- 8 Şubat 2022
- 537
- 722
- 53
- Konu Sahibi dolunaayyy
Herşeyin yolunda gittiğine evlenecek diye mi karar verdiniz. Zaten kötü bir kadınsa ev içindede mutlu mesut bir hayat yaşacağını sanmam siz bilemezsiniz içini belkide şuan mutsuz. Sizde mutsuz olmasını istediğiniz için mutsuzsunuz. Boşverin kafanıza takmayın ne siz onun içini bilebilirsiniz nede o sizin, eşiniz onun yapamadığı büyüklüğü yapıp gitsin kaybedecek bir şeyi yok hatta akrabalar içinde takdir kazanır. Belki görümcenizde utanır. Siz onu yaptıkları için önemserseniz daha çok üzülürsünüz. Siz kendi hayatınıza iç huzurunuza bakın.Sorunlu bi görümcem var. Biz evlenirken eşimle aynı evin içinde yıllarca olmayacak şeylere küs oldukları için bizim aile tanışmalarımıza , istememize ve nikaha gelmedi. Evlendik , olur olmaz şeylere küsüp durdu kavga çıkardı. Bu bahsettiğim insan 40 yaşına geldi şimdi evlenicek. Eşim küs olmasına rağmen , yıllardır yapılan saygısızlıklarına rağmen onun şuanki özel günlerinde yanında olucak. Halada küsler. Biz hala ele karşı onlar adına kırk yalan söyleyip karın ağrısı çekerken ( onları kötü göstermemek adına) onların her işinin gücünün rast gitmesi hak mı. Eşime karşı çok doluyum bizim yanımızda olmayan insanın neden yanında olmak istiyosn dediğimde babamın hatrı için dio.daha da deliriyorum .ne hatır ne hatır.Kimse bizim icin çabalamadı kimse iyi gün kötü gün demedi yanımızda olmadı. Şimdi o insanı küs olmasına rağmen davet edilmemesine rağmen yanında olup resmen onurlandırıcak yücelticek. Ben mi yanlış düşünüyorum bugün bile yüzüne bakmayan seni adam yerine koymayan insanın istemesinde ne işin var. Kardeş olmak bunu gerektirir deyip sineye mi çekmeli onca yıl yapılan kötülükleri? Bu insanlar o kadar kötülük yapıp onca göz yaşı döktürüp neden mutlu olurlar neden yaptıklarının karşılığını bu dünya da almazlar. Gerçekten artık kötülere hiçbirşey olmadığını düşünüyorum. Onca terbiyesizliği yapıp miss gibi bi hayat yaşıyor Zorluk çekmiyor olmalarına üzülüyorum artık. Eden ettiğini çekmiyor mu bu dünya da ? Neden onların işi gücü rast gidiyor