. ama işin mantık kısmında sadece tek doğru var ve biliyorum ki o kişi "aslında tam da öyle biri"
fark etmediğimiz neler oluyo daha kimbilir. Allahın cezaları bütün kadınlar onların olsun. bu ara bu eskiye hasret merkür retrosundan mı acaba ya benim de deşesim var bi şeyleri.yuh ya fake mi atmış. erkekler ne kadar pislik ya
valla olur olur. olamaz diyemem her şeyi yapabilir artık. benim de aklıma gelmişti ama ben gerçekmiş gibi düşünüp kendimi
hazırlamayı tercih edeyim dedim.
kişi aratılıyor evet. zaten o hesabını ortak kullanıyorduk ayrılmadan önce :) meğer aldattığı kadın da takipliyormuş hesabını fark etmemişim falan :)) hesapta benim dinleyip ona gösterdiğim şarkıları eklediği bir liste yapmış kadın da takipliyordu :) rezillikler diz boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?